Aldatılmak ve içimdeki durgunluk ..

Aldatan bir daha aldatıyor benim gördüğüm o. Yani siz Mars'a da gitseniz aynı şey.
Buna göz yumabileceksen devam et. Bazı kadınlar göz yumabiliyor.
Erkek işte yapar, hevesini alır bırakır, bana dönüp geliyor ya tapusu bende, onlar metres vb....şeklinde düşünüyorlar.

Aldatan bir daha aldatıyor benim gördüğüm o. Yani siz Mars'a da gitseniz aynı şey.
Buna göz yumabileceksen devam et. Bazı kadınlar göz yumabiliyor.
Erkek işte yapar, hevesini alır bırakır, bana dönüp geliyor ya tapusu bende, onlar metres vb....şeklinde düşünüyorlar.
Maalesef cidden de öyle düşünüyolar

ailenle iletişimin nasıl? konuyu onlara açtın mı?
seni çok iyi anlayabiliyorum; olayın şokunu ve sinirini atlattıktan sonraki insanın kendi kendine kalma süreci...

kızlar 3 yıldır evliyiz . Eşim bana karşı 7-8 aydır soğuk .. İlgisiz .. Kadınlar mutlaka hisseder . Aldattığını düşünüyordum günlerce dua ettim Allahım bana göster böyle bir şey var mı diye . Sonunda mesaj yakaladım. Eşim ona Can'ım lı konuşmaları falan vardı elim ayağım titredi o gün bağırıp çağırdım şu an duruldum hiç bir şey yapamıyorum elim ayağım kalkmıyor sanki boşanacağımı söyledim . Boşanmak istemediğini beni sevdiğini hata yaptığını obur zıvır aptal konuşmalar işte ağlamalar ne yapsam bilmiyorum . Her istediğini Yaparım diyor yeter ki af et diyor .bende bu şehirden herşeyi bırakıp gidersek belki düzelebilir mi diyenlerimi mi kandırıyorum of ne yapsam
düzelmez

Back
X