Aldatılmak mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saçmalamayın ne diye arayacaksınız? Eşiniz açısından rezalet resmen aramanız.

Eşiniz belli ki eski arkadaşının arkadaşlığından hoşlanıyor. Bence keşke en baştan yasaklamasaydınız belki cazip gelmeyecekti. Ara ara görüşür dururlardı işte.

Eşim arkadaşımı yasaklasa kızarım ben mesela ne münasebet diye. Sizinki de sanırım sorun olmasın diye tamam demiş size arkadaşlığına devam etmiş.

Yaptığı aramaları açıklayabiliyorsa içerik olarak bence çok uzatmayın. Zaten yasaklayarak yanlış yapmışsınız
Siz hoşlanmadığı bir arkadasiyla görüşme deseniz eşinize bu normal değil mi?

Siz hoşlanmadığı bir arkadasiyla görüşme deseniz eşinize bu normal değil mi?
Geçerli bir hoşlanmama sebebiniz yokmuş ki. Flörtü filan olsaydı eşinizin tamam diyecektim. Aile dostumla eşimden çok geçmişim vardır. O arkadaşlıktan memnunumdur ki devam eder. Ha memnunsam ortak noktamız vardır.

Kizin gözü dışarda ve yollu yani tabir yerindeyse
Eşiniz hakkında ne düşünüyorsunuz peki?

Kız yollu ki çok çirkin bir ifade eşiniz ne oluyor bu durumda?

Kızı aramayın, size yalanlar söyleyip yine arayıp konuşan eşiniz, sanki zorla görüşüyor kız.

Okadar yemıne hala konusmus evet aldatmak. Hanı ınsan akrabasıyla fılan konusurda gızlı gızlı konusunca aldatmadır denır. Hemde okadar fazla affettıgın ıcın o yuzu bulmus bellıkı suandan sonra ya bosanacaksın yada kabul edeceksın yoksa bırdaha affedersen daha beterını yapar

I-ıh tabir hiç yerinde değil 👎
Ne demek bu
Eşiniz hakkında ne düşünüyorsunuz peki?

Kız yollu ki çok çirkin bir ifade eşiniz ne oluyor bu durumda?

Kızı aramayın, size yalanlar söyleyip yine arayıp konuşan eşiniz, sanki zorla görüşüyor kız.
Biri evli bir adamı her gün arıyor diğeri hamile.karisini hiçe sayıp hergun onla.konusuyor lütfen beni yargılamasında ne yapmam gerektiginhakkinda fikir verin canim yaniyor

Ne demek bu

Biri evli bir adamı her gün arıyor diğeri hamile.karisini hiçe sayıp hergun onla.konusuyor lütfen beni yargılamasında ne yapmam gerektiginhakkinda fikir verin canim yaniyor
Evet kız yollu zamanında evden kaçmış başka şehirde başka bir adamla yaşamış giyimi tavırlarını görseniz ne demek istediğimi anlardiniz

Bence bu kadar sık konuşmaları normal değil aralarında bisey yoksa bile bi elektriklenme kesin var bence sen yakın arkadaşlarınla haftada kaç kez konuşuyorsun yada eşin çok masumsa o konuşmaları senin yanında yapsın yada konuşmayı kessin hamilesin seni üzmeye ne hakkı var

ben kızı arayıp bir güzel herkese rezil etmekle tehdit ederdim!
öyle kocanın da ağzına tükürürdüm tabi tek hatalı karşı taraf değil.

Yaşam tarzı size uymayan birine yollu demek uygun bir tabir değil diyorum.
Bence konu sahibi öfkeli ve cani aciyor o yuzden yazdi o kelimeyi .rahat diyebilirdi yada bu konulara meyilli diyebilirdi ama sinirli oldugumuzda bunları dusunemeyiz yada kibar olamayız pek

Ne demek bu

Eşiniz açmayacak telefonlarını, inkâr etmiş, kayıtları silmiş, tekrar konuşacaksınız ekran görüntülerini alın, yalan söyleyip aptal yerine koymaya çalışmasın sizi.

Hergün konuşulması da normal değil bana göre arkadaş desen ben en yakın kız arkadaşlarımla bile hergün konuşmuyorum geçsinler onu.

Evet kız yollu zamanında evden kaçmış başka şehirde başka bir adamla yaşamış giyimi tavırlarını görseniz ne demek istediğimi anlardiniz
Bunlardan size ne? Zamanında birini sevmiş, cahillik yapmış olabilir. Açık giyiniyor olabilir, kahkahalarla gülüyor olabilir. Ya da gerçekten yollu olabilir. Siz salyaları akan kocanıza bakın önce.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X