Aldatılmak ve içimdeki durgunluk ..

Erkek olunca yapmıştır bit hata kadın olunca vurun ka*peye hesabı sende yap aynilarini kabul ediyorsa devam edin ama eder mi hiç o erkek o hep üstün ona hersey mübah.

unutabilecekseniz affedin ama sizi yiyip bitirecekse boşanmak daha iyi..orada takılıp kalacaksanız sakın affetmeyin.
bence burdaki kriter şu,,eşinizle normalde bağınız güçlü müdür,aşkını zsevginiz tutkunuz ne kadar kuvvetli.yani adam eğer hata yaptıysa ,huyu karakteri bu değilse,aranızdaki bağ sizi tekrar biraraya getirebilir.adamın çabası değişimi size bir nebze unutturur yaşadıklarınız..
ama yok karakteri buysa hem tekrarlayabilir,hem de affettiğiniz andan itibaren aynen eski öküz haline geri dönebilir.siz kendi beyninizi yer durursunuz..

şehirler diil fikirler düzeltir insanı ... gittiğin şehre aynı akılla gidersen şehir ne yapsın... inşallah 2. kez yaşamazsın ne diyim...

Şu, sen yapsaydin hemen birakirdi, şöyle yapar böyle yapardi gibi yorumlar su andaki toplumuzda gecerli degil...şuandaki toplum normlarina bakarsak kadinin erkegi affetmesi normal ve gerekli görulurken,erkegin kadini affetmesi erkegin lincine sebebiyet verir..oyuzden bu kiyaslama gecersizdir maalesef..Arkadasim sayet bu ilk olduysa ve baska huylari iyiyse ve ilgili bir baba ve esse bir defalik affedin derim ben..ama burnunu iyice bir sürtün öncelikle..

Ona biraz süre verin kendini nasıl affettirecek..
Sizde hemen eskisi gibi olamazsınız zamana ihtiyacınız var.
Allah yardımcınız olsun. İnşaallah birdaha yapmamaya yemin eder.

Çok zor bi durum allah yardımcınız olsun. Öncelikle eğer imkanın varsa biraz eşinden uzaklas.sana ıyi gelecek birinin yanına git bir hafta on gün neyse.bak bakalım eşin ne yapıyor gerçekten pişman olur seni geri kazanmaya çalışacak mi. Daha sonra ne yapacağına karar verirsin. Bana göre bazı erkekler icin sadece bir kerelik bir hata olabilir. Gerçekten pişman olmuş olabilir. bunu siz daha ıyi anlayacak siniz. Aranızda hala sevgi varsa ıyi düşünün derim. Yavrularınız var çünkü.

Esinizi tanirsiniz bence bir sans verin ki elimden geleni yaptim ama sen hak etmedin diyip iciniz rahat ayrilirsiniz sonra ama o pismansa bu gercekse tabi ki 3 senede az cok bilmissinizdir kendinize zaman verin biraz onunda burnu surter ama yok adamin karakteriysee ona yapicllacak birsey yok...zor bir durum hayirlisini nasip.ertsin Allah(azzevecelle)

Benim eşimde bana evliliğimin 2. senesinde aynısını yaptı, affettim. aradan 3 yıl geçti yine yaptı, yine yaptı. Kısacası huylu huyundan vazgeçmiyor. Sen bilirsin, pişman olmamak için 2. bin şans vermek istersen ver en azından içinde kalmaz.

Back
X