aldatılmak...:( hissetmek... ne yapacagını bilememek

asla böyle bir şeye yeltanmadim bile eşim bir gün görümcemlere gidiyor istanbulda oturuyor görümcem eşimi aradım cvp alamadım görümcemi aradım tele ben nihan nuray ablanın teli diye bir bayan actı eşimle görüşebilirmiyim dediğimde bizler evli olan beylere ismi ile hitap etmeyiz ve teli verirken m.. al canım karın hatat demeyiz degilmi
:KK57::KK57: bu olaydan sonra eşinle konuşmadın mı ?

Burda bi kaıdn konu açmıştı
Ah başkasını seviyorum da kocam çok iyi napsam diye
Biz topa tuttuk tabi
O yetmedi kocası takip edip burayı bulmuş, facesinden de teyit etmiş. Evet aldatıldığını anlamış
Hiç sadece sanal ya da ay bi şans daha mı versem adım boşanmışa çıkmasın dememiş gelip buraya ben X in eşiyim karımı seviyordum ama araştırmalarım sonucu gördüklerimden dolayı evrakları hazırladım boşanacağım demişti

Şimdi sadece konu sahibi için yazmıyorum genel olarak yorumlardan da anlaşılabileceği gibi sadece mesaj mı canım , yoksa yüzyüze mi diye kategoriler üretir olmuşuz. Yapmayın hanımlar sizin bu yumuşak yüzlülüğünüzden buluyorlar erkekler bu cesareti. Aldatma aldatmadır ve siz bunu hak etmiyorsunuz. Ben bazı insanların acıdan zevk aldığını düşünmeye başlar oldum, bakın adama seviyordum ama aldatıldığımı gördüm bitti dedi olması gerekende bu.

Bence eşiniz inkar edicek.. Kabul edeceğini zannetmiyorum.. Kesin kanıtlarınız olmadan konuşmanızın doğru olmadığını düşünüyorum.. Hisleriniz yanlıştır demiyorum hatta aksine bir kadın hissediyorsa kesin bir şey vardır diyorum ancak somut bir delille karşısına çıkmanız daha doğru olacaktır.. Bir de eşiniz avukatmış.. Yani aslında siz de biliyor olmalısınız itiraf etmeyeceğini ve nasıl bir inkar mekanizması sunacağını.. Telefonunu bir gözden geçirmeyi deneyin herşeyden önce.. Ne kadar yanlış gelse de size kesin bir delil için buna mecbursunuz.. Yoksa size diyeceği saçmalama vs. Kız kardeşim yıkıyor kıyafetlerimi istanbulda falan da diyebilir..

Eşiniizi başka bır kadına yada evlılıgıe ıten sey nedır? Mesajınızda goruyorum esınız hakkında kotu bısey soylemıyosunuz. Agır efendı demıssınız. Aldatma sebebı nedır?

Eşinin kurduğu cümlelere ve durumlara bakarak tespitin doğru gibi görünüyor.

Şunu söylemek istedim. Ben sizin gibi kadınlara hayranım.

Bu haksızlığa rağmen çirkinleşmeden, eşinizi yerin dibine sokmadan konuşabilmeniz
ne kadar şık bir hareket. Acı içindeyken bile asil duruşu bırakmıyorsunuz elden..

Ben yapamazdım sanırım.:KK14:

Görümcemden başlayıp o nikah kıydığı diğer kadından, kocam olacak pisliğe kadar
hepsini rezil etmek en büyük emelim haline gelirdi.:KK43:

Eşiniizi başka bır kadına yada evlılıgıe ıten sey nedır? Mesajınızda goruyorum esınız hakkında kotu bısey soylemıyosunuz. Agır efendı demıssınız. Aldatma sebebı nedır?
erkek aldatıyorsa bi sebebi vardır düşüncesini bırakmalıyız bayanlar,geçerli bi sebep varsa alkış mı tutacağız aldatana ?

erkek aldatıyorsa bi sebebi vardır düşüncesini bırakmalıyız bayanlar,geçerli bi sebep varsa alkış mı tutacağız aldatana ?

Hayırrr tabıkı aldatma kabul edılemez.. Ama nedenlerı de vardır elbet. Ben aldatılsam yada aldatsam nedenlerını dusunurdum, sorgulardım..

Ben dört nikah , dört eş durumlarının savaş zamanı ya da çok mecbur kalınan durumlarda yapıldığını duymuştum . Din içerikli yorum da yapmak istemiyorum . Ama dört eş ya da dini nikahla bir eş daha geçiyor bazı yorumlarda . :oops:

özellikle bazı yörelerde yetişen, maddi olanakları yerınde olup kendını dini bütün gören insanlar.
dinin arkasına sıgınarak kendılerıne 2. hanımı getirmeyı hak görürler.
bu da onlardan biri işte.
sizin gibi bir hanımı oldugu için gurur duymalı. ne kadar zarifsiniz. sizi baş tacı edecegıne yaptıgına bakın.
sakın geri durmayın,ayakları uzerınde duran bır hanımsınız.
evlatlarınızın yüzüne gururla bakabılmek için eşinizle konusun.
kendınızı ezdırmeyın.

konu icine konu katmak gibi olmasin ama böyle seyler oluyor...malasef.
kendi ailemde, kuzenlerin hepsinin metresi var...ve herkez biliyor...ve hatda metreslere aile tarafindan "gelin" gözüyle bakiliyor. ve bu kuzenlerin Hanimlari evde cocuk bakmakla mesgul. beyler metreslerini toplayip aile ziyaretine getirirler mesela...kimse agizini acip birsey demez...cok rezil ve üzücü durum....ama ortaya ciksa, bosanma asamasina gelse olan bizim kendi gelinlerimize olucak... 3 veya 4 cocukla gelirleri olmadan ortada kalcaklar....cok cok var böyle aileler...benimkide böyle oldugu icin ben birgün evlenip kendi kocami asla kuzenlerin yanina sokmam...utancdan yerin dibine girerim yani
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sadece senaryo değil demek, şaştım

Bence bu kısa süreli ya da geçici bir durum gibi durmuyor adamın resmen iki hayatı var ve bunu kendine hak görmüş
uzun yıllarır devam ediyor olabilir hatta çocukları bile olabilir
Ayrıca bu tür şerefsizlikleri dini bütünlük ad altında yapmıyorlarr mı deliriyorum
Bu devirde hacıdan hocadan korkacaksın asıl
Pardon ama ne alaka arkadaşım ya.Inancsiz olanlar benim bedenim,benim kararım, özgürlüğüm adı altında her türlü pisligi yapıyor, elin kocasını ayartip yuva yıkar bisey yok,fitne sokarlar ortaya bisey yok. "onlar zaten normal görüyor"oluyor. Iki reka namaz namaz kilan biri dahi olsa bisey yapınca hocalar hacılar böyle. Aman şöyleler aman böyleler.iki taraflı düşünmek gerek.Her yaşam tarzinin, her meslegin, her memleketin iyisi kötüsü vardır elbet. Kadın iyi ki eşim imam yahut hacı filan dememiş.yoksa direkt darağacı kurardiniz suraya.Hanimefendinin hisleri dogru ise Esinin yaptığı cokk cokk yalniş.ki insallah yanılıyorsundur konu sahibi.insallah yoktur oyle bi sey.cokk zor.Rabbim sana guc kuvvet versin.Konuyu eşeleyip arkadaşın konusunu kapatmak istemem.o yüzden açıktan yazmıycam bi çok şeyi. Selametle

Ne kadar zarif bir hanımsınız, bu durum karşısında bu kadar sakin kalmak hiç kolay değil, çoğumuz nefretle ne kelimeler kullanırdı burada. Sizi tebrik ediyorum, beyefendiye de geçmiş olsun sizi kaybettiği için..

Öncelikle ben de birçok kişi gibi asaletinize ve vakur duruşunuza hayran kaldım.Eşinizin islamiyete göre yaşayan namazında niyazında olan biri olduğundan bahsetmişsiniz.Aklıma Yunus Emre nin şu dörtlüğü geldi:
Bir kez gönül yıktın ise
Bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi
Elin yüzün yumaz değil

Yani şimdi bu adam senelerini geçirdiği kendisine emek veren, ömrünü veren, 2 evlat veren eşini hayat arkadaşını sırf bedensel zevkler için kırıyor gururunu ayaklar altına alıyor.Üstelik eşinin kalp rahatsızlığı olduğunu bilerek evleniyor.Eşinin daha az yorulması için destek olması gerekirken tam tersine hastalık hastası olduğunu ileri sürüp keyfine sefasına bakıyor.Şimdi istediği kadar dini nikah kıysın bu bana göre zinadır.Çünkü eşinin rızasını almamış çoluğunun çocuğunun haberi yok resmen gizli saklı zina yapıyor bu adam ve görümceniz falan da desteklemiş bunu.Kimsenin dinini sorgulamak bana düşmez lakin bu adam eşinin hakkını nasıl ödeyecek.
Bir de valizini ben hazırlıyorum demişsiniz peki bu kadar mazoşistlik neden?Neden kendinize işkence ediyorsunuz bir de o parfümlü atletleri filan siz temizliyorsunuz.Şimdi size bunları yaşatıyorlar ve bu insanlar sözüm ona dindar öyle mi?5 vakit Allah ın huzuruna nasıl varıyorlar?

Muhtemelen kararınızı açıkladığınızda herkes sizi aksi için ikna etmeye çalışacaktır.Değmez yuvanı yıkma falan diye.Ama böyle davranan bi adamın bu yuvayı bu asil eşi hak ettiğini düşünmüyorum ben.Lütfen güçlü olun her şeyi göze alın ve yolunuzu çizin.Allah yardımcınız olsun.

Ben sizi takdir ettim gercekten bukadar ilimli ko\usabilmenuz beni sasirtti zira bende yengec burcuyum ama herhalde o adamin basina o evi yikardim ben rezil rusva ederdim tabi oralarda hos karsilaniomus bu konu ama bende affi yok bunun siz kalp hastaliginizla ugrasirken iki cocuk vermissiniz o adama ama o elindekinin kiymetini bilememis nasil degerli birini yitirdigini anlayamamis belki hic anlamicak ama bence bigun pisman olcak ama cok gec olucak yazikkkk anlik zevkler ugruna kendi degerini kaybetmis o esiniz olcak adam aslinda es bile demek cok fazla ona

Pi
Ben sizi takdir ettim gercekten bukadar ilimli ko\usabilmenuz beni sasirtti zira bende yengec burcuyum ama herhalde o adamin basina o evi yikardim ben rezil rusva ederdim tabi oralarda hos karsilaniomus bu konu ama bende affi yok bunun siz kalp hastaliginizla ugrasirken iki cocuk vermissiniz o adama ama o elindekinin kiymetini bilememis nasil degerli birini yitirdigini anlayamamis belki hic anlamicak ama bence bigun pisman olcak ama cok gec olucak yazikkkk anlik zevkler ugruna kendi degerini kaybetmis o esiniz olcak adam aslinda es bile demek cok fazla ona
Pişman olmaz böyle tipler. Sahip olduğu para ve kariyerin ve kılıfına uydurduğu dinin kendisine böyle bir imtiyaz tanıdığına inanmış bir kere. Asla pişmanlık duymaz. Adam kendine göre hakkını kullanıyor.

Ne konuştunuz nasıl gelişti olaylar merak içindeyim.

Iki genç Çocuğunuz var . Onların psikolojisi için istemeden Endişeye kapıldım. Ama siz oldukça naif ve fevri olmayan bir hanımsınız belli. Çocuklarınızı da düşünerek adım atacağınızdan eminim .

Boşanmış anne baba çocukları eğer o anne ve baba; annelik-Babalık rolünü yitirmediyse, kanlı Bıçaklı bi halde birbirinin kanını içme gayretinde değilse o çocuklara Boşanma çok dokunmuyor. Aksi halde olan çocuklara oluyor..

ufak bir gözlemimi da paylaşmak istedim.

Back
X