emin olun cok zorlanmıcam malesef...cok tşk ederim ilginize
Maddi durum iyiyse niye bosanip ta malin mülkün yarisini karisina versin. Ne güzel evdeki kadin cocuklarla, evle, benim temizligimle, ütümle ilgilensin ben de digeriyle yeniden gencligimi yasayayim. Esiniz icin nasil dini bütün diyebiliyorsunuz? Üniversite cagina gelmis cocugundan utanmayan adam dindar olsa ne olur? Bir dahaki sefere bavulunu kendi acsin da boca edilmis parfüm kokusunu o da koklasin. Gel insan gibi anlat, cok uzaklastik birbirimizden cocuklarimiz da büyüdü, seni kandirmak aldatmak istemiyorum güzellikle bitirelim de. Ki evlenirken bir ömür hastalikta saglikta diyoruz.
Bosanmaya iyi gözle bakilmazmis... Adamin karisini aldatip baska kadinlarla düsüp kalkmasina sicak bakilir ama. Ne de olsa bütün erkekleri korumak lazim.
Nilvana sizin bu adamdan koca olarak bir beklentiniz zaten yok. Gidip bir avukatla anlasin. Didik didik arastirsin, kimle nerelerde düsüp kalkiyor. Delilleri toplayip acsin davayi. Nesi var nesi yok alin görsün gününü. Namazinda niyazinda dindarmis, dinimizde varmi gizli sakli nikah?