aldatılmak...:( hissetmek... ne yapacagını bilememek

kimseye vesvese vermek istemem lakin bana deselerdi bunları yaşayıp hissedeceksin diye bende film tadında derdim ama malesef gercegim bu yaşadıgım hissettiklerim bu...
Allah kolaylik versin gercekten ayrilmak hic kolay degil benim cocuk olmadigi halde ayrilamadim ikinci sansi verdim ama zor kimsenin yuvasi bozulmasin bozmak isteyenlere de fırsat

Bi de anlamadığım eczacısın maddi durumun iyidir . Üniversite mezunu bir kadınsın . Fakat neden bunca zamandır bunları sineye çekiyorsun . Eşini bile kötülemiyor çok müspet biridir falan diyorsun . Onun yaptıkları sana yanlış gelmiyor mu yoksa ?
Kadın sığınma evlerine yerleşip yine de böyle şeyleri sineye çekmeyenleri gördükçe sizin gibileri anlayamıyorum doğrusu .
Boşanacagınızı da pek sanmiyorum .
yaptıkları yannış gelmeseydi neden özelimi burda paylaşayım ben eleştiriye acık bir insanım şeşeriz de beşerizde mutlak hatalarımda vardır insan olarak eş olarak lakin ben anneyim anlık hislerle emin olmadan harekete gecmek istemedim çünki hesap verecegim 2 cocugum var emin olduktan sonra 100 düşündüm 1 karar verdim ve bu kararım elbette saygı cercevesinde ayrılma yönünde ve bugüne kadar ben ayrılıcam demedim iç sesime bile lakin dün sabah dedim ve evlilik çoçuk oyuncagı degil karar cok zor bi karar ve ben buraya yazdımki acaba hemscinslerim bu konuda ne yapardı ve gördüğüm okudugum kadarıyla aklın yolu bir bana sadece konuşmak ve uygulamak kalıyor ayrılık kelimesi bir kere sancılıda olsa kalbe düştümü zaten o ilişkiden evlilikten inanın her 2 tarafada hayır gelmez...

o kadar asil ve duru bir kadının cesarete ihtiyacı olduğundan buraya yazmış, onu motive etmek yada yol göstermek yerine neden olayı çarpıtıyorsunuz ki. Herşeyi siz biliyorsunuz sanki. niye sineye çekmiş, kocana niye kötü söz söylemiyorsun vs vs. Gerçekten hiç başınıza gelmeyecekmiş gibi yazanları zaten hiç anlamıyorum!! çok kötü bir durum, kötü durumda bir kadın, ona daha güzel bir dille destek olmak gerekmez mi ?

Hepimizin başına gelebilir ama valizinden kadın parfüm kokulu yeni gömlekleri çıkan bir adama hesap sormamayı kabul edemem. Aynısını hanımefendi yapsa nasıl olurdu acaba ?
Ağır konuştum çünkü kadınlar olarak kendimize birazcık saygı duymalıyız . Hiç bir erkeğin aldatıldığını bilerek sineye çekip gözyaşlarını içine akıttığını gördünüz mü ?
Kendine değer vermeyene kimse değer vermez . Önce kendimizi onemsemeliyiz .

Allah kolaylik versin gercekten ayrilmak hic kolay degil benim cocuk olmadigi halde ayrilamadim ikinci sansi verdim ama zor kimsenin yuvasi bozulmasin bozmak isteyenlere de fırsat
aminn allah sizinde yar ve yardımcınız olsun alllahım kimsenin kurulu düzenini evinin huzurunu bozmasın...bende vermek istedim lakin teli meşgül olsa genemi bir kadın diyecegimi biliyorum yada istanbulda toplantı ya da iş görüşmesinde olsa geceleri acabamı diyecegim öyle olmasa bile artık ona zor inanacagım ve iç huzurumu aile hayatımı belki çoçuklarıma belli etmeden kendi kendimi tüketecegim...ama sizin adınıza cok sevindim...en dogru kararı kendi özelinizde siz verisiniz mutluluklar dilerim...

Hepimizin başına gelebilir ama valizinden kadın parfüm kokulu yeni gömlekleri çıkan bir adama hesap sormamayı kabul edemem. Aynısını hanımefendi yapsa nasıl olurdu acaba ?
Ağır konuştum çünkü kadınlar olarak kendimize birazcık saygı duymalıyız . Hiç bir erkeğin aldatıldığını bilerek sineye çekip gözyaşlarını içine akıttığını gördünüz mü ?
Kendine değer vermeyene kimse değer vermez . Önce kendimizi onemsemeliyiz .
gözyaşlarıyla okudum msjınızı tşk ederim desteginiz için allah razı olsun ...

aminn allah sizinde yar ve yardımcınız olsun alllahım kimsenin kurulu düzenini evinin huzurunu bozmasın...bende vermek istedim lakin teli meşgül olsa genemi bir kadın diyecegimi biliyorum yada istanbulda toplantı ya da iş görüşmesinde olsa geceleri acabamı diyecegim öyle olmasa bile artık ona zor inanacagım ve iç huzurumu aile hayatımı belki çoçuklarıma belli etmeden kendi kendimi tüketecegim...ama sizin adınıza cok sevindim...en dogru kararı kendi özelinizde siz verisiniz mutluluklar dilerim...
Aynen dediginiz gibi oluyor herseyinden her hareketinden supheleniyorum sürekli aldatiyormus gibi geliyor :(

Yasadiklarini anliyorum bende 20 yillik bir evliligi noktaladim .Oyle alip karsina konus bir ise yaramiyor malesef,biraz koseye skissalar hemen cirkinlesiyor erkekler.Sonrada suclu yine sen oluyorsun.
Dini nikah mis peki adam madem dine uygun davraniyor sa nikah ne demek bir kere?Nikah etrafa duyurmaktir ,bildirmektir,oyle gizli gizli bulusup dusup kalkmanin adi dini nikah olmaz.Kilif sadece
Inan sana ne diycegimi bilmiyorum,once kendini herseye hazirla lutfen.Inkar,ofke,sucu sana yukleme,rest cekme ve final
Hic kirilmadigin kadar kirar seni kocan.Zaten iyi niyetli olsaydi bastan soylerdi sana ama adam inkar edecek belli.Sen usteleyincede cirkeflesicek.Sonrada isin icinden cikamayinca cekip diger kadina gidecek.Tabi oda kocani daha bir sahiplenecek.
Cevrenin her turlu baskisi ,dedikodusu onlarda ayri bir dert .Istemesende bir sure etkisinde kalacaksin her kafadan ayri bir ses kimi seni sucluycak kimi kocani.Hic ummadiklarin sana sirtini donecek seni sucluycaklar.Manevi olarak inanki daha zor.Maddiyata cozum bulunuyor ama kalbine soz geciremiyorsun malesef.
Kendini hazir hissedince dugmeye bas.Gucun yoksa bekle
sanırım o gün geldi mesajınız cesaretime cesaret gücüme güç kattı rabbim sizlerede 2 hayatınızdada mutluluk huzur versin veee siz yaşadıklarınızı bilirsiniz sadece kişi kendine yakışanı yaparmış derder sizin mutluysanız adınıza cok sevimdim darısı benim ve benim gibi sıkıntılar yaşayan insanlara....saygılarımla

Aynen dediginiz gibi oluyor herseyinden her hareketinden supheleniyorum sürekli aldatiyormus gibi geliyor :KK43:
işte ben lütfen kendiniz için düşünmeyin ben bu iç huzursuzlugu cok yaşayacagımı bildiğim için noktalama kararı aldım kolay mı oldu hayır asla lakin olması gereken kendi evliliğim için bu...

Ben 1.5yillikevliyim esim evlndiktn 6 ay snra aldatti severek evlendigim hic kimseye birsey diyemedim esime son sansin dedim ama her seferinde yuzune vuruyorm :(

yaptıkları yannış gelmeseydi neden özelimi burda paylaşayım ben eleştiriye acık bir insanım şeşeriz de beşerizde mutlak hatalarımda vardır insan olarak eş olarak lakin ben anneyim anlık hislerle emin olmadan harekete gecmek istemedim çünki hesap verecegim 2 cocugum var emin olduktan sonra 100 düşündüm 1 karar verdim ve bu kararım elbette saygı cercevesinde ayrılma yönünde ve bugüne kadar ben ayrılıcam demedim iç sesime bile lakin dün sabah dedim ve evlilik çoçuk oyuncagı degil karar cok zor bi karar ve ben buraya yazdımki acaba hemscinslerim bu konuda ne yapardı ve gördüğüm okudugum kadarıyla aklın yolu bir bana sadece konuşmak ve uygulamak kalıyor ayrılık kelimesi bir kere sancılıda olsa kalbe düştümü zaten o ilişkiden evlilikten inanın her 2 tarafada hayır gelmez...

Bilmiyorum ben sizinle aynı düşünmüyorum . Çocuklarınıza hesap vermesi gereken kişi belli . Benim eleştirdiğim nokta çok yavaş hareket etmeniz çok sessiz kalmanız ve sizin hala emin olmamanızdı . Sanırım artık eminsiniz , sorun yok o zaman .

Ben 1.5yillikevliyim esim evlndiktn 6 ay snra aldatti severek evlendigim hic kimseye birsey diyemedim esime son sansin dedim ama her seferinde yuzune vuruyorm :KK43:
Aldatti diosunuzda farkli farkli affedilir effedilmeyecek durumlar var.
Sadece konusmustur sanalda o farkli.
Bide gidip gorusmustur anladiniz siz onu o daha bi farkli.
Insanlarin neler yasadigini bilmeyiz yani

Karışık konuşuyosun ama anladım ben seni
Kocan kısaca madem sen hastasın dini nikah düşüyo bana diye ara yapıyomuş
Sende diyosun ki zaten dini nikah yapmıştır İstanbul'da da diğer hatun vardır
Bilmiyorum ama ben tek dizilerde gördüm böyle şeyler
Direk konuş ve rest çek bence çok saçma, dini de alet etmesinler saçmalıklarına

Aldatti diosunuzda farkli farkli affedilir effedilmeyecek durumlar var.
Sadece konusmustur sanalda o farkli.
Bide gidip gorusmustur anladiniz siz onu o daha bi farkli.
Insanlarin neler yasadigini bilmeyiz yani
Sadece tekefonda konustu diye biliyorm tabi öyle de ne de olsa aldatilmak ikinci bir kadin oluyor insanin cok zoruna gidiyor

Bilmiyorum ben sizinle aynı düşünmüyorum . Çocuklarınıza hesap vermesi gereken kişi belli . Benim eleştirdiğim nokta çok yavaş hareket etmeniz çok sessiz kalmanız ve sizin hala emin olmamanızdı . Sanırım artık eminsiniz , sorun yok o zaman .
hırsla kalkıp gemileri tam emin olmadan yakmak kanımca dogru gelmedi o zaman bu zamanmış sanırım tşk ederim cvbınız için....

eşimin bavulunu ben hazırlarım ve eşim 21 senedir hiç kot pantolon giymedi hafta sonları ve en son bavulunu hazırlarken atletlerini vernellemedim acaba dedim günahınımı alıyorum vernelin kokusumu bu sinen bavula ama bavulu actıgımda agır bir bayan parfümü atletlerinde gömleklerinde....
bunu sorsaydın ız ya kendisine ?bu koku ne diye ,o zaman cevabı ne olacak ?3günlük gittiği (otele diye gittiğini söylüyorsunuz) iş seyahatinde kendi çamaşırını yıkamaz heradle hiç bi erkek

sanırım o gün geldi mesajınız cesaretime cesaret gücüme güç kattı rabbim sizlerede 2 hayatınızdada mutluluk huzur versin veee siz yaşadıklarınızı bilirsiniz sadece kişi kendine yakışanı yaparmış derder sizin mutluysanız adınıza cok sevimdim darısı benim ve benim gibi sıkıntılar yaşayan insanlara....saygılarımla
Canim dedim ya kendini en guclu en hazir hissettigin anda konuya gir.Yikilmamak icin.Ben malesef en zayif halimle ona en muhtac oldugum donemde aldattigini ogrendim zaten suphelerim coktu ama konduramadim.Yipranan ben oldum onlar inkar edip benide alaya aldilar.Sonrada hersey meydana cikinca bu kezde kivirip islamda erkek 4 kadinla evlenemezmi ne var yani dedi.
Ki benim kocam asla dinini bilmez ,yasamaz biriydi.Islerine nasil geliyorsa oyle davraniyorlar.Senin kocan birde hukukcuysa dili iyi laf yapar.Allah yardimcin olsun.
Mutluluga gelince degilim olamadim hala yasadiklarimin etkisindeyim .Malesef kolay atlatilmiyor yada ben takili kaldim.Maneviyat cok zor iyilesiyormus
Insalah en kisa zamanda senin icin en hayirlisi neyse oyle olmasi dilegiyle...

Back
X