Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boğa burcu hakkında bilginiz var mı ben inanıyorum eskiden geçen sene yani hep arardım hep kaçardi ben haklı olsamda ilk sevgilim olduğu için kendimi sürdürüyoruz artık gururum on planda yada gerçekten seven insan susuyor köşesine çekiliyor sanirim
Burçlarla ilgili sadece kendi ve sevgilimin burcunu biliyorum ben yay o oğlak boğa ile ilgili fikrim yok ama uzman tv de burçlar ile ilgili güzel videolar var ben 2014 de neer olacak diye kendi burcumu dinlemiş baya şok olmuştum :)
İlk sevgili sendromunu biliyorum Bende uzun süre saplantılı kaldım ama yarar değil zarar verdi bana kendimi üzdüm yıprattım şimdi 6 yıldır ikinci sevgilimle beraberim inan şükrediyorum
Sizin tam olarak bitti mi ayrılık resti mi çektin ya da omu aramıyor sen mi trip atıyorsun .
detaya inme nedenim sende bunu gör ve kendini üzme konularına baktım kısa süreli açmışsın inan kendini yıpratmana değmez en büyük intikam sessiz kalmakmış.
Madem çok güvenilir bir insan seni neden bu yanılgıya düşürüyor? Üstüne yürüyen adam için yalandan ibaret mi deme ya hiç mi kendi değeriniz yok gözünüzdee