aldatılmak...:( hissetmek... ne yapacagını bilememek

kadınsal hislerle yani eşim otelde toplantım var diyor gidiyor bavulunu giderken ben hazırlıyorum lakin dönüşte eşimin hayya giymeyecegi renkte gömlekler ve yıkanmış bol parfüm kokulu atletler...
Oh oh çift hayat Sürüyor paşa..

Senin de hakkın var. Sevilmek, sevmek , ilgi bunlar senin de hakkın

kesinlikle kadın hisseder
ama elinizde kesin bir delil olmadan eşinizle konuşmayın bence
inkar etmesine mahal vermeyecek şekilde bir kanıt olsun
eğer boşanmayı göze alamıyorsanız da hiç konuşmayın, kabullendiğinizi bilmesin

evet bunu yapmayı cok kesin bir şekilde düşünüyorum alacagım cvbın beni nsl hüzne bogacagını senelrimi ve de grurumu düşünüyorum ama en kısa sürede kendimi toparlayıp net yüz göz olmadan bir konuşma yapacagım
Yani hastaliginiz eger cinsel yonde olursa sizin dediğiniz gibi olabilir yinede olmamasi gerekiyor tabiki
arzum da o yönde bizler hastalıkta saglıkta demiyormuyuz ayrıca ben rahatsızlıgımı kendisinden saklamadım ...:(

bende yengec burcuyum hassasiz ama bazende engin hayal gucumuzle olmayan seylere anlam verip kendi hissettigimiz gibi oldugunu dusunuruz.okumus akli basinda insansin istanbula gidisinde esini izlet ne yapiyo emin ol once

nasıl bu kadar rahat yazabılırsınız?
yanı cok olagan bıseymıs gıbı evlı adam metresını kardeslerıyle tanıstırabılırmı? olabılır mı aklım almadı
bızım aılede olmaz mesela ne akraba evlılıgı var ne ıkı evlılık yapan ne bılım olmaz ya
Birtane dizi var eskiya dunyaya hukumdar olmaz diye ordada gayet normal karşılıyorlar valla gercekten cok tuhaflasti herseyi bekler olduk

arzum da o yönde bizler hastalıkta saglıkta demiyormuyuz ayrıca ben rahatsızlıgımı kendisinden saklamadım ...:KK43:
Ya neden hastayim diye adamin dini nikah kiyip baska bir kadınla mi olmasi gerekiyor simdi ne yapmak istiyorsunuz ya

kesinlikle kadın hisseder
ama elinizde kesin bir delil olmadan eşinizle konuşmayın bence
inkar etmesine mahal vermeyecek şekilde bir kanıt olsun
eğer boşanmayı göze alamıyorsanız da hiç konuşmayın, kabullendiğinizi bilmesin
ilk zamanlar bende bu şekilde davranmalıyım dedim lakin meslegi elinde güneydoguda yaşayan bir bayanım ve bizim buralarda boşanmaya cok sıcak bakmazlar ama artık bu tarz yaşama gücümde kalmadı bizim buralarda bir laf vardır alnımda bir k var ama keriz ama kurnaz sen karar ver keriz olmaktan bu derece grurumun incinmesi beni iyice üzüyor

eşim müspet bir kişidir ve bu tarz konuşmalardada dini nikah alalhın emridir gerekcesi oldugu sürecec yani eşim sarısın ama ben esmer istiyorum demek gerekce degil hasta ise gerekcelidir diye söylemleri vardır.yaklaşık 1 senedir

hee kılıf bulmuş yani.... boşanmak zordur... boşanınca kadınlar çok üzülüyor... sonuçları sana çok ağır gelecekse büyük bir kitlenin yaptığı gibi görmezden gel.... safa yat birlikte yaşar gidersiniz... adamlar bu devirde kolay kolay başkası için yuva dağıtmaz... yuva dağatmak çetrefilli iş... amaaaa sen bunu ortaya dökersen yüz göz olursanız bu konuda o saatten sonra dikiş tutmaz zannımca....

Ya neden hastayim diye adamin dini nikah kiyip baska bir kadınla mi olmasi gerekiyor simdi ne yapmak istiyorsunuz ya
ben buraya yazmamdaki tek sebeb 3. gözüm olurmusunuz demekti ve sizere cok tşk ederim gercekten beni yüreklendirdiniz ne yapmam gerek gayet ii biliyorum artık net konuşmalı net cvblar almalı sonucu ne olursa olsun ailemi 2. bir kadınla iader eden bir adamla cok sevip saysamda beraber olamayacagı bildirmek

hee kılıf bulmuş yani.... boşanmak zordur... boşanınca kadınlar çok üzülüyor... sonuçları sana çok ağır gelecekse büyük bir kitlenin yaptığı gibi görmezden gel.... safa yat birlikte yaşar gidersiniz... adamlar bu devirde kolay kolay başkası için yuva dağıtmaz... yuva dağatmak çetrefilli iş... amaaaa sen bunu ortaya dökersen yüz göz olursanız bu konuda o saatten sonra dikiş tutmaz zannımca....
kesinlikle beni net anlamışsınız malesef aynen bu

Cocuklarınız büyükmüş aslında..

O halde kendine bi düzen kurmuş beyimiz geçiniyor.. Çok enteresan ya..

Dini Nikahtan ya da diğer bayandan eminseniz boşanın bence..

Cinsellik de yokmuş.
evet yok ve evet tekrar tşk ederim szilere 3. gözüm oldugunuz için...

arkadaşım belli ki yaşın var bayağı üni giden çocuğun varmış..
eşim dini bütün bir insandır diyorsun ama gizli kaçak dini nikah yapmak dini bütünlük olmuyor maalesef..
dini nikahın amacı bu kadın benim karımdır bu adamda benim kocamdır herkes böyle bilsin dir.. din kisvesi altında onla bunla nikah kıyıp zina yapmak demek değildir.. eşin dini bütün bir adam olsa zina yapmaz...
al karşına açıkça konuş çizeceğin yola karar ver..

nasıl bu kadar rahat yazabılırsınız?
yanı cok olagan bıseymıs gıbı evlı adam metresını kardeslerıyle tanıstırabılırmı? olabılır mı aklım almadı
bızım aılede olmaz mesela ne akraba evlılıgı var ne ıkı evlılık yapan ne bılım olmaz ya

milletteki adamlarda maşallah ne cevval çıktılar be.... bir eve yettilerde iki ev idare ediyorlar :)) bizim burlarda millet aç aaaç bir evdeki çoluğu çocuğu ite kaka zor doyuruyorlar :))

esınızle nıye bu konuyu konusmuyorsunuz
acık acık rahatsız oldugunuz konuyu supheyı soyleyın
net acıklama ısteyın
tabı eger bosancaksanız kurcalayın
bosanmıcaksanız bırseyı ortaya cıkarıp yuze vurup herkesı ayaklandırıp yınede evlılıge devam edınce adam ıcın kadın sadece gurursuz oluyor ve daha da ilerı gıdıyor

iyide sen nasıl öğrendin bütün bunları ?
gerçekse çok kötü ya kanım dondu .
eşimin bavulunu ben hazırlarım ve eşim 21 senedir hiç kot pantolon giymedi hafta sonları ve en son bavulunu hazırlarken atletlerini vernellemedim acaba dedim günahınımı alıyorum vernelin kokusumu bu sinen bavula ama bavulu actıgımda agır bir bayan parfümü atletlerinde gömleklerinde....

eşimin bavulunu ben hazırlarım ve eşim 21 senedir hiç kot pantolon giymedi hafta sonları ve en son bavulunu hazırlarken atletlerini vernellemedim acaba dedim günahınımı alıyorum vernelin kokusumu bu sinen bavula ama bavulu actıgımda agır bir bayan parfümü atletlerinde gömleklerinde....
ya tamam anladım aldatıldığını anladın da imam nikahı falan ?ailesiyle tanıştırdığını nerden biliyorsun ?
telini karıştırdın mı

milletteki adamlarda maşallah ne cevval çıktılar be.... bir eve yettilerde iki ev idare ediyorlar :)) bizim burlarda millet aç aaaç bir evdeki çoluğu çocuğu ite kaka zor doyuruyorlar :))
keşke benimde maddi prob olsaydıda böylesi büyük manevi prob olmasaydı elbette rabbim hiç kimseye maddi manevi dertler le sınamasın ama paran olmassa ordan burdan borc alır gene bi şekilde idama edersin hayatını lakin aldatma da ne kadar paran pulun olsa bile geriye dönüşün olmaz bekar cv in bir anda dul ve 2 çoçukluya döner tabi aile baskısı ve cevre baskısıda cabası

gercekten oyle

Back
X