aldatılmak...:( hissetmek... ne yapacagını bilememek

Ben hiç bir şey anlamadım.
Ben benim adamın bavulunda bilmediğim bir gömlek görsem oooo bensiz alışveriş yapmış derim. İmam nikahlı eşini görümcemle tanıştırdı demem yani.
Gerçekten adını bilmediğim bir dizi var sizden alıntı yapmışlar sanki...

Siz sağ duyulu bir kadına benziyorsunuz.

Hayatınızla ilgili en doğru kararın ne OLDUĞUNU biliyorsunuz.

Diğer kadın muhtemelen bilerek karışmış meseleye ve sizin onu bilmenizi istemiş. Üstelik eşiniz de biliyor bu durumu. Bu ne Rahatlık?

Iki tane yetişmiş evladınız ve üniversite tahsiliniz var. Eşiniz ise Hukukçu Anladığım kadarı ile..

Maddi haklarınızı koruyun ve kendinize düzen kurun yeniden.

Siz bunu haketmiyorsunuz.
eminim ki yeniden sevecek ve sevileceksiniz
takdir rabbimin ...:)alalh razı olsun güzel dilekleriniz için...

kadınsal hislerle yani eşim otelde toplantım var diyor gidiyor bavulunu giderken ben hazırlıyorum lakin dönüşte eşimin hayya giymeyecegi renkte gömlekler ve yıkanmış bol parfüm kokulu atletler...
pardon da siz o bavulda bunları gördükten sonra nasıl hesap soramadınız o dini bütün kocanızdan ben anlamadım...

Ben benim adamın bavulunda bilmediğim bir gömlek görsem oooo bensiz alışveriş yapmış derim. İmam nikahlı eşini görümcemle tanıştırdı demem yani.
5 sene evvel yada 3 sene evvel banada biri anlatsa sanırım sizin verdiğiniz tepkiyi verirdim lakin hayat öylesine süprizlerle dolu ki ki kimseyide kınamamıştım lakin hayat yarına malesef neyle karşılaşacagımızın garanti yok malesef....

pardon da siz o bavulda bunları gördükten sonra nasıl hesap soramadınız o dini bütün kocanızdan ben anlamadım...
hayatım boyunca evet benim hatamdır lakin yapım bu cok fazla yırtıcı ve aceleci bir kadın olmadım olamadım ben hep acaba yannış ı ben mi yapıyorum yok ya bu parfüm kokusu degil sanırım ilk zamanlar sindiremedim gruruma yediremedim olayı bu yüzden gec kabullendim malesef kabugumu kolay kıramadım

Konu sahibi yengeç burcuyum diyorsunuz .Nasıl yengeçsiniz siz . Adam kılıfını bile hazırlamış . Hasta eşe ikinci nikah hak öyle mi . Aileniz sizi fanusta büyütmüş öyle mi . Kalp hastalığına rağmen ona iki çocuk vermişsiniz . Ben böyle bir şey görmedim duymadım . Yolla varsa gerçekten ikinci karısı ona hatta görümcelerini de . Bir de çocukların halası olacaklar . Hayatta kimse yarının ne olacağını bilemez .Buğün sen hastasın yarın kimin ne olacağı belli olmaz . Zaman bile kaybetme derim ama şunu da bil eşin tartışmaya hazırlıklı olmalı bir yıldır durup dururken kimse eşin hasta ikinci eş hak şöyle böyle diye insan boşu boşuna konuşmaz . Ailen keşke seni bin kere istese de vermeseydi . Çok üzüldüm ve sinirlendim .

eğerki aldatılmaya dair kafanızda soru işareti yok bütün cevaplar bir kadına çıkıyorsa. . Derhal eşimi arayıp acil bir konuşma yaparım. . Çevre baskısı elalem ne der diye düşünmem. . Hemde böyle bir rahatsızlığım varsa kafamıda böyle bir sorunun yiyip bitirmesini istemem. .

Yeter ki isteyin . . Altından kalkamayacağınız hiç birşey olmaz. Hem boşansanız bile şayet size neden boşandınız diye baskı yapamazlar. . Hatayı siz değil eşiniz yapmış
allah razı olsun sizden cvbınız için cok tşk ederim.

Hayir yani eminseniza tabiki 1 dakika bile kalmayin o evde

Ama emin degilseniz iyice emin olun , hissetmekle bukadar yola cikilmaz ...

Adınıza üzüldüm eşim dini bütün diyorsunuz eğer hoca nikahı yaptıysa sizinde haberiniz olması gerek muyor mu dinen bu nasıl iştir ya herşey cinsellik mi

Konu sahibi yengeç burcuyum diyorsunuz .Nasıl yengeçsiniz siz . Adam kılıfını bile hazırlamış . Hasta eşe ikinci nikah hak öyle mi . Aileniz sizi fanusta büyütmüş öyle mi . Kalp hastalığına rağmen ona iki çocuk vermişsiniz . Ben böyle bir şey görmedim duymadım . Yolla varsa gerçekten ikinci karısı ona hatta görümcelerini de . Bir de çocukların halası olacaklar . Hayatta kimse yarının ne olacağını bilemez .Buğün sen hastasın yarın kimin ne olacağı belli olmaz . Zaman bile kaybetme derim ama şunu da bil eşin tartışmaya hazırlıklı olmalı bir yıldır durup dururken kimse eşin hasta ikinci eş hak şöyle böyle diye insan boşu boşuna konuşmaz . Ailen keşke seni bin kere istese de vermeseydi . Çok üzüldüm ve sinirlendim .
özür dilerim amacım sizi üzmek degildi sderdimi derdiniz bildiginiz için ve bu denli samimiyetle cvpladıgınız için cok tşk ederim mevlananın bir sözü vardır hamdım yandım piştim bende bu konuda cahildim kendime güvensizdim ama şimdimi netim kararlıyım...

Adınıza üzüldüm eşim dini bütün diyorsunuz eğer hoca nikahı yaptıysa sizinde haberiniz olması gerek muyor mu dinen bu nasıl iştir ya herşey cinsellik mi
işte sadece bu konuda maleseffff yorumsuzum malesef...demekki herşey oymuş

Aynen öyle. .
Ne diyor çözemedim. .

Esiniz suanda Istanbulda mi? Merak ettigim bir sey daha var 27 gunu sizinle geciriyor, Istanbuldan geldiginde valizinde dikkatinizi ceken seyler disinda o 27 gun boyunca goze batacak hareketleri de var mi? Telefonla cok hasir nesir olma telefonu ortada birakmama gibi?

hayatım boyunca evet benim hatamdır lakin yapım bu cok fazla yırtıcı ve aceleci bir kadın olmadım olamadım ben hep acaba yannış ı ben mi yapıyorum yok ya bu parfüm kokusu degil sanırım ilk zamanlar sindiremedim gruruma yediremedim olayı bu yüzden gec kabullendim malesef kabugumu kolay kıramadım
Adamın farklı bir gömleğin nereden çıktığını sormak yırtıcılık değil ki sadece merak.

asla böyle bir şeye yeltanmadim bile eşim bir gün görümcemlere gidiyor istanbulda oturuyor görümcem eşimi aradım cvp alamadım görümcemi aradım tele ben nihan nuray ablanın teli diye bir bayan actı eşimle görüşebilirmiyim dediğimde bizler evli olan beylere ismi ile hitap etmeyiz ve teli verirken m.. al canım karın hatat demeyiz degilmi
esinize sormadinizmi o anda yada dondugunde , neden teli acmadigini ve nihanin kim oldugunu

Hayir yani eminseniza tabiki 1 dakika bile kalmayin o evde

Ama emin degilseniz iyice emin olun , hissetmekle bukadar yola cikilmaz ...
emin olmamak için inanın bana herşeyimi verirdim ben bu platforma yazarken bile emin odlugumu yazamadım bunu kabullenmek hele 21 seneden sonra inanın hiç kolay olmuyo ve hele bunu dile getirmek yazıya dökmek. kabullenmek hiç kolay olmadı gitgellerim grurum cevreme ne derim baskısı ve evlatlarım lakin

Adamın farklı bir gömleğin nereden çıktığını sormak yırtıcılık değil ki sadece merak.
a onu sordum ben aldım istte yagmur vardı terledim başka bir gömlek aldım dedimki bu renk mi evet dedi sıkıntı ne dedim sıkıntı yok lakin 21 senelik tarzını sanırım değiştiriyorsun dediğimde sucmu dedi daha fazla yüz göz olmamak için sustum

esinize sormadinizmi o anda yada dondugunde , neden teli acmadigini ve nihanin kim oldugunu
sordum bana dediki o kız samimi bir kişi sanırım ayrıca o kız istanbulda yetişmiş ne ye takılıyorsun dedi dedim sence normal mi ya dedi istanbulda yetişmiş samimi biri ayrıca sen yannış duymuşsun canım demedi dedi dedimki kulagımda sıkıntı yok duydugumu paylaşıyorum dediğimde bende sana duymadım diyorum dedi ve dışarı cıkıcam büroya dedi çıktı gitti

özür dilerim amacım sizi üzmek degildi sderdimi derdiniz bildiginiz için ve bu denli samimiyetle cvpladıgınız için cok tşk ederim mevlananın bir sözü vardır hamdım yandım piştim bende bu konuda cahildim kendime güvensizdim ama şimdimi netim kararlıyım...

Benim de bir rahatsızlığım var . Ömrüm acillerde geçti . Yani hasta olmanın nasıl bir şey olduğunu iyi bilirim . Yengeç burcuyum da sizin gibi . Ondan herhalde tabii o yorum eğer gerçekten eşiniz başka biri ile nikahlıysa geçerli . Belki de yanılıyorsunuzdur . Ben boşanma diyenlerdenimdir . Ama böyle bir durum varsa çok fazla seçeneğiniz de yok gibi .Allah yardım etsin .

Eşiniz sizi aldatıyor mu bu konuda net bir şey diyemem,kimsenin günahını almak istemem.Fakat siz hislerinizde eminseniz,evet eşim başka bir kadınla daha evli diyorsanız,bu durumda eşinizle konuşmak zorundasınız.Dinimizde 2 evlilik yapanlar var evet,ama eşiniz böyle bir şey yapmak istiyorsa bile size bu durumu açıklamak zorundaydı.Misal ben asla böyle bir şeyi kabul etmem,ama eden kadınlarda var bir şey diyemem.Bu durumda eşiniz,ben böyle bir şey yapmak istiyorum,sen kabul ediyor musun? Etmiyorsan boşanalım,çünkü ben başka birini seviyorum demeliydi size.Bu şekilde gizli kapaklı olamaz,insanlar dini kullanıp,bu şekilde ilişkileri normalleştirmemeli.Dediğim gibi sizi aldatıyor ya da aldatmıyor diyemem ama siz eminseniz bence hemen bu konuyu konuşup,ona göre bir yol çizmelisiniz kendinize.
aklın yolu birdir benim konuşmadan evvel arkamdan destege 3. gözlere ihtiyacım vardı alalh razı olsun sizlerden bana ne yapacagımı cok net bir biçimde kendime güvenimi getirerek beni silkeledinzi evet bu sürünceme hayırlısıyla bu akşam son bulacak rabbim her karanlıgın ardından güneşli günleri nasip etsin...

Back
X