• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma

Askbitti

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1
1
6
Merhaba kızlar artık çok bunaldım ve anlatmam gereken bir derdim var bunu kimseye anlatamıyorum 3 buçuk aylık bir bebeğim var ve 3 yıllık evliyim. Hamile iken eşim eskortlara gitmiş ben bunu lohusalığımın 30. Gününde öğrendim ve yıkıldım. Kendisi ile konuştuğumda gittiğini ama eve girmediğini kapıdan döndüğünü söyledi ama onlarca numara aramış asla inanmadım bunu kimselere Anlatamadım ortada bir ihanet var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum bebeğim olmasa bir dk düşünmem boşarım ama şuan kendimde o gücü bulamıyorum bir kişiye dahi anlatamadım ve içimde günden güne büyüyor neden böyle sitelere girdiğini sorduğumda hamilelik sürecim de ona yakın davranmamışım ben 37 haftama kadar çalıştım ve işe hamile halimle ayakta 1 saat yolculuk yaparak gidip geliyordum işten gelince o halde yemeğini yapıyordum o kadar güzel ve yakın davranıyordum ki sadece ilişki olmuyordu çok sık yani çok fazla fedakarlık yaptım ama ben işteyken ben bebeğimiz ile birlikte güzel gümlerin hayalini kurarken o başka arayışlardaymış dediğim gibi gitmediğine asla inanmıyorum ama bebeğim çok küçük ve her bebeğime baktığımda içim acıyor babasız nasıl olacak diye ama içimde eşime karşı hiç bir istek sevgi kalmadı öğrendikten sonra ilişkiye toplam da 3 kere girmişizdir ve iğreniyorum ya yattıysa diye düşünüyorum hep o anlarda. dertleşmeye çok ihtiyacım var

Aramış kapısına kadar gitmiş. Bu bile yeterince kötü bence ama şahsi fikrim daha ilerisi de olmuştur

Mesleğiniz varsa ayrılın
Işkence böylesi size
Ilişki de bile o an gelmiştir aklınıza
Ilkan varsa surdurmeyin

Kapıdan geri döndüğünee gerçekten inanıyor musunuz? Oraya kadar gitme planı yapmış ve uygulamaya dökmüş bi erkeğin finali yapmaması imkansız. Hadi yapmadı diyelim böyle bi düşünce içine girmesi bile fırsatını kollaması bile sizi artık gözden cıkardığını gösterir yani gitmesi düşünmesi planlaması bile aldatmadır. Ortada daha yeni doğmuş bebeğiniz var şuanlık boşanma olmazz ama içiniz eşinize karşı bir daha eskisi gibi atmayacak bu bir gerçek en azından bir iki sene beklemeniz yararınıza olacaktır çocugunuzda büyümüş olur biraz bakıcı,kreş vs daha kolay olur. O zaman yapacagınız sey hemen boşamak olsun çünkü içinizde bu güvensizlikle kuruntuyla eşinizi o yola daha çok itersibiz ya da her şeyi unutacaksınız eşinize yine bağlı olcaksınız hiçbi şey yapmamıs gibi masummus gibi (!) anca belki böyle olur tabi bunuda hangi kadın gururu kaldırır orası muamma

O seni suçlamış sende herşeyi fazlası ile yapmışsın ..
bence sen artık kendini suçlama .. dikkat et bu Arada ikinciye falan hamile kalma , böyle şeyler insan planlamıyorken oluyor dikkat et ..

Mesleginiz ve size destek olabilecek aileniz varsa ayrilin, siz hamile halinizle turlu fedakarliklarla calisirken onun derdine bak. Kapiya kadar gidip yapmadigi hic inandirici degil. Umarim korundunuz bu 3 seferde de.
Siz nasil ogrendiniz ? Cocugunuza aciyorsunuz ama mutsuz bir evde cocugun daha cok psikolojisi bozulur. Daha cok kucuk ve simdi ayrilirsaniz buna alisacak ve yasadigi hayati yadirgamayacak.
Esiniz iyi bir baba mi ? Cocugu ile ilgili mi peki? Size yardimci oluyor mu ? Simdi ki durum nasil ?

Bütün bulaşıcı hastalık testlerini yaptırmasını iste öncelikle.bebeğini emziriyorsundur vs.Nasıl bebeğe saçma bir hastalık bulaşabilme ihtimalini düşünmeden davranır bir baba aklım almadı!!!
Sonra kesinlikle bu konuyu tam anlamıyla konuş eşinle bebek için bu evdeyim seni affettiğim falan yok deyin ve eşinle birlikte olmayın reddedin.herkes yaptığının bedelini ödemeli.
Yani o işkenceyi de kendine yaşatma! O anda aklıma geliyor ne demek ya hu.yazık değil mi sana?!
İlerleyen zamandada duruma göre davranırsın artık.
Boşanmak da dünyanın sonu değil.

Gerçekten üzücü bir durum ama insan nelerle karsilasabiliyor her şey herkesin başına heran gelebilir. Bence iyice bir düşünün. Kendisini suçlu hissediyor mu o kapıdan içeri girsin girmesin aynı şey. Kendini affettirmeye çalışıyor mu ? Bir daha böyle birşey yaşanmayacağına sizi ikna edebilecek mi? Sonra da sakın bir kafayla sindirip sindiremiyeceginize karar verirsiniz.

Ya o adamla niye birlikte oldunuz. Bütün hamilelik boyunca beklediniz de bu olay çözülene kadar bekleyemezdiniz mi. Ben size çok kızdım hem de çok. :KK43:

Ayrıca günahını almayayim ama of neyse yorum yapmayacağım. Bende hamileyim. Büyük konusmaktan allahım sana siginirim. Senin için sadece dua edeceğim. O da yeni doğmuş sabi için. Allah hayırlı bir kapı açsın ve sana bir çıkar yol göstersin.

hiç anlamıyorum. bunu yaparken nasıl yüzünüze baktı . .. bıraksın ya bahane . neymiş hamileymiş yakınlık gostermemismis. gitmek isteyen gider her türlü . belki daha önce bile gitti.. babaligi şerefiyle taşıyamadı ne yazık ki. benim düşüncem bu. hamile eşini bekleyemeyen bi zavallı...

öğrendikten sonra ilişkiye toplam da 3 kere girmişizdir
Sen olayı kafada bitirmiş ,adamın koynuna tekrar girmişsin ..umarım esin korunmuştur ve bir hastalığı varsa sana bulasmamistir.

Nasıl giriyorsunuz aldatan adamların koynuna yahu ? Ben kirlenmiş bir adama el sürmem .eğer benimle evliyken başka kadınlarla yatıyorsa (kafasindan geçmesi yeter) , çıplak vücudunu gördüğüm an kusmuk saçarım etrafa ..

Çok zor bir durum.Adam(!) o kadar araştırmış,o kapıya gitmişse üzgünüm ama muhakkak bir pislikler yapmıştır.Yani bunu aklına getirmiş olması bile aldatma bence ama siz yeni doğum yapmış belki de emziren bir anne olarak keşke birlikte olmasaydınız,insan doğum yapınca dışarda wc ye oturmaya korkuyor,bir pislik bulaşmasın da ondan size.Bu kadar fedakar olan kadına,ona evlat vermiş hayat arkadaşına,evladını karnında taşırken bunu yapan kişiden ne koca olur ne baba.Eğer arkanızda desteğiniz varsa hemen ayrılın bence,yoksa da kendinizi en hızlı şekilde ayağa kaldırıp o kapısından döndüğü yerlere postalayın,siz ve bebeğiniz o insan için çok fazlasınız..umarım en kısa zamanda her şey sizin ve yavrunuz için çok güzel olur.

Bu adama sakin ikinci bir cocuk vermeyin. Bebek cok kucuk henuz yalniz buyutebilir misiniz bilemiyorum. Bosan demek de istemiyorum ama ihanete ugramak cok agir bisey. Unutacak hayatına dwvam edecem madsi manevi gucunuz varsa bosayin ama yoksa sabir diliyorun size Allahtan.

Bizim kadınlarımızda hata.
Aldatıldıgını biliosun ve beraber oluyosun ısrarla.
Bari bi test yaptırdaydı ki bazı hastalıklar 6 aya kadar çıkabiliyormuş.
Yani mesela aldattı ve hastalık kaptı.
Gitti 20.gün test yaptı ama hastalık çıkmadı , ama 6.ayda aynı test pozitif çıkabiliyormuş.
Emziriyorsanız bebeğinizde tehlikede oluyor.
Bu ne genişlik rahatlık.
Boşanmıcaksanız aynen devam canım nediyelim yani.

Back
X