Aldatılma...

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
38
Kadınların kabusudur sanırım...
Yeni evliyim eşimle aramız fena değil.Bugün bişey farkettim bu içimde kocaman bi boşluk korku şüphe yarattı..Bugun sabah yine eşimi işe yolladım, internete girdim ne zamandr facesine bakmıyodum giriyim dedim ama giremdm şifresi değiştirilmş.Daha sonra eşime mesaj atıım servide 7.50 de biniyo 8.30da iş yerinde oluyo. Mesajıma cevap gelmedi her zmn anında cevap veen adam şifreni ver diyince cevp vermedi taaki 8.40a kadar. Sanki bişey vardı da gidip iş yerinde silip hallednce cevap verdi gibi yada bilmyrm kuruntu mu yapıyorum.Ama aklıma başka bşey gelmedi içimde şüphe dolu.Napmalıyım ne düşünmeliyim.!

henuz somut bir delilin yokken bence biraz kuruntu yapiyorsun.. esinde davranis degisikligi olmadigi surece boyle seylerden suphelenmen yersiz bence. hem daha yeni evliymissiniz, evliliginin ilk zamanlarinin tadini cikar derim..

henuz somut bir delilin yokken bence biraz kuruntu yapiyorsun.. esinde davranis degisikligi olmadigi surece boyle seylerden suphelenmen yersiz bence. hem daha yeni evliymissiniz, evliliginin ilk zamanlarinin tadini cikar derim..
çok sıkıntı yaşadık yeni evliyim ama çokk uzaklaştığı oldu çok kötü davrandığı oldu şimdi bn girdm diye facesini tamamen kapattı. Kötü düşünmek istemiyorum ama işte

çok sıkıntı yaşadık yeni evliyim ama çokk uzaklaştığı oldu çok kötü davrandığı oldu şimdi bn girdm diye facesini tamamen kapattı. Kötü düşünmek istemiyorum ama işte

hamilelikten böyle duygusal davranıyorsundur
belki mesajını görmemiştir

Sanki bişey vardı da gidip iş yerinde silip hallednce cevap verdi gibi yada bilmyrm kuruntu mu yapıyorum

bildiğim kadarıyla facedeki mesajlar ve geçmişte yapılan aramalar silinmiyor o_O

ama facesini kapatmasına birşey diyemeyeceği :KK14:

durup dururken neden faceye girme gereği duydunuz neden şüphelere garkoldunuz hamile halinizle eziyet çekmeye mi aşerdiniz,bu facebook yedi bitirdi bizleri...Allahından bulasın Mark Zuckenberg Allahından.:KK34:

Back
X