aldatılma.

Sen benim ilk askimsin diye mesaj attigi biriyle iki defa bulusmamistir. Bunun daha oncesi de var gibi. Size 15 gunluk bir iliski diye yalan soyluyor bence. Degerini anladim demesi de hikaye. Bunun devami gelir, sadece bu kez daha temkinli olur. Mesela ikinci bir telefon hattindan gorusurler, o hatti eve getirmez gelirken. Tavsiyem para biriktirin. Kendinize yatirim yapin. Bu evliligin pek sonu yok gibi. Onun haberi olmadan ne olur ne olmaz kendi geleceginiz icin yatirim yapin. Bu arada guven tek kullanimlik. Bundan sonra bu suphelerle nasil yasayacaksiniz bilmiyorum. Uygun ortami olusturunca bu adami evden gonderin.

söz verdim birdaha asla yapmam ben senin degerini anladım filan diyorda olmuyor işte
B.k anladı ay küfretmek istemiyorum bağlanacağım belki ama inanın onun pişman olduğu şey yakalanmak. O yaptığına pişman değil yakalandığına pişman. Yakalanmasa nereye kadar gidecekti kim bilir!! Allahın cezaları.. çalışıyorsunuz da bu herifi niye çekiyorsunuz kuzum

Adam cinsel birşey yaşamamış ki senin başına gelirse hemen boşarsın ama benim gördüğüm evliliklerde ihanetin yüzde doksanında barışma oluyor.Ha erkek bunu değerlendirir tekrar etmezse amenna ama ederse boşanıyorlar.
Cinsel bir şey yaşamayınca o aldatma oldumuyor mu? Her b.ku yiyorlar herif kadına ilk aşkım diyor ama aldatma değil çünkü yatmadılar öyle mi😳😳 bir kere yapan hep yapar üzgünüm güven tek kullanımlık..

sadece ilk aşkımsın dese neler neler sindiremediğim zaten onlar kimin yanında yatıp kime mesaj atıyorum yazmıs sonrada bana diyorkı ben kandırmak için yazdım hissettiğim birsey yok
YouTube’daki duygusal şarkıların altına “Aklındakiyle yaşar, yanındakiyle ölürsün.” diye yorum da yazmıştır kesin🤦🏻‍♀️

Ekonomik özgürlüğü olmadığı için boşanamayan hemcinslerimi anlayabiliyorum ama sizin gibileri anlayamıyorum.

Adam cinsel birşey yaşamamış ki senin başına gelirse hemen boşarsın ama benim gördüğüm evliliklerde ihanetin yüzde doksanında barışma oluyor.Ha erkek bunu değerlendirir tekrar etmezse amenna ama ederse boşanıyorlar.
Nasıl bir sadakat anlayışıdır bu?

Sen benim ilk askimsin diye mesaj attigi biriyle iki defa bulusmamistir. Bunun daha oncesi de var gibi. Size 15 gunluk bir iliski diye yalan soyluyor bence. Degerini anladim demesi de hikaye. Bunun devami gelir, sadece bu kez daha temkinli olur. Mesela ikinci bir telefon hattindan gorusurler, o hatti eve getirmez gelirken. Tavsiyem para biriktirin. Kendinize yatirim yapin. Bu evliligin pek sonu yok gibi. Onun haberi olmadan ne olur ne olmaz kendi geleceginiz icin yatirim yapin. Bu arada guven tek kullanimlik. Bundan sonra bu suphelerle nasil yasayacaksiniz bilmiyorum. Uygun ortami olusturunca bu adami evden gonderin.

Bence vlenmeden önce flört ettiği biri, kudurunca aklına gelip aramış kadını

Aldatıldığınızı kanıtlayın boşanıp malları siz alın zaten çalışıyormuşsunuz da. Devam edeceğim derseniz affettiğiniz için tekrarlayacaktır

Boşanmak için ne bekliyorsunuz?

Öncellikle öfkenizi sadece kocanızdan çıkarın, sadakatsız bir adamla olamayacağınızı söyleyin ve boşanın.

çünkü salak kocamın cebinde 5 krş parası yok
Bişey sorcam, kendi işini kurma hayali falan var mı, hani şu kadar para bağlasam falan sektörde değerlendiririm falan diyor mu, işi biliyorum, ortamım var tek eksiğim para, kredi çekerim, babadan kalan arsayı satarım, elimde biraz birikim vardı bitcoine koydum şu kadar aldım falan diye kendi çapında umut verici konuşmaları olur mu?

Kocam yapmaz demeyin işte, erkek milletine güven olmaz. Çok ayıp etmiş artık hep bu şüphe ile yaşayacaksınız. Maddi durumunuz var ise direkt bitirin

Bu adamlarla nasıl sevişebiliyorsunuz tekrar çok merak ediyorum. Mideniz bulanmıyor mu?

sadece ilk aşkımsın dese neler neler sindiremediğim zaten onlar kimin yanında yatıp kime mesaj atıyorum yazmıs sonrada bana diyorkı ben kandırmak için yazdım hissettiğim birsey yok
Allah aşkına şunu görene kadar dışardan takip ediyordum ama artık dayanamadım, çok üzüldüm ya.. Adamın kendi kanından, canından 2 çocuğu var, yıllardır beraber olduğu en azından saygı duyması gereken bir eşi var ama zamparalığın haddi hesabı yok, yuh, yazıklar olsun cidden.... Bir ilişkide evlilikte sevgi bitebilir, ilgi azalabilir gider doğru düzgün konuşursun, düzeltilebilecek bir şeyse düzelir yoksa yollar ayrılır.. Ama aldatmak insanlık dışı bence, karşıdakini aptal yerine koymak gibi. Ve ne yazık ki telafisini olduğunu düşünmüyorum, bir ömür o kalp kırıklığı gitmez, zehir olur.

siz bunu kendinize reva gördükten sonra bu adam size saygı duyar mı
şunu biliyor bir insan ve yanımda duruyor gurursuzca
çok yakında ikinci konunuzu açarsınız hayırlı olsun

Arkadaşlar bu sosyal medya kadınları ve erkekleri iyice saçmalattı bence hemen yuva yıkılmaz 2 görüştü diye çünkü birlikte olmamış,delilleri
aman allahım gerçekten mi
ne kadar zekice bir tavsiye
biz neden düşünemiyoruz acaba bunları
lütfen artık bitmiyorsanız da düşüncelerinizi başkasına aşılamayın
yettiniz
insan önce kendi duymalı

aldatma gerçekten başka birine dokunmak mı sizce
insanı aptal yerine koymak sevmemek saygı duymamak arkasından iş çevirmek
pis donunu çorabını evdekine yıkatıp ütületip ,karnını doyurtup ,çocuklarına baktırıp sevgilisine cici gitmek evdekini hizmetçi yerine koyup

üstelik evi ailesi varken cebine beş kuruş koyamayacak kadar vasıfsız vizyonsuz
aldatmadan önce bu adam zaten asalağın teki
nesi nasıl sevilir ki
iğrenç

konu acmamın maksadı affettim görünüyorum ama sindiremiyorum işte bazı seyleri
Affettiysen sindiriceksin, hem öyle hem böyle olmuyo maalesef. Ben olsam isim gücüm varsa durmam. Kalacaksam da affeder hayatima devam ederim. Ders veremezsin, pismanligi 3 gün surerse öp basina koy.

Ay canim yaa malesef bu resmen aldatma hersey yatak degil. Resmen karsi taraflada gorusmus hey Allah im yazik ya yazik kimse yapmaz demeyeceksin cidden

Back
X