- 23 Temmuz 2014
- 836
- 341
- 73
SELAM KIZLAR;
Yakın kız arkadaşım aynı zamanda uzaktan akrabamız olan ismine hatice diyeyim. hatice dün akşam saat 10 gbı bana geldi yaklaşık 4 saat boyunca hıc susmadan ağladı
eşimi aradım biraz geç gelmesini söyledim baya dertleştik konuştuk.Eşi yaşanan bu olayı boşluğa düştüm pişmanım gibi salak saçma sözlerle anlatıyor ortada ciddi bir ilişki yok fakat yatak içerikli olması hic birseyi değiştirmez. hatice anlatmaya başladı cok guzel giden bir ilişkilerine anlattı evliliklerini anlattı ... ve ınsanın ıcı gercekten dayanmıyor kızlar bu erkekler ne ıstıyor ? nıye bukadar nefıslerı güçsüz ? gercekten eşi ölmüş gibi ağlayıp üzüldü ve o acıyı yaşadı, çünkü yıllarca tanıdığı adamı aslında tanımadığını yada bukadar buyuk hayal kırıklığına uğradığı için resmen onu kaybetmiş öldürmüş içinde ve onun acısını çekiyordu. okadar kötü oldum ki anlatamam size çünkü bende bu tarz birsey yasamıstım güven sarsılmasını çok ıyı bılıyordum. güneş doğmadan bindi arabasına cektı gitti okadar ısrar ettim bu gece kal dıye fakat dinlemedi. o hali o ne yapacağını bilmez ayakta bedeni solmuş sadece ruhu hareket eden dostum gözümün önünden gitmiyor.İçim hala çok sıkkın inanın. 
Yakın kız arkadaşım aynı zamanda uzaktan akrabamız olan ismine hatice diyeyim. hatice dün akşam saat 10 gbı bana geldi yaklaşık 4 saat boyunca hıc susmadan ağladı