aldatılma.

Eşimle de tabiki konuşur uyarımı yaparım o ayrı ama üçüncü şahıstan da intikamımı alırım bu sadece bir fikir kendine kalmış.Zaten ihanete uğrayan kaç kadın mantıklı hareket ediyor ki devam ediyor?
Esine uyari verip, karsi taraftan nasil bi intikam alirsin mesela?

Ben o kadinla muhakkak gorusucegini duusnuyorum. Devami olur ama daha dikkatli olur bu defa. O kadin da meilliymis baksana esin gorusur onla bence.

Adam cinsel birşey yaşamamış ki senin başına gelirse hemen boşarsın ama benim gördüğüm evliliklerde ihanetin yüzde doksanında barışma oluyor.Ha erkek bunu değerlendirir tekrar etmezse amenna ama ederse boşanıyorlar.
Ooo neler yasanmıstır merak etme sen.kıza kimnle yatıyom ama sana yazıyom diyecek kadar ve kız buna mutlu olup bana degerer veriyor diyecek akdar ar damarları çatlamıssa onlar o gorusmede araba da belki gel bir turlayalım diyip arabada bişeylerde yapmıstır.az gormuyoruz ben cocugum esim piknige gittik dedik cıkıp yuruyus yapalım ormanın derınlıklerıne dogru.her adımda arabalr durmus affedersin bası ortulu kadın( tüm tesetturlu ark ozur dilerim genel degildir ama berbattı) adam koltuga oturmus kadın diz çokmus. Kadının turbanıyla güya kapatmıslar onlerini yani adam onu tutuyor, kadında egilimiş s.kso yapıyor. Biraz ilere araba haldur hurdur sallanıyor anlasılıyorki arabanın içinde savas var:) hadi orası ırman millet artık aleni sevisiyor arabada sahilde.ankarsda bir piknk alanı var karsı karsıyayız.arsda cocugu oraya goturuyorum baya düz yeşil alan kostursun diye her gitmemde yaslı baslı adamlar gencecik kızlarla banklarda affedersin birbirlerinin ağzını yiyolar igrenc ya .yetişkinler Boyle alıp geri cıkıyorum cocugu.yani karısına ne diycek görüşüyoz sevişiyoz diyecek kadar durust degıl neticede.her haltı yemişlerdir onlar 2 kez gorustuk diye karısını uyutmustur . Valla umarım affetmez .hadi sevişmemişlerdşr diyeyim ama içinde ukte kalmıstır dusunsene karısıyla birlikte olurken kafasında o kızı kurgulayarak ilşkiye girecek.karısıda ah benim bahsi erkegim diyecek ama adamın kafasında baska kız var:KK66: konu sahibi bunu kaldırabiliyorsa affetsin.adamda kıza yarın msj atar ben hanımı kıvama getirdim sorun yok kaldıgımz yerden devam diye.

Valla bu evli erkekler çok fena bekarlar gençler daha masum adamlar bıkıyor degisik beden arıyorlar aç gözlüler fırsat kovalıyor bazen kandırarak bazen başıma bela almayayım diye açık açık söyleyerek kadında suç yok evli taraf sadık olacak...

Cebinde 5 kuruş parası olmayan, hesabı karşısındakine ödeten, basıldıktan sonra da karısına ben senin kıymetini anladım diyen bir hanzo paylaşılamıyor anladığım kadarıyla. Bir taraf çocuklarım diyor, diğer taraf adamın ilk aşkı oluyor. Konu sahibi; hesabı sizden gizlediği paralarla ödemiştir emin olun. Biz nasıl kenara köşeye para atıyoruz, sizinki de öyle yapmıştır. Kafaya koymuşsa 3-5 gün bisküvi yer yemek parasını biriktirir veya 3'e aldığı bir şeyi 5'e aldım der.

Karşıdaki kadın bekar olsa hadi bir derece belaya bulaşmaz çekilir gider dersin ama evli kadın evli adamla ergenler gibi kafelerde kikir kikir aşkımcılık oynuyor. Kadın gemileri yakmış anladığım kadarıyla.
Ortalık yatışıp fırtına dinince sizin koca yine kıpırdanmaya, havayı koklamaya başlar adım gibi eminim. Arkadaşların dediği gibi çocuklar olduğu sürece bu adamın sırt yere gelmez. İki ağlaşırım, ben sensiz yaşayamam çocuklarımı çok seviyorum, nolur bizi ayırma, o kadınlar çok fena hep beni yoldan çıkarıyorlar der affedilir devam eder.

Aldatılmanın her türlüsü iğrenç de evli çocukları olan bir adamın kalkıp başka evli bir kadına, sen ilk aşkımsın, kimin yanında yatıyorum kiminle yazışıyorum demesinin dönüşü olmamalı. Her şeyi geç bu nasıl sindirilir, gözünün içine baka baka nasıl bununla yaşanır?
Babasının okutmadığı çalıştırmadığı, yine koca evinde çalışması engellenen parası pulu gücü imkanı olmayan çocuklu kadınlara hadi dersin mecbur nereye gitsin ne yesin içsin. Ama çalışan parası imkanı olan hatta kocasının maaş kartını elinde tutan siz niye iki cümleye kanıp bu adamı yanınızda tutuyorsunuz? Bu sizin ilk yakalamanız olabilir ama acaba ilk aldatılmanız mıydı?

Orman kanunu mode on: Ara bul kadının kocasını, kardeş ben cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test yaptırmaya gidiyorum, sana da randevu alayım mı?

Medeni kanun mode on: Benden uzak olsunlar da ne yaparlarsa yapsınlar, milletin namusuyla ne uğraşıcam, boşarım biter gider. Çocuklarına düzgün davransın iyi baba olsun da şeytan görsün yüzünü.

calışıyorum evet delillerin cogunu sildim ama elimde olanlar var onları saklıyorum evet kız evli oldugunu bile bile yazışmış bulusmus ve bulusuncada hesabı kız odemiş ne kadar tuhaf bir durum degilmi

Eşiniz evli bir kadınla buluşuyor, üstelik kadın parası yeme peşinde .... nasıl mideniz alacak şu durumu :KK51:

Boşanmayacaksanız da atın evde bir süre gözünüze görünmesin

Konu sahibesi : kızın evli olduğunu söylemiyor , kocamın evli olduğunu bilerek ; kocamla görüşmüş diyor.

En azından konu sahibesinin söylediği bu.

söz verdim birdaha asla yapmam ben senin degerini anladım filan diyorda olmuyor işte
Canım birdaha yapmaya bilir.Yada birdaha yapar.Senin için önemli olan onun burda yapıp yapmamasimi?Yoksa atın ayağının ne yazikki tökezlemiş olmasını?
Bana sorarsan birda yapar.Cunku bunu yapması zaten hayatınızda bir eksiklik olduğu anlamina geliyor.Muhtemel bu olayın ardından sende kırılan öz guvenini toparlamaya calisicaksin.Bence sen önce bir düşün bakalim.İcindeki hirsmi yoksa aşkımı?

Eşimin işi dolayısı ile kocasına evladı yoluyla iftira atan,özürlü komşu kızıyla yattığını söyleyip kocasına iftira atan ve bunların olmadığını gerçekte kocasını asıl aldatanın kadın olduğunu ve bunu ispatlanması ile davayı kaybedecek korkusuyla kocasıyla barışma yolları arayan bir kadını kabul eden 2 evladı için aynı evin içine kendini hapsetmiş bir adam bu fedakarlığı yapıyorsa bu arkadaşımız fevkalede 1 şans verebilir.

HAYIR ARKADASLAR KADIN EVLİ DEĞİL BOŞANMIŞ ONUN BİR ENGELİ YOK DEDİĞİNİZ GİBİ BENİM HAYIRSIZDA SUC EVLİ OLAN O ÇUNKÜ NEDEN İKİLEMDE KALIYORUM GÖZÜ DIŞARDA OLAN ADAMI HİSSEDERSİN 10 YILLIK EVLİLİĞİMDE ÖYLE BİRSEY HİSSETMEDİN YAKALAMADIM İLK OLDUGUNU ORDAN BİLİYORUM BU KADINLA ÖNCESİNİN OLMADIĞINI DA BİLİYORUM YAZISMALAR KONUŞMALAR ORTADA CÜNKÜ O YÜZDEN ACABA İLK VE SON KEZ 1 SANS VEREYİMMİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

HAYIR ARKADASLAR KADIN EVLİ DEĞİL BOŞANMIŞ ONUN BİR ENGELİ YOK DEDİĞİNİZ GİBİ BENİM HAYIRSIZDA SUC EVLİ OLAN O ÇUNKÜ NEDEN İKİLEMDE KALIYORUM GÖZÜ DIŞARDA OLAN ADAMI HİSSEDERSİN 10 YILLIK EVLİLİĞİMDE ÖYLE BİRSEY HİSSETMEDİN YAKALAMADIM İLK OLDUGUNU ORDAN BİLİYORUM BU KADINLA ÖNCESİNİN OLMADIĞINI DA BİLİYORUM YAZISMALAR KONUŞMALAR ORTADA CÜNKÜ O YÜZDEN ACABA İLK VE SON KEZ 1 SANS VEREYİMMİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Bir süre yatağını ayır aklı başına gelsin ,muhatap olma .Sen yapsan aynı şeyi napardı bi sor ona.Bir daha böyle rezillik yaparsan seni rezil duruma düşürürüm görürsün de.Aklı başına gelmez bir daha yaparsa vur tekmeyi gitsin.Herkes hata yapabilir.Çocuk olmasa hiç bekleme terket derdim ama sırf çocukların düzeni bozulması çok şeyler yitip gidiyor onlar için.

Ayrilma imkani oldugu halde aldatan kocasini affeden kadinlar bence kocalarini sevmiyor.
Adam baskasinin elini tutmus, ilk aşkımsın demis gercekten bu adami sevseniz birakin affetmeyi hayalkirikligi içinde kırgın, kizgin olmaniz gerekir. Baskasinin elini cekinmeden tutan eşimin -eger cok seviyorsam- yaninda duramam, suratina bakamam herhalde. Ilk ihanetiydi deyip sans verdikten sonra bu adamla aynı yatağa girebilecek misiniz, elinden tutup gezebilecek misiniz? Icinize sinecek mi?

Sen bir erkeğe hiç buluşmadan bile "yaninda yattiğim kişiye bak, aklimdaki kişiye bak" diye yazsan, 1 defa. Adam der mi "aa bir sefercik olur öyle şeyleer, tabiki af ederim"?

Yoksa seni ölüm ilemi tehdit ederdi? Çocuklarini zor görürdün sen!

Adam buluşmuş, sex değilse bile öpüşüp kokuşma vardir. Mesajlaşma var. Ona rağmen diyorsun ki gözü dişarda değil.

Kendine bahane arama. Boşanmiş kadin olmak istemiyorsun. O diğer kadina kocani birakmak istemiyorsun,.. Bare bahane değil, gerçek nedenlere bak.

Ancak şunu bil ki, bu evliliğe devam ediyorsan, eşinin başka kadinlar ile beraber olmasini kabul ederek etmelisin. Keşke fark etseydin, kocanin başka bir kadin ile savaşcak kadar değerli olmadiğini. Boşanmiş bir kadin olmak ezilmek değildir, tam aksine gururlu olmaktir.

Bir süre yatağını ayır aklı başına gelsin ,muhatap olma .Sen yapsan aynı şeyi napardı bi sor ona.Bir daha böyle rezillik yaparsan seni rezil duruma düşürürüm görürsün de.Aklı başına gelmez bir daha yaparsa vur tekmeyi gitsin.Herkes hata yapabilir.Çocuk olmasa hiç bekleme terket derdim ama sırf çocukların düzeni bozulması çok şeyler yitip gidiyor onlar için.

Hii, evde güvensizlik, hir gür, sevgisizlik olan ortamda çocuklara bişey olmuyor sanki. Anlatsana boşanmiş çiftin çocuklarina ne oluyor?

Yataklari ayir eee sonra? Adam ne güzel yaa, istediğini yapsin, öpsün sevişsin, sonra taş çatlasa en fazla 1-2 hafta eşsten sex yok, sonra tekrar başlar. Yemeği ütüsüde yerinde.

Niye? Çünkü pipi var. Aaa pipi çok önemli! Vajina olsaydi, aldatan kadinin ne anneliği, ne insanliği kalirdi.

Önemli olan rezil olmamak için aldatmaması mı?

söz verdim birdaha asla yapmam ben senin degerini anladım filan diyorda olmuyor işte
Değerini nasıl anlamış?
Bunca yıllık evlilikte anlayamamış aldatıp yakalanınca döt korkusundan mı anlamış?
Saçmalamayın lütfen ya ağzınıza bir parmak bal çalıyor siz de yiyorsunuz

Arkadaşlar bu sosyal medya kadınları ve erkekleri iyice saçmalattı bence hemen yuva yıkılmaz 2 görüştü diye çünkü birlikte olmamış,delilleri saklayın kesinlikle silmeyin .Onada bundan bahsetmeyin.Takip edin ,telefonuna yükleyip takip edeceğin programları yükle.Ona da şöyle söyle bu terbiyesizliğini ve ahlaksızlığını çocuklarım için affediyorum bir daha olursa göremezsin de
Adam karısını aldattı diye çocuklarını niye göremeyecek? Çocuklarıyla karı-koca arasındaki meselenin ne ilgisi var? Eş olmak başka birşey ana-baba olmak bambaşka birşey, sapla samanı karıştırmayın
Sizin aklınızla giderse bir dahakine birliktelikte olur uzak değil

Hii, evde güvensizlik, hir gür, sevgisizlik olan ortamda çocuklara bişey olmuyor sanki. Anlatsana boşanmiş çiftin çocuklarina ne oluyor?

Yataklari ayir eee sonra? Adam ne güzel yaa, istediğini yapsin, öpsün sevişsin, sonra taş çatlasa en fazla 1-2 hafta eşsten sex yok, sonra tekrar başlar. Yemeği ütüsüde yerinde.

Niye? Çünkü pipi var. Aaa pipi çok önemli! Vajina olsaydi, aldatan kadinin ne anneliği, ne insanliği kalirdi.
EVDE HIR GÜR OLSA DEDİĞİNİZ GİBİ O ORTAMDA COCUKLARIMI BUYUTMAZDİM KESKE OYLE OLUP USTUNE BU OLSAYDI EVDE GAYET SAKİN GİDEN BİR EVLİLİĞİMİZ VARDI

EVDE HIR GÜR OLSA DEDİĞİNİZ GİBİ O ORTAMDA COCUKLARIMI BUYUTMAZDİM KESKE OYLE OLUP USTUNE BU OLSAYDI EVDE GAYET SAKİN GİDEN BİR EVLİLİĞİMİZ VARDI
çok zor bir durum, devam etmek gururunuzu çok incitir.

bi süre ayrı kalalım diyin o arada ne yapacağınızı düşünürsünüz, belki eşiniz hatasını anlar, siz olayı biraz sindirmeye çalışırsınız.

Back
X