aldatılma.

EVDE HIR GÜR OLSA DEDİĞİNİZ GİBİ O ORTAMDA COCUKLARIMI BUYUTMAZDİM KESKE OYLE OLUP USTUNE BU OLSAYDI EVDE GAYET SAKİN GİDEN BİR EVLİLİĞİMİZ VARDI

Hir gür ille kapi çarpma değil ki. Sevgisizlik, saygisizkik tek bir kelime konuşmadanda anlaşiliyor.

Ve ayrica diyeyim, cocuklariniz büyüdügünde "sizin için kaldim bu evlilikte" dersen, onlarda hakli olarak "ee yapmasaydin! Sanki biz istedikte,.."

Bir evliliğin yükünü çocuklara yüklemeyin. Boşandiğinda o çocuklar gayet mutlu hayatlarinada devam edebilir. Alacağin karari kendin için almalisin ve dürüst olmalisin.

20 yil sonra kimse seni takdirde etmez, madalyada takmaz, "çektiğin" için. Tek bir hayatin. Yanlis ve değmeyen kişiler için heba etme derim.

EVDE HIR GÜR OLSA DEDİĞİNİZ GİBİ O ORTAMDA COCUKLARIMI BUYUTMAZDİM KESKE OYLE OLUP USTUNE BU OLSAYDI EVDE GAYET SAKİN GİDEN BİR EVLİLİĞİMİZ VARDI
Vardı diyorsunuz işte, bu olaya kadar. Herhalde bu durumdan sonra illa ki tartışmalar yaşanmıştır evde ve inanın ileride devam da edecek çünkü bir kere aldatıp tekrar etmeyeni görmedim.

Devam ederseniz ki edeceksiniz, üç maymunu oynayacaksınız. buldunuz da ne oldu ki? İyice yüz göz olduğunuzla kaldınız.

Bir daha da, boşanmaya cesaret edemeyeceğinizi bile bile araştırmayın adamın ne haltlar yediğini.

Bundan sonra kocanız rahat durmayacak çünkü. Aman rahatınız bozulmasın.

Siz olsanız ne yapardınız diye sormuşsunuz ben tamda bu durumun içindeyim. Hatta benim 3 tane çocuğum var. Ama öğrendiğim andan itibaren tek düşündüğüm şey boşanmak hiç affetmeyi düşünmedim , devam edememki içim almaz böyle bir şeyi. Ben boşanma davamı açtım olursa anlaşmalı yoksa çekişmeli bitecek bu iş.

Reyhancım zaten oylesı tehlikeli sen yeni farketmişsindir ne biliyorsun bunu senin yatagında senn yanında yapann adam , belki fake hesapları vardır oralardan yürümüştür kızlara.bu kızla nerde nasıl tanısmıs istese kız ayarlayabiliyormus yani demek ki onca yıl okadar masum değilmiş ,belkıde sen daha önce yakalamadın belki birsuru kızla haşna fişne yaptı ama sen ilk kez yakaladın.yelefonu hep ortada falan diyorsun belki sahte hesaplar veya farklı bir telefonla ypıyor.hadi 1 kez sans verdin ve zamnla canın bişeyler istedi.nasıl yakınlasacaksın onun kafasında o kızla sanal s.ks yaptıgı yazısmalar olacak,ya da onla bişeyler yasadıysa onu dusunerek seninle birlikte olacak cunku o kız esine heyecan kattı, adam artık her cnsellikkte onu kurar kafasında senle de uygulamaya koyar işte.gururun alacakmı onu.neden güçlü hissetmek tekme atmak yerine sans vermeyi dusunuyorsunki okadar seyden sonra alacagınu Almus yapacagını yapmıs özur dilese neolur zaten tadını Almus doymus o. Ayrıca o 10 yıllık evliliği düşünmeden bu fındıkları kırmıs sen niye 10 yıl diye sana vermek istiyorsun bu kadar aciz muhtac olmayın ya evde günlük bir tartısma olsa anlarız affet deriz de uzun sure bir kızla yazısmıs oynasmıs daha neler yasamıs seni affedersin de s.lak yerine koyup senn yatagnda baskasıyla yemiş haltları cocugunda senide a.ptal yerine koymus size yazık degıl mi . Bunları sen yapsan asla dönusu affı olmazdı emin ol.cocuklarrı bile dusunmez seni harcardı.sen cocuklarım diyorsun.cocuklar için bosanmanjz daha hayırlı babalarının yrdigi haltları bilsinler.adam suan sizin affedeceginizden okadar emin ki bir iki gun uslu durur sonra telden olmasa bile bir sahte hesaptan kıza ulasır devam ederler merak etme .sahte hesabı yakalama ihtimalinde daha dusuk. Daha rahat ederler .bence toparlan ailene git davanı ac, ozaman gercek yüzünü görürsün zaten tutussun iyice.o kıza da bir ders lazım kız eger esinin evli olmadığını bilseydi yani eşin onuda kandırsaydı tamam kız sucsuz derdik ama bile bile oda uzatmıs.şimdi ki kızları anlamak zor bakıyorsun cok güzeller ama yoklukta gibi evli barklı adamlara yapısıyorlar.burda da subede bir kac kız var yani bakıyorsun alımlı meslek sahıbı fizik on numara. e akıllarıda baslarında uni mezunu hepsi okadar bekar erkegn içinde evli adamla yemege cıkanı , evli amiriyle kırıstıranı yazık günah kendilerini harcatıyolar.olan ailelere oluyor.he birde plis esleri bizi kıskanıyor diye havalara girmişler.yok ki yanlarında bir akıl verenleri o güzellikte kızlar üzülüyorum.daha gecen bir evli bir poh adam, bekar bi meslektasıyla çıkıyor pansiyonda kalıyorlar tartısıyolar sonra ekipler geliyor tam kız sikayetci olurken vazgecşyor sikayetınden. Ekipleree poh adama tutanak tutuyor o sırada adam cıksrıyor kıza 4 el Ates ediyor.kız ölüyor adam hapis.burada yasandı.ve aklıma @gökcenKatun geldi evli poh bekar meslektası ne kadar benzer bir olay.belkide onlardır bilmiyorum ama kız adamın evli oldugnu bile bile birlikteydi olan kendisine oldj

aldatmak illa birlikte olmak demek degil ki, duygusal aldatma daha beter degil mi? zor bir karar.

Size aşık olmadığını söylemiş farkında mısınız? Size hiç aşk duymadığını söylemiş. Bu söz nasıl sindirilir.

Bir süre yatağını ayır aklı başına gelsin ,muhatap olma .Sen yapsan aynı şeyi napardı bi sor ona.Bir daha böyle rezillik yaparsan seni rezil duruma düşürürüm görürsün de.Aklı başına gelmez bir daha yaparsa vur tekmeyi gitsin.Herkes hata yapabilir.Çocuk olmasa hiç bekleme terket derdim ama sırf çocukların düzeni bozulması çok şeyler yitip gidiyor onlar için.
Yatakları ayır derken? :D İyi güldüm şu an. Yalnız yıl 2022, yatak ayırmanın hala bir işe yaradığını düşünen birini görmem sanıyordum, bi kafam açıldı.

Yapmayın. Sanki hır gür olsa boşanacakmış gibi konuşmayın. Kendinizi kandırabildiğiniz gibi başkalarını da kandırabileceğinizi düşünmeniz çok ilginç.

calışıyorum evet delillerin cogunu sildim ama elimde olanlar var onları saklıyorum evet kız evli oldugunu bile bile yazışmış bulusmus ve bulusuncada hesabı kız odemiş ne kadar tuhaf bir durum degilmi
Niye sildiniz iş ciddiye binince erkekler çok cirkinlesiyor bende bosanma aşamasındym.hicbir şeyi silmeyin ondaki delileride alın

Back
X