• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak II

ayden34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
202
77
98
taktım bu aldatma konusuna. şiddetle karşı olduğum bir durum.
tanık oluyorum devamlı çevremde. ve o kadar çoklar ki maalesef.
x kişi yıllardır evli bir adam ile beraber. defalarca ayrılsalarda bir türlü peşini bırakmıyor. benden ancak şehir dışına taşınırsan kurtulursun diye tehditlerde bulunuyor.
eşinin de durumdan haberi var.
hiç birisi de ayrılmıyor ondan.
üstelik eşini aldattığı kişi sadece bir kişi de değil. onu da başkalarıyla aldatıyor defalarca yakalıyor başka başka kişilierle. sonra kalkıp eşi için de gurursuz, ben olsam ayrılırdım öyle bir eşim olsaydı diyor.
bazen gerçekleri yüzüne diyemiyorsun insanın, çünkü bu cümleyi sarf edebilen kişinin ne işi var o adamla diyemiyorsun.
eşine karaktersiz diye eleştirirken sen bu durumda ne oluyorsun diyemiyorsun.
üstelik dayak da yiyor. üstelik tehditlerde alıyor. evde kontrollerden geçiriliyor tv nin sesini aç duyayım evdemisin gibisinden.
diğer yandan kendisi başkalarıyla otellere gidiyor o esnada.
arkadaşı alıp otele götürüyor. anneside biliyor. ben çok şaşırıyorum insanların bu davranışlarına. kelimeler bulamıyorum. kız aklı kaz aklı der annem. gerçekten kızlar kendinizi kullandırmayı ne kadar da çok seviyorsunuz. biraz kişilikli olmaya davet ediyorum sizi.
evli barklı adamların klasik yalanlarını herkes biliyor artık, eşimden boşanacağım, seks hayatımız yok, zaten başka odalarda yatıyoruz gibi vs vs..
hepsi klasik kandırmacalar. dürüst bir insan önce boşanr eşinden. ayrıca evli bir adamında nadirdir eşinden boşanıp tekrardan birisiyle evlenmesi.
gözünüzü açın ve kendinizi kullandırtmayın kimseyide üzmeyin. yuva yıkanın yuvası olmaz. zina diye de bir gerçek var. temiz bir vicdan herşeyden önemli olmalı aklınızı başınıza alın diyerek noktayı koyuyorum iyi geceler herkese. sağlıklı birliktelikler dilliyorum.

Bende ayni durumdan muzdaribim çok kızar ve korkardım aldatilmaktan.başına geldi esim int bir kaç kişi ile konuştuğunu öğrendim ama sadece 3 kişi ile konuşmuş ve sadece 2 gün sonra daha aramamış ve temas bile olmasa aldatildim sonucta.Çok kötüyüm sürekli ağlama krizine giriyorum ayaklarima kapandı ve asla yapmayacağını söyledi kurana el bastı.ama ben çok kötüyüm ve hic bir sorunumuz yoktu çok mutluyduk şaşırıyorum neden diyorum cevap yok sadece yemin ederim seni çok seviyorum birdaha olmayacak diyor.ne yapmalıyım bilmiyorum hic kimseye de anlatamıyorum içeme atiyorum :( :(

Back