aldatılmak...:( hissetmek... ne yapacagını bilememek

Konu sahibi çok kibarsın ama eşin kibarlığı hak etmiyo

Konu sahibi arkadasim biz senin durumunu merak ediyoruz . Bugün girip baska konuya yorum yapmışsınız, bizede bi cevap verseniz seviniriz .

seven kadın ilgili kadın hisseder aldatıldıgını... eşimle görücü usulu evlendik ben hacettepe üniv mezunuyum kendisi istanbul üniv. mezunu beni bir dügünde görüyor 5 kere istetti ailemden en sonunda rıza gösterip verdiler eşim cok efendi biridir yaşadıgımız yerdede cok sayılan sevilen biri ben kalp hastasıyım kalp hastalıgı olanlar bilirler cabuk yorulurlar cok fazla agır torba yük v.s taşıyamazlar ve erkenden uyurlar dinlenmeleri cok önemli benim rahatsızlıgım da doguştan eşim son yıllarda sanıyorum sanal ortamdan bir bayanla tanışıp hoca nihakı yapmış ayın 3 günü istanbulda 27 günü bizimle bana asla söylemiyor göyada caktırmıyor iş var davam var toplantım var diyor beni cok sevdiğini v.s söylüyor cocuklarıyla ilgisi cok ii ama benimle cok şeyini paylaşmadıgı gibi seni ailen fanus içinde büyütmüş cok hastalık hastasısın diyor ve ailemizde görümcemin bir bayan arkadaşının ismi cok geciyor sanırıyom görümcemleride tanıştırmış onunla ama görümcemler bana renk vermiyor kayınvalidem kayınbabam beni cok severler onlarında birşeyden haberi yok biz de evde sadece çoçuklarımızın iyi anne babası rolündeyiz özel hayat olarakta tek konumuz cocuklarımız ben yengec burcuyum yapı olarak hassasım sizce eşimi karşıma alıp budur hissettiklerim aslı astarı varmıdır varsa da sıkıntı degil seciminle sana hayatta başarılar dileyip gideyimmi arkadaşlar ne yapmalıyım 3. göz olarak bana tavsiyeniz nedir
Dini nikahlarida böyle kullanıp Allahı kandırmaya mi çalışıyor boyleleri anlamıyorum. Peygamberimiz kölelik ve Arapların kadınlara kötü bakışından dolayı korumak amaçlı evlenmiş ama elini surmemistir kadınlara aise validemiz haric.Dahasi kimse örnek almasin diye hz alinin ikinci bir kadın isteğine şiddetle karşı çıkmış ve izin verirse müslümanların örnek alıp yapabileceginden korkmustur. Bunu bile kendi yaptı ona izin vermedi diyenler varda neyse. Bunlar uzun konular ama dini nikahı anlamayıp allahın yasak ettiği zina da kullanmak ne igrenc ne pislik bişey. Ayrıca bu nikahlarda kalbi kırılan biri oluyorsa o dini nikah sayılmaz sadece günah olur. Araştırmadan bilmeden oh ne iyi git metreslerle nikah kıy mesrulastir. Töbe hasa Allah i kIt beyniyle kandırmaya çalışmak bu.

insanlar ayetleri hadisleri kafalarına göre yaşıyorlar... siz eşinize evlat vermişsiniz hasta olmanıza ragmen ki hastalığınızı sizin günlük yaşamanızı çoookkk etkilemeyen bir hastalık bence dini bütün insanlar böyle davranmazlar... müspetmiş eğer eşiniz dediğiniz şekilde bir hayat yaşıyorsa zaten müspet falan deildir... zevkleri uğruna yaşayan biridir... insan eşini boyle kabul etmişse son 1 sene içinde mi bahanesi olmuş hastalık ...

Dini nikah konusunda bi hoca tv de anlatmıştı, erkeğin hanımı hasta ise (yatalak vaziyette veya benzeri) ve vazifelerini yapamıyor ise!! asıl hanımından müsade isteyerek imam nikahlı eş alabilirmiş, hem kendine kadınlık vazifesi yapacak, hemde hanımına hizmet etmesi içinmiş .. Eğer bilmesi gerekenler bilmiyorsa zina oluyormuş.. Yani size açıklamamışsa, ki sağlıklıda olsanız açıklama yapması, izninizi alması lazımmış..Ne kadar doğru bilmem..
Tabiiki aklı başında hiç bi kadın bunu yapmaz müsade vermez.. Eşinizi vermeyin!

Eşiniz bunun kanuni olarak ilk başta suç olduğunu biliyordur sanırım..

Son düzenleme:
seven kadın ilgili kadın hisseder aldatıldıgını... eşimle görücü usulu evlendik ben hacettepe üniv mezunuyum kendisi istanbul üniv. mezunu beni bir dügünde görüyor 5 kere istetti ailemden en sonunda rıza gösterip verdiler eşim cok efendi biridir yaşadıgımız yerdede cok sayılan sevilen biri ben kalp hastasıyım kalp hastalıgı olanlar bilirler cabuk yorulurlar cok fazla agır torba yük v.s taşıyamazlar ve erkenden uyurlar dinlenmeleri cok önemli benim rahatsızlıgım da doguştan eşim son yıllarda sanıyorum sanal ortamdan bir bayanla tanışıp hoca nihakı yapmış ayın 3 günü istanbulda 27 günü bizimle bana asla söylemiyor göyada caktırmıyor iş var davam var toplantım var diyor beni cok sevdiğini v.s söylüyor cocuklarıyla ilgisi cok ii ama benimle cok şeyini paylaşmadıgı gibi seni ailen fanus içinde büyütmüş cok hastalık hastasısın diyor ve ailemizde görümcemin bir bayan arkadaşının ismi cok geciyor sanırıyom görümcemleride tanıştırmış onunla ama görümcemler bana renk vermiyor kayınvalidem kayınbabam beni cok severler onlarında birşeyden haberi yok biz de evde sadece çoçuklarımızın iyi anne babası rolündeyiz özel hayat olarakta tek konumuz cocuklarımız ben yengec burcuyum yapı olarak hassasım sizce eşimi karşıma alıp budur hissettiklerim aslı astarı varmıdır varsa da sıkıntı degil seciminle sana hayatta başarılar dileyip gideyimmi arkadaşlar ne yapmalıyım 3. göz olarak bana tavsiyeniz nedir
nasıl öğrendınız aldatıldıgınızı.ınsanlar bı de aldatmayı kabına uydurmus yok hoca nıkahı falan

Dini nikah konusunda bi hoca tv de anlatmıştı, erkeğin hanımı hasta ise (yatalak vaziyette veya benzeri) ve vazifelerini yapamıyor ise!! asıl hanımından müsade isteyerek imam nikahlı eş alabilirmiş, hem kendine kadınlık vazifesi yapacak, hemde hanımına hizmet etmesi içinmiş .. Eğer bilmesi gerekenler bilmiyorsa zina oluyormuş.. Yani size açıklamamışsa, ki sağlıklıda olsanız açıklama yapması, izninizi alması lazımmış..Ne kadar doğru bilmem..
Tabiiki aklı başında hiç bi kadın bunu yapmaz müsade vermez.. Eşinizi vermeyin!

Eşiniz bunun kanuni olarak ilk başta suç olduğunu biliyordur sanırım..
ne cahılce bır yaklaşım.yok ıznını alacakmısta kım ızın verır.Ayrıca hasta değil ki herkesın bır rahatsızlıgı vardır.

noldu hortlattım ınsanların cahılce konuşmalarını gostermek ıstedım.Sıze bır zararı mı var hanınmefendı ya da yasak mı?

Evet konu hortlatmak yasak. Hadi önceki 1 aylık bir konuydu sıkıntı yok ama bu gidişle geçmiş yıllara doğru gideceksiniz herhalde. BDVde aldatma konusundan bol ne var.

noldu hortlattım ınsanların cahılce konuşmalarını gostermek ıstedım.Sıze bır zararı mı var hanınmefendı ya da yasak mı?
Üzerinden bir sene geçmiş, kadın ya ayrılmıştır ya unutup devam etmiştir. O yorumlar zaten konuşuldu. Ben de yorum yaptıgım için bildirim geliyor sürekli. "Geçmiş bir konu" şimdi tarihine bakmadan cevap yazacak bir sürü insan olacak ne gerek var 1 sene önceki özellikle aldatılma konularını hortlatmanın ne gereği var? Bu konuda derdiniz varsa özel konu açabilirsiniz.

Back
X