Yasadiklarini anliyorum bende 20 yillik bir evliligi noktaladim .Oyle alip karsina konus bir ise yaramiyor malesef,biraz koseye skissalar hemen cirkinlesiyor erkekler.Sonrada suclu yine sen oluyorsun.
Dini nikah mis peki adam madem dine uygun davraniyor sa nikah ne demek bir kere?Nikah etrafa duyurmaktir ,bildirmektir,oyle gizli gizli bulusup dusup kalkmanin adi dini nikah olmaz.Kilif sadece
Inan sana ne diycegimi bilmiyorum,once kendini herseye hazirla lutfen.Inkar,ofke,sucu sana yukleme,rest cekme ve final
Hic kirilmadigin kadar kirar seni kocan.Zaten iyi niyetli olsaydi bastan soylerdi sana ama adam inkar edecek belli.Sen usteleyincede cirkeflesicek.Sonrada isin icinden cikamayinca cekip diger kadina gidecek.Tabi oda kocani daha bir sahiplenecek.
Cevrenin her turlu baskisi ,dedikodusu onlarda ayri bir dert .Istemesende bir sure etkisinde kalacaksin her kafadan ayri bir ses kimi seni sucluycak kimi kocani.Hic ummadiklarin sana sirtini donecek seni sucluycaklar.Manevi olarak inanki daha zor.Maddiyata cozum bulunuyor ama kalbine soz geciremiyorsun malesef.
Kendini hazir hissedince dugmeye bas.Gucun yoksa bekle