- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.305
- 528
I-ıh tabir hiç yerinde değilKizin gözü dışarda ve yollu yani tabir yerindeyse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
I-ıh tabir hiç yerinde değilKizin gözü dışarda ve yollu yani tabir yerindeyse
Siz hoşlanmadığı bir arkadasiyla görüşme deseniz eşinize bu normal değil mi?Saçmalamayın ne diye arayacaksınız? Eşiniz açısından rezalet resmen aramanız.
Eşiniz belli ki eski arkadaşının arkadaşlığından hoşlanıyor. Bence keşke en baştan yasaklamasaydınız belki cazip gelmeyecekti. Ara ara görüşür dururlardı işte.
Eşim arkadaşımı yasaklasa kızarım ben mesela ne münasebet diye. Sizinki de sanırım sorun olmasın diye tamam demiş size arkadaşlığına devam etmiş.
Yaptığı aramaları açıklayabiliyorsa içerik olarak bence çok uzatmayın. Zaten yasaklayarak yanlış yapmışsınız
çok çirkin evetI-ıh tabir hiç yerinde değil![]()
Geçerli bir hoşlanmama sebebiniz yokmuş ki. Flörtü filan olsaydı eşinizin tamam diyecektim. Aile dostumla eşimden çok geçmişim vardır. O arkadaşlıktan memnunumdur ki devam eder. Ha memnunsam ortak noktamız vardır.Siz hoşlanmadığı bir arkadasiyla görüşme deseniz eşinize bu normal değil mi?
Eşiniz hakkında ne düşünüyorsunuz peki?Kizin gözü dışarda ve yollu yani tabir yerindeyse
Kiz bekar saniyorum gozu disarda olan esiniz oluyor bu durumda. Karısına yalan soyleyen esiniz yollu tabir yerindeyseKizin gözü dışarda ve yollu yani tabir yerindeyse
Ne demek buI-ıh tabir hiç yerinde değil![]()
Biri evli bir adamı her gün arıyor diğeri hamile.karisini hiçe sayıp hergun onla.konusuyor lütfen beni yargılamasında ne yapmam gerektiginhakkinda fikir verin canim yaniyorEşiniz hakkında ne düşünüyorsunuz peki?
Kız yollu ki çok çirkin bir ifade eşiniz ne oluyor bu durumda?
Kızı aramayın, size yalanlar söyleyip yine arayıp konuşan eşiniz, sanki zorla görüşüyor kız.
Yaşam tarzı size uymayan birine yollu demek uygun bir tabir değil diyorum.Ne demek bu
Evet kız yollu zamanında evden kaçmış başka şehirde başka bir adamla yaşamış giyimi tavırlarını görseniz ne demek istediğimi anlardinizNe demek bu
Biri evli bir adamı her gün arıyor diğeri hamile.karisini hiçe sayıp hergun onla.konusuyor lütfen beni yargılamasında ne yapmam gerektiginhakkinda fikir verin canim yaniyor
NedenHanımefendi sizde maşallah yani![]()
Bence konu sahibi öfkeli ve cani aciyor o yuzden yazdi o kelimeyi .rahat diyebilirdi yada bu konulara meyilli diyebilirdi ama sinirli oldugumuzda bunları dusunemeyiz yada kibar olamayız pekYaşam tarzı size uymayan birine yollu demek uygun bir tabir değil diyorum.
Eşiniz açmayacak telefonlarını, inkâr etmiş, kayıtları silmiş, tekrar konuşacaksınız ekran görüntülerini alın, yalan söyleyip aptal yerine koymaya çalışmasın sizi.Ne demek bu
Biri evli bir adamı her gün arıyor diğeri hamile.karisini hiçe sayıp hergun onla.konusuyor lütfen beni yargılamasında ne yapmam gerektiginhakkinda fikir verin canim yaniyor
eşiniz de bu durumda gözü dışarda ve yollu olmuyor mu?Kizin gözü dışarda ve yollu yani tabir yerindeyse
Bunlardan size ne? Zamanında birini sevmiş, cahillik yapmış olabilir. Açık giyiniyor olabilir, kahkahalarla gülüyor olabilir. Ya da gerçekten yollu olabilir. Siz salyaları akan kocanıza bakın önce.Evet kız yollu zamanında evden kaçmış başka şehirde başka bir adamla yaşamış giyimi tavırlarını görseniz ne demek istediğimi anlardiniz
Oluyor demekkieşiniz de bu durumda gözü dışarda ve yollu olmuyor mu?