- 17 Temmuz 2013
- 2.475
- 3.067
- 333
Siz benim tarzimi bayagi yanlis anlamissiniz.cok sukur mutlu bi evliligim var ve kocam da Bradd pitt kadar yakisikli degil yani kimseler yapismiyo.bugune kadar cok sukur bi olay da yasamadim.yasasam da 3.cu kisiyle ugrasmam benim yapim da degil zaten.derdimi kocamla cozerim.ayrica kemalim yapmaz mantiginda da hic degilim.Konu sahibi olmasanızda yorumlarınıza cevap verebildiğimi düşünmüştüm.Sizin düşünceniz saygım var değişmez tıpkı benimkiler gibi. Yani benim sizin tarzınızda insanlardan anladığım şu, erkek ona buna iş atsın ama kadın yüz vermezse yuvanızı ayakta tutacaksınız sizi sevmeyen hergün birine yada birilerine yalvaran bir adamla. Kocalarınıza kimse yapışmıyor, istisnalar çok çok azdır, kocanız Brad Pitt falan değilse gerçekten kimse yapışmıyor. Aksine çoğunluğunun birlikte olmasa bile başkasına nasıl yalvarıp köpek olduğunu görseniz,özellikke Red alınca.. Çoğu redediliyor zaten merak etmeyin,
Ben burda kadinin kocasi hatasiz diger kadin mi suclu dedim.yani siz okuduklarinizdan bunu mu anladiniz cidden cok merak ediyorum.en buyuk suclu zaten koca yani bunu tartisiyo olmamiz bile cok sacma.Ha ben 3.cu kisilerle muatap olmam ama olunmasi gerektigi taraftariyim.benim gozumde koca sucluysa diger kadin da suclu tabiki.bu fikrim de degismez ki evli oldugunu bile bile devam ediyosa.