Aldatilmak mi

happypisces

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
433
109
123
Ankara
Iyi geceler ben sevgilimi başka bir kizla msjlasirken yakaladim(samimi msjlar) sadece arkadas olduklarini soyledi ama sonra ogrendigime göre sürekli konuşuyorlarmış. Yani basit bir arkadaslik değil. Ben bunu kabul edemiyorum ve aldatildigimi düşünüyorum. Neyse konu bu da değil kafam çok daginik kusura bakmayin. Konu benim bu acım ne kadar sürecek yemeden icmeden kesildim hergun aglamaktan helak oldum sosyal hayatim yok ve günden güne düzelmeyi beklerken iyice çöküyorum iyice depresyona giriyorum.. Yaşıtlarım evlenip yuva kurarken benim uğraştığ şeye bakın. Senelerim çöpe gitti. Aldatmadim diyor inaniyorum ama kadinlik hislerim inanma diyor

Senelerim çöpe gitti demissin ve yine zamanını onu düşünerek kendini helak ederek yine çöp yapıyorsun.çivi çiviyi soker derler önüne bak.bosver

Bekara es bosamak kolay gelir derler sanirim evliyede sevgiliden ayrilmak kolay geliyor,guvenini sarsicak seyler varsa neden hala ayrilmiyorsun?evli degilsin aranizdaki bag kopmayacak sekilde degilki?
Evli degilim ama herkes benim ailemde dahil biliyo bize ne zaman evleneceksiniz diyip duruyorlar bu sene evlilik planimiz vardı şuan iptal oldu tabiki..

Ben de yakın erkek arkadaşlarıma kalp atarım yahu da sevgilisi varsa saygıdan azaltmak gerekiyor. Bence tanışın kızla imkanınız varsa. Belki çok seveceğiniz biridir?

Hicbir acı ölüm acısı kadar derin ve can yakici degildir. Gecicek zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…