Aldatılma şüpheside eş nasıl takip edilebilir?

iyigunler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2025
8
1
1
Arkadaşlar eşimin son zamanlarda telefon ekranı benim görüş acıma girebileceği zamanlarda aniden ne yapıyorsa kapattığını veya çaktırmadan benim ekranı göremeyeceğim bir açı vermeye çalıştığını fark ettim. Ona hissettirmeden onu takip etmem, kontrol etmem gerekiyor. Aracına ses kayıt cihazı koymayı düşünüyorum. Böyle bir cihaz kullanıp da tavsiye edecek olan var mı?

Ya da başka her türlü öneriye açığım bu konuda ne yapabilirim. Kimseye anlatamıyorum maalesef.

İCloud farklı şifre. Hesap şifresi gibi.
Telefon kilidi şifresi farklı.

eşinin telefonuna program yükleyebiliyor musun şifresini biliyor musun

Operatöründen arama kayıtlarına bakın. Telden silse bile orda kalır. Bunun için biraz uzun zamana ihtiyacınız var uyurken bakın. Online işlemlere gireceksiniz.

Telefon şifresini biliyorum icloud şifresini bilmiyorum. İlk fırsatta arama kayıt geçmişine ve google geçmişine bakacağım. Uyurken zor ara ara uyanıyor çünkü benim yatakta olmadığımı fark ederse bana bakmak için kalkar onun için bir çözüm bulmam gerekiyor. Uzun süre telefonu tutmak için çözüm bulursam bir şeyler de yükleyebilir tabi telefonuna da. Ama ios işletim sistemi için bir şeyler olması lazım.

Bence sen aldatma olayından önce bir banka hesaplarını kurcala kumara da benziyor bu

İhanet etse başka kadınla mesajlaşsa sizin yanınızda riske atamaz.Bir anda telefonuna bakmak isteseniz nasıl toparlayacak.
Ya kızma ihtimalinizin olacağı sitelerde dolanıyor ya da kumar oynuyor.Başka ihtimal aklıma gelmedi.

Sizin telefon android ise telefonunuza ikinci whatsapp kurup onun mesajları alabilirsiniz, ikiz uygulama gibi birşey işi adı, YouTube da olacak . MacBook varsa eşleştirip ne varsa görebilirsiniz. Haberi olmuyor. Dün smslerimi bilgisayardan gördüm . Fazla eşleştirmişim

Yaptığınız şey suç olacak aklınızda olsun.

FloppDisk ikinci WhatsApp olayıni yapabilirsem çok iyi olur. Bunu nasıl yapabilirim acaba biraz daha açıklayabilir misiniz? Macbook yok maalesef Windows işletim sistemli laptop var.

Bi arkadaşımın eşi aldatıyordu. telefonda hiç birşey bulamazken hesap makinesi şeklinde bir uygulama varmış. uygulama aslında fotograf yükleme uygulamasıymış. tlf tüm uygulmaların içine gir bak. Evde oturdugu sabit yeri varsa oraya gizli kamera al yerleştir.

Duşa girdiğinde bak, en azından bi 10 dk kazandırır sana.

Yataktan kalkmadan bak karanlıkta kimin teline bakıyosun nerden bilcek uykum kaçtı de ve herhangi bir fotoyu paylaşa tıkla ba bakalım wp da instagramda en önde kim çıkıyor genelde en çok sohbet ettiklerin çıkar

Arkadaşlar çok rahat siler hemen siler okuyup, görüp evde de yani ortaya bırakmasından bir şey anlayamam açıkçası. ImTheDevil mesela güzel bir fikir vermişsiniz. Bunları mesela önleyemez en çok yazıştığı kişiler çıkar. İPhone hiç kullanmadım o da beni zorluyor mesela safari de geçmişe nasıl bakılıyor bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…