duana amin ddedimm.inşallah allah eşine doğru yolu gösterir.herşey çok geç olmadan.çok zor anlıyorum ve seviyorsunuz da ne kadar soğutmayı düşünsenizde.o yüzden inşallah düzelir.size ve allah'a yönelir.
canım çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.
evlenmeden evvelki ilgi sevgi ile evlendikten sonraki genelde aynı olmuyor erkeklerde. kavuşamazsan aşk olurmuş ya... o hesap mı ne? adamın derdi "ahh bi evlensem sevdiğimle" oluyor evlenmeye odaklanıyor. evlenince en büyük amacına ulaşıyor. ilgisizliği seni artık beğenmediğinden değil ki, erkekler şekilcidir beğenmese evlenmez zaten. ilgisizliği işte elde etmenin verdiği rahatlık. hani oruç tutarsın tüm gün iftarı beklersin "ahh bi iftar olsun şunu da yiyecem bunu da yiyecem" dersin. ezan okunur su içer çorba içer tıkanırsın. "bu muymuş be" dersin bi hüzün çöker. sanki o günlük tüm amacın bitmiştir. büyük aşkla ve belli süre flört-nişan sonunda evlenince işte erkek de öyle oluyor. keşke olmasa. olmayan da vardır ama genelde durum bu adamlarda. 2-3ay içinde hevesin çok birikmeden evlenmek mi gerek ne bileyim.
neyse ilgi azalması yukarıda yazdığım sebeptendir diye inanıyorum.
aldatma mevzusuna gelince, seninki o sitelere girdiyse 1 anlık bile olsa niyeti bozmuş. sonra ya aklı başına gelmişi ya cesaret edememiş ya da karşılık alamamış, imkanı olmamış... eyleme dökmemiş. eğer bi anlık şeytana uydu aklı başına geldi eyleme dökmediyse, pişmansa iyi. en iyi koca pişman koca. yok şeytana uydu sen yakaladın ya da imkan bulamadı diye yapmadıysa bu düpedüz aldatmaktır... ama hangisi olduğunu ne ben ne okuyanlar bilemez. sen de bilemezsin. zamanla anlarsın. bir gün bi anlık gafletle deneyip vazgeçtğini anlarsan içinin acısı da diner. Rabbim o günü göstersin sana.
zaman ve sabır kardeşim. Allah sana gerçeği öğrenmeyi nasip etsin.
Cok canıyor çooooooooooooooooooook rabbım hıc umut yokmu yuvamız kurtulamazmı allahım ben kımseyı sevmedım ondan baska elıme erkek elı degmedı ondan baska dudak dokunmadı dudaklarıma rabbım kurtulmazmı bu yuva ıslah olmazmı esım cok mu zor rabbım sen en olmazları olduransın senın gucun herseye yeter bır sans daha versen timuçinime olazmı rabbim nolursun esıme dogru yolu goster amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?