Merhaba, buraya yıllardır girmiyorum, hep hamileliklerimde girdim sanırım, çok kişi demiş ama ben de hiç böyle bir konuyu yazacağım aklıma gelmezdi diyenlerden olacağım maalesef. 12 yıllık evliyim , 2 çocuğum var, 45 yaşımdayım, eşim de 46.10 yıl kaynanamla yaşadım çalıştığım halde, en çok bu zorlamıştır beni hayatta, işten gelip yemek yap çocuklara bak, kaynanam söylensin sen sus, bı şekilde geçti , şimdi vefat etti. Bundan sonra eşimle aramızda bu yük olmadan artık herşey yolunda gidecek sanıyordum, artık dışarı cikabilirdik tatile gidebilirdik, ama 2 yıldır pek de bişey değişmedi, eşim hiçbir zaman çok ilgili biri olmadı, bunu arada konuştuğumuzda hayır sen ilgisizsin derdi, yıllarca ben hep alacakliydim yani, o obezite düzeyinde kilolu ben normal, o lise ben üniversite mezunu, o yüzden belki mide ameliyatı oldu yıllar önce, bana önce söylemedi ama beni sevmediğini düşündüğümü söylediğim zaman bana senin için ameliyat oldum ben gözün dışarı kayarsa diye hep korktum dedi. Yani baştan aslında bu kadın bı gün kesin gider diye bı fikri vardı, ama ben tersine annesiyle bile hiç ses çıkarmadan yaşayan biriydim, yani ben onun o da benim sevgime inanmiyo gibi bişey. Bunun dışında tartışmamız olmaz hiç ikimiz de sakın, ben çocuklar için ev için herşeye kostururum o köyüne gider her boş anında işlerini yapar, buna kizsam da eve hep geç gelmesine gene de üstüne gitmedim, çünkü o çok özgürdur işine karistirmaz ne desen değiştirmez kendini.son 1 yıldır daha da ilgisiz gibiydi aklımdan bı sürü şey geçti ama gene söylemiyorum alışmışım ona hayatı kolaylaştırmaya, markete ben gidiyorum çocukları servise ben indiriyorum, pazara ben gidiyorum, o eve gelirse bu yeterli.yani o kadar kolay ki hayatı. Neyee bu yaz her zamankinden daha fazla koyde kaldı ben ise gidip çocuklarla şehirde kalıp hafta sonu 2 çocukla 2 otobüsle köye peşine gidiyorum falan. Geçen ay bilgisayarında mailini açık birakmis, acil çıktığı için, bı bakayım dedim, spam dosyasinda bı partner bulma sitesinden şifre gelmiş bunu gördüm, girdim onun şifresini yenileyip bişey bulamadım, mesaj olmayabilir sitede silmiş olabilir, sanal iliski istemiş arkadaş onu isaretlemis , muhtemelen burdan birilerini bulup telefonu aliyorlardir görünüyorlardı, bilmiyorum. Çok şaşırdım çok namazında niyazinda olmasa da benim gibi sonuçta evliyken yasak ilişki kurmas diyeceğim bı inançta diye düşünüyorum. Ağladım mahvoldum ben kostururken herşey için tek başına o muhtemelen sanal seks için kadın arıyor orda burda, ben bütün maasimi eve harcarken ikramiyelerimi araba alicaz diye aktarırken belki o böyle ahlaksızlıklar için harcıyor. Geldi sordum tabi çok rahat bı şekilde neymiş bu mail gelmiştir tiklamisimdir falan dedi, aylar önce üye olmuşsun işte şimdi de girmeye calismissin ben salak miyim diyorum, hâlâ tiklamisimdir öylesine baktım bişey yapmadım diyor. Ben seni üzecek kizlarimi utandıracak bişey yapmam dedi, istersen bak dedi, rehbere de baktiysan bak orda şu isimler var sendika işi onu da yanlış anlama dedi, haa dedim rehberi de orda görebilirdim. Ertesi gün rehberini inceledim , o zaman da bi eskort numarası gördüm, gene ağladım vertigom tuttu, akşam sordum gitmedim etmedim hicbisey yapmadım , inanmış gibi yapıp durdum araştırdım, hâlâ araştırıyorum, ayrıntılı fatura almaya çalıştım telefonuna kod gelmeden vermiyorlar, bı yandan kesin bir delil arıyorum bir mesajlasma ya da eskorta gittiğine dair bir delil arıyorum. Telefonu şifreli ve ben ona ne bağırıp çağırdım ne telefonu ver bakicam diyecek yapıda biriyim. Sadece duruyorum inanmış gibi yapıyorum, o da her zamankinkn aksine o kadar iyi ilgili , çocuklara karşı sorumluluklari paylaşıyor ki sanki kaybetmek istemediği için herşeyi toparlıyor, belki böyle bı yola girdi ama net olarak biriyle konuşup etmedi yada mesela fiyat sordu ama o eskorta gitmedi, yada mesajlasti ama şimdi çok suçlu hissediyor ve kendini düzeltiyor. Ben aileme ben bosaniyorum eşim böyle yaptı diyemem, evlilikte hani hep onu savunuyorsun iyi gösteriyorsun ya etrafa onu o alışkanlıktan çıkamıyorum. hergun kararsızım herşeyi normal yapıyorum ama kafam da bir sürü şey..