Aldatılmak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dhaa detaylı roman mı yazmamı bekliyorsunuz
Evet sizin gibi usta bir yazarın elinden çıkan romana hasretiz forum ahalisi olarak.
Ya kardeşim şu atarları adamlara yapsanız, belki adamlar ayağını denk alır. Böyle saçmasapan durumlara düşmezsiniz.
Soruma gelirsek, mantıklı bir insan olarak cevap vermeden önce merak ettim; adam ne bedenen ne duygusal olarak aldatmadım diyormuş ne gördünüz de aldatıldığınızı düşündünüz, ona göre cevap verelim diye sordum.
Ama ben sizi anladım, siz boynuzu yerim sesim çıkmaz, paşa paşa affederim ama sinirimi de bir yerden çıkarmam lazım kafası ile forumlarda sinirimi çıkarayım derdindesiniz.

İşine gelmiyor çünkü kim bilir detay verse neler neler diyeceğiz. Affetmek için kendisini kandırıyor ama yarın bir gün başka bir kadın için terkedildiğinde çok pişman olacak
Bana sormuş siz neden atlıyorsunuz detay veremiyorum çünkü cok özel şeyler bunlar burda yüzeysel anlattım

Ben aldatılıp affetmedim ki

Yok tam tersi sizler burda insanların konuları dertleriyle alay ederek insanları kızdırmak kendi sorunlarınızı bir nebze unutmak derdindesinz normal hayatınızda mutlu olsanız burda işiniz ne

Ben ne olacağını söyleyeyim sen hazmedemeyeceksin, saldıracaksın. Bir kaç ay sonra artık pişkinliğe vuracak ve haklı konuma geçecek. "yeter bir daha konuyu açarsan bitsin." diyecek. sonrasında sen susan ama içi içi yiyen olacaksın. Sustukça o baskın karakter olacak. Sonrasında olay tekrarlayacak. Üzgünüm bu tip durumların gidişatı bu. Madem kabul ettin, geçmişi kapatıp seni kaybetmemesi için güçlü kişi olacaksın baskın olacaksın kavga çıkaran üstüne giden olmayacaksın (bu da biraz mide ister) kaybetmemek için uğraşacak. Ya da yaptığın gibi devam edip hırsla ona saldırıp, benim anlattığım tabloyu yaşayacaksın.

Yok tam tersi sizler burda insanların konuları dertleriyle alay ederek insanları kızdırmak kendi sorunlarınızı bir nebze unutmak derdindesinz normal hayatınızda mutlu olsanız burda işiniz ne
Ahahah ben de ne zaman konu bizim mutsuzluğumuza gelecek diye bekliyordum. Çok şükür uzun sürmedi

Bilmiyorum yaşayıp göreceğiz şuanda alttan alıyor eskiye göre dhaa ilgili evlilik konusu flaan açıyor ama benim cesarettm yok ayrıca bnden uzağa gittiğinde o zaman bana demisti buraya gel evlenelim diye gitmemiştim düzenimi bozamam diye gitseydim bunlar olmazdı belkide

Aferin kendini suçla. Aldattı çünkü sen istediği gibi olmadın. Şuan sana çok ilgili olması da susturma unutturma çabası. Lütfen kendinde hata aramayı bırakıp olayın ciddiyetine var. Çok üzülürsün.

Aldattımı aldatmadımı bedenen aldatmadıysa duygusalda aldatmadı çok özel aldatmak internet temi aldattı sanal bilmem ne yaptı galiba çok özel olarak
Cokk Karısık anlatmamamın sebebi ise burda takıldığımı biliyor belki görür okur diye de çekiniyorum herseyi detaylı anlatırsam anlar benim açtığımı

Bilmiyorum kafam cok karısık aslında

Aynen aldatılmak tamamen sizin suçunuz, erkek arkadaşınızın uçkuruna düşkün bir pislik olmasıyla hiçbir alakası yok

Fikir istemişsiniz. Ayrıl, düzelmez demişler. Kabul etmeyip çemkiriyorsunuz. E fikir vermişler işte? İnsanları dinlemek istemiyorsanız niye konu açtığınızı anlamadım

Fikir istemişsiniz. Ayrıl, düzelmez demişler. Kabul etmeyip çemkiriyorsunuz. E fikir vermişler işte? İnsanları dinlemek istemiyorsanız niye konu açtığınızı anlamadım
Ayrılmak istemiyorum dedim demi konu basında o yönde bir fikir istedim mi

Herşeyi affederim ihaneti asla. Koskoca 5 yil diyorsunuz o beş yilin saygisi olsaydi onda başkasina yanaşinca vicdan azabi çekerdi. Ihanet etmişse bence bir sure uzak dur. Her hatada tamamen sil at demek de diline gelmiyor insanin ama akli başinda insansin. Yalnişi dogruyu goruyorsun. Evlendikden sonra en guzel asklar bile zamanla monotonlaşip heyecanini yitire biliyor. Yani o şimdiden başkalarina meylettiyse evlendikden sonra çok pişmanlik yaşarsin. Etrafimda gorduğum numuneler çok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…