- 21 Ekim 2017
- 1.463
- 3.168
- 133
- Konu Sahibi Monotonn01
-
Telepati olabilirBedenen duygusal aldatmamış neyle aldattı
İşine gelmiyor çünküDetay neden vermiyorsunuz
Evet sizin gibi usta bir yazarın elinden çıkan romana hasretiz forum ahalisi olarak.Dhaa detaylı roman mı yazmamı bekliyorsunuz
Cok ÖzelBedenen de duygusal da bişey olmadıysa nasıl aldatmış oluyor
Detay neden vermiyorsunuz
Bana sormuş siz neden atlıyorsunuz detay veremiyorum çünkü cok özel şeyler bunlar burda yüzeysel anlattımİşine gelmiyor çünkükim bilir detay verse neler neler diyeceğiz. Affetmek için kendisini kandırıyor ama yarın bir gün başka bir kadın için terkedildiğinde çok pişman olacak
Ben aldatılıp affetmedim kiSiz hastamısınız? Beni tanıyor musunuz yeni üyeyim açtığım konu bu ve bu konudan çevremi dostumu düşmanımı özel hayatımı nasıl yorumlayabiliyorsunz vallahi pes hayal gücünüze hayran kaldım en yakın zamanda psikiyatriye randevu alın
Yok tam tersi sizler burda insanların konuları dertleriyle alay ederek insanları kızdırmak kendi sorunlarınızı bir nebze unutmak derdindesinz normal hayatınızda mutlu olsanız burda işiniz neEvet sizin gibi usta bir yazarın elinden çıkan romana hasretiz forum ahalisi olarak.
Ya kardeşim şu atarları adamlara yapsanız, belki adamlar ayağını denk alır. Böyle saçmasapan durumlara düşmezsiniz.
Soruma gelirsek, mantıklı bir insan olarak cevap vermeden önce merak ettim; adam ne bedenen ne duygusal olarak aldatmadım diyormuş ne gördünüz de aldatıldığınızı düşündünüz, ona göre cevap verelim diye sordum.
Ama ben sizi anladım, siz boynuzu yerim sesim çıkmaz, paşa paşa affederim ama sinirimi de bir yerden çıkarmam lazım kafası ile forumlarda sinirimi çıkarayım derdindesiniz.
Ben ne olacağını söyleyeyim sen hazmedemeyeceksin, saldıracaksın. Bir kaç ay sonra artık pişkinliğe vuracak ve haklı konuma geçecek. "yeter bir daha konuyu açarsan bitsin." diyecek. sonrasında sen susan ama içi içi yiyen olacaksın. Sustukça o baskın karakter olacak. Sonrasında olay tekrarlayacak. Üzgünüm bu tip durumların gidişatı bu. Madem kabul ettin, geçmişi kapatıp seni kaybetmemesi için güçlü kişi olacaksın baskın olacaksın kavga çıkaran üstüne giden olmayacaksın (bu da biraz mide ister) kaybetmemek için uğraşacak. Ya da yaptığın gibi devam edip hırsla ona saldırıp, benim anlattığım tabloyu yaşayacaksın.Yaa ne alaka allah aşkına kabullenemiyorum bu durumu zaten bir taraftan da bitirmek istemiyorm evet ondan ayrılamıyorum seviyorm kendimi biliyorm ayrıldım yapamadım o da pişman oldu barıstım üzüyorum onu hergün laf sokuyorum hergün kavga çıkarıyorum nereye kadar dayanır bilmiyorum ona laf sokmaktan haz alıyorum
Verecek cevap bulamamış burdan vurayım demiş tebrikler büyük konuşma bu lafınıda unutma şimdi sayfamdan uzaklaşabilrsnz gereksz insanlarla uğraşamamBen aldatılıp affetmedim ki
Ahahah ben de ne zaman konu bizim mutsuzluğumuza gelecek diye bekliyordum. Çok şükür uzun sürmediYok tam tersi sizler burda insanların konuları dertleriyle alay ederek insanları kızdırmak kendi sorunlarınızı bir nebze unutmak derdindesinz normal hayatınızda mutlu olsanız burda işiniz ne
Aldattımı aldatmadımı bedenen aldatmadıysa duygusalda aldatmadı çok özel aldatmak internet temi aldattı sanal bilmem ne yaptı galiba çok özel olarakCok Özel
Bilmiyorum yaşayıp göreceğiz şuanda alttan alıyor eskiye göre dhaa ilgili evlilik konusu flaan açıyor ama benim cesarettm yok ayrıca bnden uzağa gittiğinde o zaman bana demisti buraya gel evlenelim diye gitmemiştim düzenimi bozamam diye gitseydim bunlar olmazdı belkideBen ne olacağını söyleyeyim sen hazmedemeyeceksin, saldıracaksın. Bir kaç ay sonra artık pişkinliğe vuracak ve haklı konuma geçecek. "yeter bir daha konuyu açarsan bitsin." diyecek. sonrasında sen susan ama içi içi yiyen olacaksın. Sustukça o baskın karakter olacak. Sonrasında olay tekrarlayacak. Üzgünüm bu tip durumların gidişatı bu. Madem kabul ettin, geçmişi kapatıp seni kaybetmemesi için güçlü kişi olacaksın baskın olacaksın kavga çıkaran üstüne giden olmayacaksın (bu da biraz mide ister) kaybetmemek için uğraşacak. Ya da yaptığın gibi devam edip hırsla ona saldırıp, benim anlattığım tabloyu yaşayacaksın.
Aferin kendini suçla. Aldattı çünkü sen istediği gibi olmadın. Şuan sana çok ilgili olması da susturma unutturma çabası. Lütfen kendinde hata aramayı bırakıp olayın ciddiyetine var. Çok üzülürsün.Bilmiyorum yaşayıp göreceğiz şuanda alttan alıyor eskiye göre dhaa ilgili evlilik konusu flaan açıyor ama benim cesarettm yok ayrıca bnden uzağa gittiğinde o zaman bana demisti buraya gel evlenelim diye gitmemiştim düzenimi bozamam diye gitseydim bunlar olmazdı belkide
Cokk Karısık anlatmamamın sebebi ise burda takıldığımı biliyor belki görür okur diye de çekiniyorum herseyi detaylı anlatırsam anlar benim açtığımıAldattımı aldatmadımı bedenen aldatmadıysa duygusalda aldatmadı çok özel aldatmak internet temi aldattı sanal bilmem ne yaptı galiba çok özel olarak
Bilmiyorum kafam cok karısık aslındaAferin kendini suçla. Aldattı çünkü sen istediği gibi olmadın. Şuan sana çok ilgili olması da susturma unutturma çabası. Lütfen kendinde hata aramayı bırakıp olayın ciddiyetine var. Çok üzülürsün.
Aynen aldatılmak tamamen sizin suçunuz, erkek arkadaşınızın uçkuruna düşkün bir pislik olmasıyla hiçbir alakası yokBilmiyorum yaşayıp göreceğiz şuanda alttan alıyor eskiye göre dhaa ilgili evlilik konusu flaan açıyor ama benim cesarettm yok ayrıca bnden uzağa gittiğinde o zaman bana demisti buraya gel evlenelim diye gitmemiştim düzenimi bozamam diye gitseydim bunlar olmazdı belkide
Ayrılmak istemiyorum dedim demi konu basında o yönde bir fikir istedim miFikir istemişsiniz. Ayrıl, düzelmez demişler. Kabul etmeyip çemkiriyorsunuz. E fikir vermişler işte? İnsanları dinlemek istemiyorsanız niye konu açtığınızı anlamadım
Eğer susacaksan evet haklısın hemde cok haklısınAynen aldatılmak tamamen sizin suçunuz, erkek arkadaşınızın uçkuruna düşkün bir pislik olmasıyla hiçbir alakası yok
Herşeyi affederim ihaneti asla. Koskoca 5 yil diyorsunuz o beş yilin saygisi olsaydi onda başkasina yanaşinca vicdan azabi çekerdi. Ihanet etmişse bence bir sure uzak dur. Her hatada tamamen sil at demek de diline gelmiyor insanin ama akli başinda insansin. Yalnişi dogruyu goruyorsun. Evlendikden sonra en guzel asklar bile zamanla monotonlaşip heyecanini yitire biliyor. Yani o şimdiden başkalarina meylettiyse evlendikden sonra çok pişmanlik yaşarsin. Etrafimda gorduğum numuneler çokHerkese merhaba; benim cok büyük bir derdim var arkadaşlar cok sevdiğim bu hayatta tek güvendiğim ilk ve son aşkım tarafından aldatıldım. Her ne kadar o aldattığını kabul etmesedeGüya bedenen aldatmamış duygusal da bişey olmamış aldattı onu bile kabullenemiyor 5 yllk ilişkim öncesinde öyle bir şey görmediğim için bitiremiyorum da seviyorm çünkü ama bu şekilde sıfırdan herseyi unutup ta devam edemiyorm bir şekilde yüzüne vuruyorum haftada bir kavga oluyor bu yüzden ayrılmak istesem yada vazvecebilsem giderdim coktan aama olmuyor akıl verin bunu yenmenin bir yolu formülü varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?