Merhaba kızlar artık çok bunaldım ve anlatmam gereken bir derdim var bunu kimseye anlatamıyorum 3 buçuk aylık bir bebeğim var ve 3 yıllık evliyim. Hamile iken eşim eskortlara gitmiş ben bunu lohusalığımın 30. Gününde öğrendim ve yıkıldım. Kendisi ile konuştuğumda gittiğini ama eve girmediğini kapıdan döndüğünü söyledi ama onlarca numara aramış asla inanmadım bunu kimselere Anlatamadım ortada bir ihanet var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum bebeğim olmasa bir dk düşünmem boşarım ama şuan kendimde o gücü bulamıyorum bir kişiye dahi anlatamadım ve içimde günden güne büyüyor neden böyle sitelere girdiğini sorduğumda hamilelik sürecim de ona yakın davranmamışım ben 37 haftama kadar çalıştım ve işe hamile halimle ayakta 1 saat yolculuk yaparak gidip geliyordum işten gelince o halde yemeğini yapıyordum o kadar güzel ve yakın davranıyordum ki sadece ilişki olmuyordu çok sık yani çok fazla fedakarlık yaptım ama ben işteyken ben bebeğimiz ile birlikte güzel gümlerin hayalini kurarken o başka arayışlardaymış dediğim gibi gitmediğine asla inanmıyorum ama bebeğim çok küçük ve her bebeğime baktığımda içim acıyor babasız nasıl olacak diye ama içimde eşime karşı hiç bir istek sevgi kalmadı öğrendikten sonra ilişkiye toplam da 3 kere girmişizdir ve iğreniyorum ya yattıysa diye düşünüyorum hep o anlarda. dertleşmeye çok ihtiyacım var