• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmak ne kadar acı..yaşayan anlar

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
SELAM KIZLAR;
Yakın kız arkadaşım aynı zamanda uzaktan akrabamız olan ismine hatice diyeyim. hatice dün akşam saat 10 gbı bana geldi yaklaşık 4 saat boyunca hıc susmadan ağladı :( eşimi aradım biraz geç gelmesini söyledim baya dertleştik konuştuk.Eşi yaşanan bu olayı boşluğa düştüm pişmanım gibi salak saçma sözlerle anlatıyor ortada ciddi bir ilişki yok fakat yatak içerikli olması hic birseyi değiştirmez. hatice anlatmaya başladı cok guzel giden bir ilişkilerine anlattı evliliklerini anlattı ... ve ınsanın ıcı gercekten dayanmıyor kızlar bu erkekler ne ıstıyor ? nıye bukadar nefıslerı güçsüz ? gercekten eşi ölmüş gibi ağlayıp üzüldü ve o acıyı yaşadı, çünkü yıllarca tanıdığı adamı aslında tanımadığını yada bukadar buyuk hayal kırıklığına uğradığı için resmen onu kaybetmiş öldürmüş içinde ve onun acısını çekiyordu. okadar kötü oldum ki anlatamam size çünkü bende bu tarz birsey yasamıstım güven sarsılmasını çok ıyı bılıyordum. güneş doğmadan bindi arabasına cektı gitti okadar ısrar ettim bu gece kal dıye fakat dinlemedi. o hali o ne yapacağını bilmez ayakta bedeni solmuş sadece ruhu hareket eden dostum gözümün önünden gitmiyor.İçim hala çok sıkkın inanın. :(

nereye gitti evine mi anne babasna mı allahım yaşatmasın böyle birşey ama
erkekler ne biçim insan

Keşke gitmeseymiş insan böyle durumlarda yalnız kalınca daha kötü oluyor, Allah yardımcısı olsun. O 2 dk lık zevk için karısını hiçe sayan nefsine hakim olamayanlarında neyse bela okumıcam.

Keşke gitmeseymiş insan böyle durumlarda yalnız kalınca daha kötü oluyor, Allah yardımcısı olsun. O 2 dk lık zevk için karısını hiçe sayan nefsine hakim olamayanlarında neyse bela okumıcam.

evet canım. ısrar ettımn ama kalmadı . :/

kızlar işin kötüsü ben bocaladım. eşimle odamıza gittiğimizde bana sarıldı ben karşılık veremedım sadece ağladım bır ınsanın ruhunun kanser olması gibi birsey yuhaf bir acı herseyı düzeltmiş yola sokmuş hatta çocuk planlarına başlamak üzereylen beni 1yıl öncesine götürdü psikolojım ve ınanın ki çok kotuyum bunu eşimlede paylaştım tabıkı üzgün ne yapıcam bilmiyorum. birde haticenin vazgectiğini affetmeyeceğini gördüm ya ben nıye affettım gibilerinden kendı kendıme soylemeye başladım . onun acısı taze ne kadar olumlu akıllar versemde duymuyor anlamıyor ki..

SELAM KIZLAR;
Yakın kız arkadaşım aynı zamanda uzaktan akrabamız olan ismine hatice diyeyim. hatice dün akşam saat 10 gbı bana geldi yaklaşık 4 saat boyunca hıc susmadan ağladı :KK43: eşimi aradım biraz geç gelmesini söyledim baya dertleştik konuştuk.Eşi yaşanan bu olayı boşluğa düştüm pişmanım gibi salak saçma sözlerle anlatıyor ortada ciddi bir ilişki yok fakat yatak içerikli olması hic birseyi değiştirmez. hatice anlatmaya başladı cok guzel giden bir ilişkilerine anlattı evliliklerini anlattı ... ve ınsanın ıcı gercekten dayanmıyor kızlar bu erkekler ne ıstıyor ? nıye bukadar nefıslerı güçsüz ? gercekten eşi ölmüş gibi ağlayıp üzüldü ve o acıyı yaşadı, çünkü yıllarca tanıdığı adamı aslında tanımadığını yada bukadar buyuk hayal kırıklığına uğradığı için resmen onu kaybetmiş öldürmüş içinde ve onun acısını çekiyordu. okadar kötü oldum ki anlatamam size çünkü bende bu tarz birsey yasamıstım güven sarsılmasını çok ıyı bılıyordum. güneş doğmadan bindi arabasına cektı gitti okadar ısrar ettim bu gece kal dıye fakat dinlemedi. o hali o ne yapacağını bilmez ayakta bedeni solmuş sadece ruhu hareket eden dostum gözümün önünden gitmiyor.İçim hala çok sıkkın inanın. :KK43:
Ne denir ki bir kadının başına gelebilcek en kötü şeylerden biri.

kızlar işin kötüsü ben bocaladım. eşimle odamıza gittiğimizde bana sarıldı ben karşılık veremedım sadece ağladım bır ınsanın ruhunun kanser olması gibi birsey yuhaf bir acı herseyı düzeltmiş yola sokmuş hatta çocuk planlarına başlamak üzereylen beni 1yıl öncesine götürdü psikolojım ve ınanın ki çok kotuyum bunu eşimlede paylaştım tabıkı üzgün ne yapıcam bilmiyorum. birde haticenin vazgectiğini affetmeyeceğini gördüm ya ben nıye affettım gibilerinden kendı kendıme soylemeye başladım . onun acısı taze ne kadar olumlu akıllar versemde duymuyor anlamıyor ki..

siz de mi aynı olayı yaşamıştınız.
fena denk gelmiş :(

yok durur emınım. tek çocuk zaten durumları ıyı vs. ama onun acısı tekrar guven duygusu nasıl gelır? ne yapar hic bır sey ıyılestıremez dıye dusunuyorum

iyi o zaman ailesi arkasında olursa atlatması ve yeni bir hayata başlaması daha kolay olur hakkında hayırlısı.

siz de mi aynı olayı yaşamıştınız.
fena denk gelmiş :KK43:
ne yazıkki. faaliyete geçen bir durum yok fakat hazırlığını yakalamıştım 1yıl gectı ınsan unutmuyor ama alışıyor eskisi gibi acımıyordu eskı gunlerımıze döneli çook olmuştu. eşimle gercekten mutluyduk bana karşı ılgısı sevgisi değişmiş pişman olmuştu.

en fazla 10 dk sürecek bir zevk için ,isyan ediyorum artık yeter!!!!
ne bu açık yazacağım gireceğin bir oyuk öpeceğin bir dudak...
ne var o o*bularda ne ne neeeeeeee!!
hayatına aldığın kadına bunu yapmaya ne hakkın var yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun..
kahrolun inşallah kahrolun inşallah kahrolun inşallah
sürüm sürüm sürünün
cennet yüzü görmeyin
temele ineyim diyorum olmuyor..
beş dklık zevk için aldatıp sonra her şeyin eski tas eski hamam olmasını istemek Rabbim Erkek nesline bu şımarık huyu neden verdin..
iş boşanmaya gelince hır gür çıkarıp gerekirse şiddet uygulayıp kadını evde tutmaya çalışmak sonra gidip başkasının bi taraflarına girmek bu nasıl bir karaktersizlik adilik şerefsizlik onursuzluk...
bunu yapan erkeklerin yüzü gülmesin sürüm sürüm sürünsün kızkardeşlerinden analarından babalarından hepsinden fitil fitil çıksın inşallah...
konu sahibi sen anlattın ruhu kanser olmuş o acıyı yaşıyor dedin sen yatağında arkadaşın için ağladın...ben burda ikiniz için yandım yeminle..
offf daha neler yazmak istiyorum da olmuyor olmuyor ben bu kadar içlendim o kadın ne yapsın.

en fazla 10 dk sürecek bir zevk için ,isyan ediyorum artık yeter!!!!
ne bu açık yazacağım gireceğin bir oyuk öpeceğin bir dudak...
ne var o o*bularda ne ne neeeeeeee!!
hayatına aldığın kadına bunu yapmaya ne hakkın var yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun..
kahrolun inşallah kahrolun inşallah kahrolun inşallah
sürüm sürüm sürünün
cennet yüzü görmeyin
temele ineyim diyorum olmuyor..
beş dklık zevk için aldatıp sonra her şeyin eski tas eski hamam olmasını istemek Rabbim Erkek nesline bu şımarık huyu neden verdin..
iş boşanmaya gelince hır gür çıkarıp gerekirse şiddet uygulayıp kadını evde tutmaya çalışmak sonra gidip başkasının bi taraflarına girmek bu nasıl bir karaktersizlik adilik şerefsizlik onursuzluk...
bunu yapan erkeklerin yüzü gülmesin sürüm sürüm sürünsün kızkardeşlerinden analarından babalarından hepsinden fitil fitil çıksın inşallah...
konu sahibi sen anlattın ruhu kanser olmuş o acıyı yaşıyor dedin sen yatağında arkadaşın için ağladın...ben burda ikiniz için yandım yeminle..
offf daha neler yazmak istiyorum da olmuyor olmuyor ben bu kadar içlendim o kadın ne yapsın.

:( sorma canım ben doktoruma (psikoloğuma) yazdım anlattım kısaca konuşmamamı tavsiye etti. bu gun buluşacağız kahve içeriz demiştik iş çıkışı ne yapacağımı bilmiyorum.

:KK43: sorma canım ben doktoruma (psikoloğuma) yazdım anlattım kısaca konuşmamamı tavsiye etti. bu gun buluşacağız kahve içeriz demiştik iş çıkışı ne yapacağımı bilmiyorum.
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık randevulaşmışsınız illaki gideceksin ama bu hikayeyi kendine empoze etme..sen bir şans verdin daha olmamış ama fikri lügatta geçmiş bir konu için..eşin bu şansı kullanıyor değil mi ..evet...
bu sebeple objektif olmaya çalış bu konuda karşıda fiili bir aldatma var ve arkadaşının halini gördün..lütfen kendinle bağdaştırmadan görüş yoksa kesinlikle gerçek sebebini söyleyip psikoloğumun isteği deyip kenara geç..

çok çok üzüldüm, vicdansız pislikler. nasıl ki herkes engelli adayıysa aynı şekilde herkes de aldatılma adayı... Herkes yaşattığı acıyı yaşamadan ölmesin.

erkekler böyleler işte , Allah iradesiz yaratmış ilk insan hz. adem den beri, oda iradesizliği yüzünden cennetten kovulmadımı ? bazi erkekler aldatmaya cesaret edemez yada gerek duymaz , imkan bulmaz , yoksa çou aldatıyo , benim kocam beni asla aldatmaaz diyen çıkabilirmi ? çok zor. herşeyi göze alıp evlenmek hazırlıklı olmak daha bi insanın canını az yakar, sonraadan ben kocamı tanıyamamışım gibi büyük hayal kırıklığı yaşamayız.

aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık randevulaşmışsınız illaki gideceksin ama bu hikayeyi kendine empoze etme..sen bir şans verdin daha olmamış ama fikri lügatta geçmiş bir konu için..eşin bu şansı kullanıyor değil mi ..evet...
bu sebeple objektif olmaya çalış bu konuda karşıda fiili bir aldatma var ve arkadaşının halini gördün..lütfen kendinle bağdaştırmadan görüş yoksa kesinlikle gerçek sebebini söyleyip psikoloğumun isteği deyip kenara geç..

evet canım sağolasın. ben eşimin yaptığı hatayı affetiim. affetmek kolay hatta en kolayı zor olan yaşamak sonra devam etme tekrar güvenmek. ben bu olaylardan sonra küçük bir kaza gecirmiştim tabi tıpta baş ağrısının bile bınbır çeşit sebepleri var bu yuzden doktor olabılecek kötü ihtimalleri saymış aileme. bayadır yoktum zaten kk da . trafık kazası iş yerımın aracıyla fren yaptığımı hatırlıyorum sonrası yok .. 2 gun hastanede yattım ilk gün çok daha kotuymuşum kızlar anlattı eşim a.. okadar kötü olmuş ki tubitak dediler yanı allah benımkine ufakta olsa kaybetme korkusunu yaşattı gercekten 2gun gözünden yaş elinde alyansımla başımda durmuş. o acı ona yetmiştir bence. insan zaten yaptıklarına pişman olur .. vicadan en kötü ses................ bu düğnya boş hepimiz için ruhlar hep bekler birbirini hele ki eşini allah katında orda da hesap dunyası var ben yuvam için bırkerelık dıye merhamet gösterdim . rabbım hertkesın yardımcısı olsun

erkekler böyleler işte , Allah iradesiz yaratmış ilk insan hz. adem den beri, oda iradesizliği yüzünden cennetten kovulmadımı ? bazi erkekler aldatmaya cesaret edemez yada gerek duymaz , imkan bulmaz , yoksa çou aldatıyo , benim kocam beni asla aldatmaaz diyen çıkabilirmi ? çok zor. herşeyi göze alıp evlenmek hazırlıklı olmak daha bi insanın canını az yakar, sonraadan ben kocamı tanıyamamışım gibi büyük hayal kırıklığı yaşamayız.
haklısınız.

Back
X