- Konu Sahibi happypisces
-
Kalp vardi ama bebegim canim vs yokSamimiyetten kasıt ne? Flört mü ediyordu? Bebeğim, tatlım, kalp, utanan emoji filan var mıydı konuşmada?
Samimiyetten kastim sürekli haberleşme konuşmaSamimiyetten kasıt ne? Flört mü ediyordu? Bebeğim, tatlım, kalp, utanan emoji filan var mıydı konuşmada?
Diyene bakın :)) (az önce konunuzu okudum)Sen istemezsen kimse seni üzemez. Boşver ya artık bu adama adam demiyim pardon güvenebilecek misin .? Ölç tart bi şekle sok hayatını .
Ordam gazı aldım buraya yazdım :)) şaka bir yana radikal kararlar aldım ben de :))Diyene bakın :)) (az önce konunuzu okudum)
Evli degilim ama herkes benim ailemde dahil biliyo bize ne zaman evleneceksiniz diyip duruyorlar bu sene evlilik planimiz vardı şuan iptal oldu tabiki..Bekara es bosamak kolay gelir derler sanirim evliyede sevgiliden ayrilmak kolay geliyor,guvenini sarsicak seyler varsa neden hala ayrilmiyorsun?evli degilsin aranizdaki bag kopmayacak sekilde degilki?
Attiğı kalbi babasının hayrına atmış olamaz dimi :) seninle aynı durumdayız şuanda. Ben olmayacağına kanaat getirdim darısı sana .Evli degilim ama herkes benim ailemde dahil biliyo bize ne zaman evleneceksiniz diyip duruyorlar bu sene evlilik planimiz vardı şuan iptal oldu tabiki..
+1Sen de samimi erkek arkadaşlarınla her dakika mesajlaş kalp filan at bakalım o ne tepki verecek? Aldatma değilmiş sonuçta
Iyi geceler ben sevgilimi başka bir kizla msjlasirken yakaladim(samimi msjlar) sadece arkadas olduklarini soyledi ama sonra ogrendigime göre sürekli konuşuyorlarmış. Yani basit bir arkadaslik değil. Ben bunu kabul edemiyorum ve aldatildigimi düşünüyorum. Neyse konu bu da değil kafam çok daginik kusura bakmayin. Konu benim bu acım ne kadar sürecek yemeden icmeden kesildim hergun aglamaktan helak oldum sosyal hayatim yok ve günden güne düzelmeyi beklerken iyice çöküyorum iyice depresyona giriyorum.. Yaşıtlarım evlenip yuva kurarken benim uğraştığ şeye bakın. Senelerim çöpe gitti. Aldatmadim diyor inaniyorum ama kadinlik hislerim inanma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?