- 29 Aralık 2015
- 11
- 8
- 86
- Konu Sahibi Kararsizesmer1214
-
Aldatilmanin hic ir gerekçesi ve açiklamasi olamaz .. Sehirle alakali bir sey degil tamamen karakter meselesi adamin icinde var bi kere ! Acaba durum tam tersi olsaydi O sizi affedermiydi yada bu kadar pervasiz olurmuydu bi dusunun dilerseniz . Esiniz ayni masada bir birinize verdginiz sadakat sozu tutamamis üzgunum..
Uzulmeyin Rabbim.kimseye cekemeyecegi yuku vermez ya sabir cekin ne kadar buyuk bi.yureginiz oldugunun birde.. ve sunu aklinizdan cikartmayin siz herkesten onemlisiniz kimse sizi bu denli.uzmeye hakki yok cirpinislarinizi anliyorum ama su an.sizin.verdginiz ozveriyi esiniz verseydi belkide bu konuyu acmiyo uyuyor olacaktiniz.her serde bi hayir vardir, biraz yanliz kalin ayrilirsaniz ayaklarinizin ustunde durabilirmisiniz ailen arkanizda dururmu yapabilirmisin bunlari dusunun.ama ekmek heryerde hukunur yeterki isteyin sizin su an asil kendinize sormaniz gereken sizz bu yarayla yasaybilirmisiniz ? Kabuk baglar ama iz8 gecmez bunuda hic aklinizdan cikartmayinAynı sizin sorduğunuzu sordum ben sadece oturup bir kaç kere çay içtim bahanesini uyduruyor . Şu aynı evdeyiz kafam beynim kalmadı artık çok kötüyüm
Uzulmeyin Rabbim.kimseye cekemeyecegi yuku vermez ya sabir cekin ne kadar buyuk bi.yureginiz oldugunun birde.. ve sunu aklinizdan cikartmayin siz herkesten onemlisiniz kimse sizi bu denli.uzmeye hakki yok cirpinislarinizi anliyorum ama su an.sizin.verdginiz ozveriyi esiniz verseydi belkide bu konuyu acmiyo uyuyor olacaktiniz.her serde bi hayir vardir, biraz yanliz kalin ayrilirsaniz ayaklarinizin ustunde durabilirmisiniz ailen arkanizda dururmu yapabilirmisin bunlari dusunun.ama ekmek heryerde hukunur yeterki isteyin sizin su an asil kendinize sormaniz gereken sizz bu yarayla yasaybilirmisiniz ? Kabuk baglar ama iz8 gecmez bunuda hic aklinizdan cikartmayin
Rabbim.yar ve yardimcin olsun cenabi hak onune hayirli yollar acsin
Kac yasindasiniz kac. Kac yilkik evlisinizŞu an herşeyi geçtim tek aklımdan çıkmayan şey o mesajlar benim yerime ona hitap etmesi . Ben aylarca dışarı çıkalım çay İçel'im dediğimde onunla gitmesi beni mahvetti ama elhamdulillah güçlüyüm şuan ilkgünkü gibi değil ağlamıyorum sadece bi karar verip onu uygulamam gerek yavrularım için ( iki bebeğim var )
kızlar 3 yıldır evliyiz . Eşim bana karşı 7-8 aydır soğuk .. İlgisiz .. Kadınlar mutlaka hisseder . Aldattığını düşünüyordum günlerce dua ettim Allahım bana göster böyle bir şey var mı diye . Sonunda mesaj yakaladım. Eşim ona Can'ım lı konuşmaları falan vardı elim ayağım titredi o gün bağırıp çağırdım şu an duruldum hiç bir şey yapamıyorum elim ayağım kalkmıyor sanki boşanacağımı söyledim . Boşanmak istemediğini beni sevdiğini hata yaptığını obur zıvır aptal konuşmalar işte ağlamalar ne yapsam bilmiyorum . Her istediğini Yaparım diyor yeter ki af et diyor .bende bu şehirden herşeyi bırakıp gidersek belki düzelebilir mi diyenlerimi mi kandırıyorum of ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?