aldatılmak...:( hissetmek... ne yapacagını bilememek

Benim de bir rahatsızlığım var . Ömrüm acillerde geçti . Yani hasta olmanın nasıl bir şey olduğunu iyi bilirim . Yengeç burcuyum da sizin gibi . Ondan herhalde tabii o yorum eğer gerçekten eşiniz başka biri ile nikahlıysa geçerli . Belki de yanılıyorsunuzdur . Ben boşanma diyenlerdenimdir . Ama böyle bir durum varsa çok fazla seçeneğiniz de yok gibi .Allah yardım etsin .
alalh razı olsun rabbim sizede en kısa süreded şifa versin arkadaşım bende bilirim rabbim sınavımızı hastalıklar eylesin cennete kefaretimiz olsun.

sordum bana dediki o kız samimi bir kişi sanırım ayrıca o kız istanbulda yetişmiş ne ye takılıyorsun dedi dedim sence normal mi ya dedi istanbulda yetişmiş samimi biri ayrıca sen yannış duymuşsun canım demedi dedi dedimki kulagımda sıkıntı yok duydugumu paylaşıyorum dediğimde bende sana duymadım diyorum dedi ve dışarı cıkıcam büroya dedi çıktı gitti

Ben bugune kadar daha evet yaptim diyeni görmedim. Sorarak bir yere varamazsiniz.

bide bu tipler dindarım falan diyor ya pes ya . ne dindarlığı bu ?bir insanı üzüyorsun o kadın sana çocuklar vermiş iyi kötü gününde yanında olmuş yol arkaaşın . ama sorarsa Kuranda 4 kadına kadar var diyorlar . bir insanın kalbi kırılmış hiç önemi yok yani merhamet be . eğer gerçekse bu arkadaşım bence boşa gitsin kimle imam nikahı yaparsa yapsın . güzel birde tazminat talep et . rezil de et herkese onları .[/QUOTE
tazminat mutlaka ama inan rezil etmem onlar için çirkinleşmeye istifimi bozmaya asla niyetim yok çünki ben herşeyden evvel bir anneyim ben onları boşandıktan sonra 2 cihandada rabbime havale ederim onun mahkemesi büyüktür sonsuzdur ve sizede cok tşk ederim yanımda oldugunuz için...

sordum bana dediki o kız samimi bir kişi sanırım ayrıca o kız istanbulda yetişmiş ne ye takılıyorsun dedi dedim sence normal mi ya dedi istanbulda yetişmiş samimi biri ayrıca sen yannış duymuşsun canım demedi dedi dedimki kulagımda sıkıntı yok duydugumu paylaşıyorum dediğimde bende sana duymadım diyorum dedi ve dışarı cıkıcam büroya dedi çıktı gitti
canim bence daha cokkanit gerekir sosyal medya hesaplari yokmu gorumcenin esinin bu nihan kimmis esimin telini karistiririm nihanla ilgili daha fazla bilgi toplarim ,

dini bütün bir erkek imam nikahının eşinden habersiz olmaması gerektiğini bilir bence. zinaya da yanaşmayacaksa..ya dini bütün değil, ya da benim bilmediğim fetvalar var.. rahatsızlığınız çok fazla etkilenmeyecekse daha çok ilgili olmaya çalışabilirsiniz. ya da emin olmak için bir kez siz onunla gidin İstanbula.. varsa tanıdıklarınız takip ettirin acaba İstanbula gidince başka bir bayanla mı geziyor fln..öyle olmadığını görür rahatlarsınız belki. kuruntuyla yaşamak size gerçeklerden daha çok zarar verir. kendimden biliyorum.. eşinize belli etmeden öğrenmeye çalışın.. şahsi fikrim boşanmamak için elinizden geleni yapmalısınız diye düşünüyorum

canim bence daha cokkanit gerekir sosyal medya hesaplari yokmu gorumcenin esinin bu nihan kimmis esimin telini karistiririm nihanla ilgili daha fazla bilgi toplarim ,
kalp inanın yanılmaz en büyük kanıtta davranışlardır kimse inanın bana durup dururken aldatılıyorum hissene kapılmaz eşinizin bir tavrı vardır örnegin akşamları arıyorum büroyu eşim cıkmış ve cep telini arıyorum belki 45 dk meşgül ve bu meşgüliyet cok oluyor inanın bir kadın delil olmasada kalben heleki eşini seven ve gözlemleyen kadın hisseder ben piprikli iftiracı biri olmadım aksine biraz fazla sabırlı davrandım ama kabul ben böyle davranmakla yannış yaptım....

şoyle biseyde var ayni ortamlarda iseler esin kendi telini acmadiysa goruncenin telide actirmazdi.sonucta telefon calarken senin ismin goruluyor bu kadin seni biliyorsa m... bak esin ariyo diye acmadan teli ona getirirdi.

dini bütün bir erkek imam nikahının eşinden habersiz olmaması gerektiğini bilir bence. zinaya da yanaşmayacaksa..ya dini bütün değil, ya da benim bilmediğim fetvalar var.. rahatsızlığınız çok fazla etkilenmeyecekse daha çok ilgili olmaya çalışabilirsiniz. ya da emin olmak için bir kez siz onunla gidin İstanbula.. varsa tanıdıklarınız takip ettirin acaba İstanbula gidince başka bir bayanla mı geziyor fln..öyle olmadığını görür rahatlarsınız belki. kuruntuyla yaşamak size gerçeklerden daha çok zarar verir. kendimden biliyorum.. eşinize belli etmeden öğrenmeye çalışın.. şahsi fikrim boşanmamak için elinizden geleni yapmalısınız diye düşünüyorum
bunuda inanın düşündüm ha benimde hatalarım yokmu var malesef ben saat 11 diyiyince malesef aldıgım ilaclarında etkisi buyuk uyuyan eşime günlük hayatta helede yaş aldıkca onunla onun temposunda yaşayamayan biriyim yani bende hatalıyım lakin inanın elimde olan sebeblerden degil ve gündüz işteyim ancak her ne olursa olsun sonucu böyle olmamalıydı bana gelipse sen beni artık taşıyamıyorsun deseydi inanın elbette gene üzülecektim ama en azından dürüst ce bana kendi anlatacaktı ha yaptıgının dogru olmayacaktı gene ama 21 senelik ömrede istediğim cok olmasa gerek

Basta konu sahibinin kuruntulari dedimde.
21 sene boyunca yanilamazki bi insan.
Ne denilir bilemedim.
Tek care bosanmak boyle bi adamdan.
Ne zaman konusmayi dusunuyosunz esinizle.

şoyle biseyde var ayni ortamlarda iseler esin kendi telini acmadiysa goruncenin telide actirmazdi.sonucta telefon calarken senin ismin goruluyor bu kadin seni biliyorsa m... bak esin ariyo diye acmadan teli ona getirirdi.
görümcemle paylaştım durumu kuruntu yapıyorsun ben o sırada wc deydim ve ben kim arıyor demeden telime bakarmısın diye rica ettim o kızda actı ne var bunda dedi ve ekledi erkekler cok sıkılmaya gelmez dedi o günden sonra görümcemle konuşmamaya özen gösterdim kensisi arayıncada mesafeli ölçülü konuştum

bunuda inanın düşündüm ha benimde hatalarım yokmu var malesef ben saat 11 diyiyince malesef aldıgım ilaclarında etkisi buyuk uyuyan eşime günlük hayatta helede yaş aldıkca onunla onun temposunda yaşayamayan biriyim yani bende hatalıyım lakin inanın elimde olan sebeblerden degil ve gündüz işteyim ancak her ne olursa olsun sonucu böyle olmamalıydı bana gelipse sen beni artık taşıyamıyorsun deseydi inanın elbette gene üzülecektim ama en azından dürüst ce bana kendi anlatacaktı ha yaptıgının dogru olmayacaktı gene ama 21 senelik ömrede istediğim cok olmasa gerek
senin buyuk bi sucun olmadan niye ayrilsin niye bosasinki erkek acisindan bakinca onca yillik esim cocuklarimin annesi diye kiyamadigimdan bunlari ona itiraf edemezdim sanirim

neden boşanmasın diye düşünüyorsunuz çok merak ettim
ben 21 senede inanın elimden geleni yaptıgıma inanıyorum mutlak hatalarım olmuştur insanız şeşer ve beşeriz lakin bu şekildede karşılıgını almamalıydım arkadaşlar bardak bir kere catladımı ne kadar yapıştırırsanız yapıştırın mutlak bardantan sıvı akar hele güven bittimi inanın o evlilikten kimseye hayır gelmez malesef

senin buyuk bi sucun olmadan niye ayrilsin niye bosasinki erkek acisindan bakinca onca yillik esim cocuklarimin annesi diye kiyamadigimdan bunlari ona itiraf edemezdim sanirim
degilmi...lakin yakışan asla bu degildi...varsın pinokyoculuk oynasın varsın beni kandırıdgını düşünsün lakin rabbimi asla kandıramaz ve tşk ederim ilginize cvbınıza

ben 21 senede inanın elimden geleni yaptıgıma inanıyorum mutlak hatalarım olmuştur insanız şeşer ve beşeriz lakin bu şekildede karşılıgını almamalıydım arkadaşlar bardak bir kere catladımı ne kadar yapıştırırsanız yapıştırın mutlak bardantan sıvı akar hele güven bittimi inanın o evlilikten kimseye hayır gelmez malesef

Ben zaten sizin boşanmanız taraftarıyım hiç kimse böyle bir alçaklığı haketmez
yukarıda bir arkadaş boşanmamak için çabalayın yazmış nasıl bir düşünceyle böyle yazdı merak ettim gerçekten kuma ya rağmen boşanmayı kötü gören hala varsa vay halimize diyorum ben

Basta konu sahibinin kuruntulari dedimde.
21 sene boyunca yanilamazki bi insan.
Ne denilir bilemedim.
Tek care bosanmak boyle bi adamdan.
Ne zaman konusmayi dusunuyosunz esinizle.
bu akşam alalhın izniyle sizlerinde yüreklendirmesiyle alalh razı olsun sizlerden...

Ben zaten sizin boşanmanız taraftarıyım hiç kimse böyle bir alçaklığı haketmez
yukarıda bir arkadaş boşanmamak için çabalayın yazmış nasıl bir düşünceyle böyle yazdı merak ettim gerçekten kuma ya rağmen boşanmayı kötü gören hala varsa vay halimize diyorum ben
allah razı olsun sizden...ve ilginiz için cok tşk ederim.

neden boşanmasın diye düşünüyorsunuz çok merak ettim
çünkü önce ne olduğundan emin değil, onu öğrenmeli.hemen şuan ilk çırpıda yapılacak tek şey boşanmak olmamalı diye düşünüyorum..beklemeli, gereken konuda fedakar olunmalı. üniversiteye hazırlanan bir genç var..onun da geleceği söz konusu.. belki sınavını beklemeli.. eşiyle ciddi olarak görüşmeli..bu ve benzeri sebeplerden dolayı şuan ilk işin boşanmak olmaması gerektiğini düşünüyorum.. şahsi görüşümü açıklamamı yeterli buldunuz mu?

eşimin bavulunu ben hazırlarım ve eşim 21 senedir hiç kot pantolon giymedi hafta sonları ve en son bavulunu hazırlarken atletlerini vernellemedim acaba dedim günahınımı alıyorum vernelin kokusumu bu sinen bavula ama bavulu actıgımda agır bir bayan parfümü atletlerinde gömleklerinde....
sanırım eşiniz dini vecibelerine bağlı olduğundan imam nikahı yaptığını düşünüyorsunuz.zor gerçekten durumunuz.yıllarını verdiğiniz biri başkasıyla ve siz emek vermişsiniz.daha da beteri bunu din kisvesiyle yapması.dine göre sizin haberiniz olmadan nasıl ikinci bir hanım alabilir ki...
madem bu kadar dinine düşkün hakkınızı haram edin ayrılın.ama çocukların sınavı bittikten sonra.onların sınav arefesinde lütfen psikolojisiyle oynamayın

çünkü önce ne olduğundan emin değil, onu öğrenmeli.hemen şuan ilk çırpıda yapılacak tek şey boşanmak olmamalı diye düşünüyorum..beklemeli, gereken konuda fedakar olunmalı. üniversiteye hazırlanan bir genç var..onun da geleceği söz konusu.. belki sınavını beklemeli.. eşiyle ciddi olarak görüşmeli..bu ve benzeri sebeplerden dolayı şuan ilk işin boşanmak olmaması gerektiğini düşünüyorum.. şahsi görüşümü açıklamamı yeterli buldunuz mu?
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Back
X