• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma ve sonrası

Hayır değilim.Esine ilgi göstermezsen soluğu dışarıda alır.Ve kimse kusura bakmasın bende annemi kaybettim.Babasi olmuş acısını yaşamamış adam.
Sen ne anlatıyorsun gözünü seveyim ya? Aynen acısını yaşayamamış garibim vah vah. Benim de babam öldü, ben de herifi aldatayım çoluk çocuğun rızkını gömeyim bari oh dünya varmış.

boyle aldatma konularinda merak ettigim birsey var. mesela adam aldatti madem o zaman ya bosaniriz ya da ben de biriyle yaticam ve evliligimize devam edicez gibi bir durum soz konusu olmuyor mu hic. yani sadece unlu insanlar mi boyle yaparlar. normal halktan insanlar da yapamaz mi.tabi ki bu varsayimim daha acik goruslu ailelerde yetismis bir kocanin oldugunu varsayarak. cok afedersiniz yeri gelmisken merak ettim. ama sizin icin mesleginizin olmasi buyuk avantaj. hakkinizda hayirlisi olsun. umarim bu sureci kolaylikla atlatirsiniz

boyle aldatma konularinda merak ettigim birsey var. mesela adam aldatti madem o zaman ya bosaniriz ya da ben de biriyle yaticam ve evliligimize devam edicez gibi bir durum soz konusu olmuyor mu hic. yani sadece unlu insanlar mi boyle yaparlar. normal halktan insanlar da yapamaz mi.tabi ki bu varsayimim daha acik goruslu ailelerde yetismis bir kocanin oldugunu varsayarak. cok afedersiniz yeri gelmisken merak ettim. ama sizin icin mesleginizin olmasi buyuk avantaj. hakkinizda hayirlisi olsun. umarim bu sureci kolaylikla atlatirsiniz
Bu ne aşağılık bir düşünce böyle ne demek adam başkasıyla yatmış ben de yatiyim odeselim? O şerefsizlik namussuzluk yaptıysa neden onunla aynı pisliği ben de yapıyım ? Vurursun kıçına tekmeyi defolur gider öyle bir pislik yaptıysa. Aldatmayı normallestirmeyin açık gorusluluk falan diyerek aile kavramı böyle bisey değil herkes kendi haysiyetinden sorumludur başkasının yaptığı pislik kimseyi bağlamaz.

Bu ne aşağılık bir düşünce böyle ne demek adam başkasıyla yatmış ben de yatiyim odeselim? O şerefsizlik namussuzluk yaptıysa neden onunla aynı pisliği ben de yapıyım ? Vurursun kıçına tekmeyi defolur gider öyle bir pislik yaptıysa. Aldatmayı normallestirmeyin açık gorusluluk falan diyerek aile kavramı böyle bisey değil herkes kendi haysiyetinden sorumludur başkasının yaptığı pislik kimseyi bağlamaz.
Hay ağzına saglık

Herkes kendine yakisani yapar. Ben kendime evlilik birligi icinde baska biriyle beraber olmayi yakistirmam, midem almaz zaten.

Hayır değilim.Esine ilgi göstermezsen soluğu dışarıda alır.Ve kimse kusura bakmasın bende annemi kaybettim.Babasi olmuş acısını yaşamamış adam.
Hanımefendi okumadınız mı yazılanları zaten babası ölmeden önce ilişkisi başlamış..
Hatta ölmeden önce otel bakmış adam.
Kadın hamileyken aldatmaya başlamış çoktan.
Babası ölmüş ama o kadını da almış Sapanca’ya gitmiş yas tutmuşsa benzemiyor pek..
Ayrıca velev ki dediğiniz gibi olsun hadi bu bile aldatması için yeterli ve affedilir değil..
aldatmanın bahanesi yok..

Hanımefendi okumadınız mı yazılanları zaten babası ölmeden önce ilişkisi başlamış..
Hatta ölmeden önce otel bakmış adam.
Kadın hamileyken aldatmaya başlamış çoktan.
Babası ölmüş ama o kadını da almış Sapanca’ya gitmiş yas tutmuşsa benzemiyor pek..
Ayrıca velev ki dediğiniz gibi olsun hadi bu bile aldatması için yeterli ve affedilir değil..
aldatmanın bahanesi yok..

Bence yas tutumuş panpa, madem babam öldü ben de bu hanıma bir atlayayım keyfm gelsin demiş olabilir sdgdgdgdgff

Son düzenleme:
Bu tipler arsız oluyor. Çoluk çocukta umursamıyor. Ya susup oturacaksın ya da gururunu dinleyip boşanacaksın. Zor bir hayatın olacak hem anne hem baba olacaksın. O da o kadın senin bu kadın benim gezip duracak.( biri bebek 2 çocukla boşandım. Depremzedeyim. Çocukların babası başka bir ilde ama ne çocuklarını düşündü ne sapıklığını bıraktı bu süreçte. Yavrularımla hayata tutunmaya çalışıyoruz. Boşandığıma asla pişman değilim)

Onun o soluğunu g.tüne sokarlar. Yok öyle bir dünya. Sanki memlekette kadınlar çok ilgi görüyor da. Herkes boynuzlasın madem birbirini. Neyse aman sen sahip ol kocana! Soluğu başka yerde almasın!

Kanser fln doğru mu gerçekten, eğer öyleyse çok geçmiş olsun 😔
Böyle bir hastalığın yalanı olur mu? Maalesef doğru. Ayrıntı vermiycem ama tedavim başladı.Bu da geçecek inşallah.Bana "Allah bazen insanlari üstü üstüne denermiş" diyorlar.Benim ki öyle oldu galiba.2 yil ne yaşadım ben de bilmiyorum.Beni Evladimla denemesin de ben herseye razıyım.Teşekkür ederim.

Böyle bir hastalığın yalanı olur mu? Maalesef doğru. Ayrıntı vermiycem ama tedavim başladı.Bu da geçecek inşallah.Bana "Allah bazen insanlari üstü üstüne denermiş" diyorlar.Benim ki öyle oldu galiba.2 yil ne yaşadım ben de bilmiyorum.Beni Evladimla denemesin de ben herseye razıyım.Teşekkür ederim.
Şaşkınlığımı soru yoluyla belirttim.
Üzüldüm Allah acil şifalar versin, evladına bağışlasin.Moral bozukluğu malesef bütün kötü şeyleri tetikliyor.Bu süreçte mumkuj olursa bir uzmandan da destek alsan iyi olurdu tedavini destekler diye düşünüyorum.Uzme kendini, geçmişe takılma,sağlığın yerinde evladın yanında olsun başka hiçbir şeyin önemi yok.Allah zaten herkese layigini verir er ya da geç yeter ki isteyelim.

Merhaba arkadaşlar,
Uzun bi süredir 9 aydır çok zor bir süreç geçiriyorum çok yoruldum tükendim artık.
Yaklaşık 1 yıl önce kayınpederim uzun zamandr gördüğü kanser hastalığından artık ağırlaşmaya başlamıştı ve hastane süreci başladı .Sürekli hastaneye gidip geliyorlardî eşim tek çocuk ve nisan da yatış yapıldı 1 ay a yakın kaldı ve en son yoğun bakımda vefat etti. Bem de hamileydim 2 gün sonra doğjm yaptım .Eşimin ailesiyle altlî üstlü oturuyoruz. Ne olduysa doğumdan sonra ben de lohusalık psikoljisiyle annesinden destek bekledim ve tartıştık bu sebep oldu .O günden sonra eşim buz gibi oldu bsns karşı hiç bir şekilde temas ettirmiyor sarılmak dahi tok yeni kıyafetler almaya başladı telefonunu değistirdi ve ben lohudayken geceleri bırakıp içmeye gidip 1 gibi gwliyordu .Ben zaten yeni doğum yapmışim bir de 4 yaşında bir evladım daha var Kendimi suçlu hissettim üzerine düşmedim çocuk babasını kaybetti brn de annesini istemiyor gibi anladı diye Daha sonra ben annemlwrin yanına gitmek durumunda kaldım bi süre çocuklarla kalayım dedim ve oraya gidince beni ısrarla almak istemedi defalarca gel dememe rağmen tam 23 gün kaldım ve çok zorlandım Beni almaya geldi ve yol boyunca kaç defa evlisin yuvana dönmelusin şarkısını dinletti Sobraki günlerde yube evden uzaktı bdnden de uzaktı Bana edirneye gidiyorum dedi Tesadüf eseri eski telefonundsn hgs den sapanca ya gittiğini öğrendim çok kısa zamsn sonra arabasında yarısı kullanılmış prezervatif kutusu buldum .Yüzlesyim vallahi arkadaş düşürmüş bilmem ne derken bu eskisi gibi bana iyi davranmays başladı tekrsr artıkdîşarı çıkmalar alışverişler bitti denecek kadar azaldı ama benim içimdeki şüphe beni kemirdi .Bana artık ona güveneyim diye tel şifresini vermisti tahmin etmedigi bi şekilde bsnka kayıtlarındsn kıza defalarca para gönderdiğini sapancada özel havuzlu villalar tutuldugunu vs gördüm kızı da buldum kız ögretmen ve aynı zamabda şatkısi ısratla dertleştiklerini o paraların öğrencilere kitap bagis paeasî oldugünu vs bi dünya yalab sıktı yani Eşim boşanmak ustemiyor ama ben gururuma yediremiyorum en zoruma giden kızı belli ki sevmiş Şu an görüşneselet bile bu beni mahvediyor .simdi boşanıcam ama farklı şehre taşîbıcam evlatlarımı düsünüyorum ve bu acıyı nasıl unutucam bilmiyorum hala onu nasıl sevebiliyorum .O nasıl bu kadar gaddar olabildi beynim almıyor. Iyileşmek istiyorum artık
o kızı rezil et öncelikle anasına babasına evli erkekle havuzlu villalarda buluşmak nasılmış duyur etrafına ki sen boşanınca rahat rahat gezemesin o şerefsizide boşa çünkü devamı gelir çatır çatır nafakanı al ispatları elinde tut kayıtları ve o kızı rezil etmeden bırakma

Şaşkınlığımı soru yoluyla belirttim.
Üzüldüm Allah acil şifalar versin, evladına bağışlasin.Moral bozukluğu malesef bütün kötü şeyleri tetikliyor.Bu süreçte mumkuj olursa bir uzmandan da destek alsan iyi olurdu tedavini destekler diye düşünüyorum.Uzme kendini, geçmişe takılma,sağlığın yerinde evladın yanında olsun başka hiçbir şeyin önemi yok.Allah zaten herkese layigini verir er ya da geç yeter ki isteyelim.
Teşekkür ederim.Burda çok ayrıntı veremediğim olaylar yaşadım.Üzülmek az kalır yaşadıklarımı anlatmaya... Ama şunu farkettim; Benim kızgınlığım, öfkem kendime.Hayatimin en güzel yillarini bu beş para etmez şerefsize neden verdim? Neden çocuğuma baba diye onu seçtim? Neden bunlari yaşadım ve daha bir sürü soru.
Kızım olmasa bunlara dayanamazdim zaten.
Allah herkese layığını vermiyor malesef.Yada en azindan artık ben buna inanmıyorum. Layığını verse çektiklerimi değiştirir mi? Hayır.İcimde ki öfke söner mi? bilmiyorum.Tek istediğim kızımla mutlu bir hayat yaşamak.Onun güzel günlerinde yanında olmak.

Teşekkür ederim.Burda çok ayrıntı veremediğim olaylar yaşadım.Üzülmek az kalır yaşadıklarımı anlatmaya... Ama şunu farkettim; Benim kızgınlığım, öfkem kendime.Hayatimin en güzel yillarini bu beş para etmez şerefsize neden verdim? Neden çocuğuma baba diye onu seçtim? Neden bunlari yaşadım ve daha bir sürü soru.
Kızım olmasa bunlara dayanamazdim zaten.
Allah herkese layığını vermiyor malesef.Yada en azindan artık ben buna inanmıyorum. Layığını verse çektiklerimi değiştirir mi? Hayır.İcimde ki öfke söner mi? bilmiyorum.Tek istediğim kızımla mutlu bir hayat yaşamak.Onun güzel günlerinde yanında olmak.
Gerçek yüzünü bilmediğiniz için yillarınızı verdiniz ve çocuk sahibi oldunuz,bilseniz zaten bunlar olmazdı.
Amin

Back
X