aldatılmak ne kadar acı..yaşayan anlar

Allah kadınlarımıza güç, erkeklerimize de akıl fikir verip ıslah etsin. Ben bi şey bilir bi şey söylerim ben ilk çocuğum annem bana hamileyken babam aldatıyormuş, ben 26 yaşımdayım babam halen aldatıyor annemi. Diyeceğim o ki arkadaşın sakın affetmesin.

Rabbim yardımcısı olsun çok zor inşallah nasıl kolay atlatabilirse öyle atlatır Ailesi arkasında durur da inşallah bundan sonra yüzü güler ne diyeyim bıktık artık bu pisliklerden kendini bilmezlerden Allahtan korkmayan kuldan utanmayan adamlardan Rabbim hayırlısını versin

Bu güven veya erkeklerin nefsi konusu değil.

Eşi sevmiyormuş, aldatmış. Başkasına ilgi duymuş, onunla yatmak istemiş, yatmış.

Bir insanı seven biri başkasına ilgi duyamayacağına göre, problem eşinin arkadaşınızı sevmemesinde.

Bir insana yapılabilecek en büyük alçaklıktır ALDATMA..Karsındakıne hayvanlar kadar deger vermemektır..İnsan yerıne koymamaktır..ŞErefsizliktir..Keşke sen de affetmeseydın..Gerçekten ancak yasayan anlar,yasamayan ahkam keser ben affetmem der,ama basına gelınce de ne yapacagını sasırır...En sevdıgım şarkıdır LİTYUM KÖPEK...

Gördüklerin yalan değil, canın acısa da
Aldatılmak kolay değil, bu ilk olsa da
Günahım çok, dönüşüm yok
Köpek gibi ayağına kapansam da

Sakın beni yatağına geri alma

Artık benim gitme vaktim, bu zor olsa da
Eksilmişim kirlenmişim, bu canımı,tenini,etini kanatsa da
Giderim ben yüreğinden
Köpek gibi ayağına kapansam da

Sakın beni yatağına geri alma
Çektiğin acı keskin bir bıçak olsa, kalbime batsa

Değersiz kanımı akıtsa yine de ben sana affet diyemem
Elimde şimdi sihirli bir değnek olsa
Tüm bu olanları geriye alsa affet diyemem

aldatıldıgım ve affettıgım o berbat dönemde 24 saat dınledıgım o muhtesem sarkı...

Üzüldüm onun adına.Umarım kendisini biran önce toparlar evet bende biliyorum çok zor ama umarım​

Allah güç versin arkadaşınıza.Atlatılması çok zor.Bir kadının güvenini harcayınca bir daha asla geri dönüşü olmuyor

Birçok aldatma haberi okuyoruz burada...Okurken bile ben çok etkilendim...içim daralıyor....
Rabbim kimseye yaşatmasın
Yaşayanlara da sabır versin dirayet versin mücadele etmesi için güç versin

aynı acıyı misliyle yaşamalarını istiyor içim

Aldatılmak ateşten bir gömlek
Yıllar geçti üzerinden onun başka bir yuvası var, benim başka
Her işte bir hayır var, o bunu yapmasa şu an ki eşimi nasıl tanırdım diyorum
Ancak bir an geliyor başa sarıyorum; o şok, o acı tarifsiz
Bazen göğsümde bir acıyla otururken buluyorum kendimi, bir hazımsızlık, silemediğim anılar
Allah arkadaşına sabır versin, umarım en az hasarla atlatır
Sana gelince; yeni bir sayfa açmışsın, arkadaşının derdini kendi hayatına uyarlama
Kendini sağlam tutmaya çalış; hatasını gerçekten anlamış bir adam o yollara bir daha dönmez, sakin kalmaya çalış

Erkeklerin aldatiktan sonra , bosluga dustum pismanim bir hataydi demesi resmen insani cildirtir

Allah kadina yardim etsin ..

inş dediğin gibi olur tek duam budur. sağolun ne yapsamda etkilendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…