Aldatılmak / Her erkek aldatır mı?

Aklima bir fikra geldi. :1:

Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanin çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormus.
Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz???
Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus:
Isveçli : Neyimi begenmedigini sorarim.
Rus : Evi terk ederim.
Fransiz : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
Italyan : Kadini vururum.
Ispanyol: Kocami vururum.
Yunanli : Her ikisini de vururum.
Türk : Benim kocam yapmaz! :1:

En iyisi buyuk konusmamak lazim, hayat suprizlerle dolu, iyi veya kotu...

yunanlı iyimiş :)

bütün erkekleri bilemem de yiyorsa benim ki aldatsın sonra aldattığı yanlarını elinde bulur :)

Evet aldatmayan erkek vardır genellemelere çok karşıyım bu konuda:61:
Sevgilime bu konuda çok güvenirim ve bu güveni bana o verdi :16:
İrade ve karakter sahibi olmalı kişi önce.
O bana hep der ki bir şey yapacağımda seni kendimin yerine koyuyorum sen yapsan ben ne derim diye düşünüyorum yanlış düşüneceksem zaten yapmıyorum.
En güzeli de böyle :16::16:

içinde Allah korkusu olan aldatmazzzzz!
mathilda çok haklısın irade karakter sahibi olmalı kesinlikle
az çok tanır insan karşısındakini insan er geç kendini belli eder bir şekilde

Son düzenleme:
Erkekler malesef cinselliğe çok düşkünler; fıtratı böyle o cinsin. Bir çok erkek zayıf olan iradesinin kurbanı oluyor ve çok sevse da tek gecelik ilişkilere karşı koyamıyor ne yazık ki. Ama tabi bu yine de tek gecelik de olsa aldatılmanın can yakmasının önüne geçmez. Bilmiyorum, bu konu hakkında aslında çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Büyük konuşmak da istemiyorum... Keşke kimse böyle şeylerle karşılaşmasa. .

Benim kocamın aldatması twiterdan hilal cebeciye ramazanda"sizin yerinizde olsam sahurnameyi izlerim" diye yazması olmuştu.:))))))) tabi bunu gizli yazmadı zaten bende listesindeyim:)

kesinlikle irade meselesi ben kocama güvenirim.Ama kıskanmayıda eksik etmem.yanımızdan teşhirci biri geçince kafasını öne eğer..yada beraber oha bu ne diip güleriz.

Allah korkusu olan vicdan sahibi olan hiç bir erkek yada kadın aldatmaz.

Genelleme yapmak hata olur:19::19: Kendine güveni olan, vicdanlı ve iradeli bir erkek aldatmaz.
"Kafada aldatmak" diye birşeye de inanmam, hiç mi yakışıklı bir erkek görünce dönüp bakmazsınız?
Eğer gözleriyle yiyolarsa o zaten sapkınlıktandır ama dönüp öylesine bir bakmak da aldatma olmaz yanii:1::1:

Gerçi genelleme yapmaya karşıyım ama ben genelde egosu tatmin olmamış,kendine güveni olmayan erkeklerin
aldattığı görüşündeyim. Güvensizlikten kendilerini kanıtlama çabasında olurlar ve bu yüzden de önlerine çıkan
fırsatları değerlendirmek isterler. Aldatmayan erkekleri yetiştirmek elimizde diye düşünüyorum (çocukluktan:1:)

Back
X