• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma

Aldatılma şüphesi ve Çocuk için tedavi bence önce şüphenizden kurtulun derim.

Şüpheden kurtulmam için onun attığı tüm adımları ve telefon görüşmeleri mesajları hepsini kurcalamam gerek bu şüpheden kurtulmam için

Düşünüyorum aslında ama böyle tam suç üstü yakalasam da boynuna iyice bassam diyorum
O yüzden çocuk isini ertele canm sonra çocuk olunca ortaya çıkar olan bebeğe olur

Birincisi sakın ama sakın bu adama çocuk yapmayın birazcık aklınız varsa çocuk doğurmayın çünkü o evlada yazık olacak belli ki. İkincisi bariz belli eşiniz sizi aldatıyor ama dediğiniz gibi suçüstü yakalamanız gerek ya da ondan gizli delil toplamanız gerek ki şaaaakkk diye topladığınız delilleri suratına vuramazsanız o koca olacak karaktersiz sizi her türlü suçlu gösterecek ve kendi suçunu da bastıracak. O yüzden pusuya yatın, telefonuna şifre koymasına izin vermeyin, konuştuğu hesapları fake hesaptan ekleyip konuşun o şekilde bilgi almaya çalışın kendiniz olduğunu çaktırmadan vs. vs.

Zaten söylemişler ama çocuk için tedavi görme işini askıya alın ilk önce. Olur da ilerde affederseniz su an bunları yapan cocuktan sonra neler yapmaz. Kesinlikle bir haltlar yiyor. Bu kadar sakin kalmanıza şaşırdım ve üzüldüm de, sizi nasıl sindirmis. Kim mesaj attı az önce diye hesap bile soramamissiniz. Kullandığı telefonun markası ve modeli ne?

Back
X