Aldatılmak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo öyle bir şey yok %100 sizi sevmiyor ve aldatmış. Kendinizi kandırmayın. Siz onu aldatmış olsaydınız o da sizin için bu kadar iyimser olacak mıydı acaba? Size söyleyeyim onunla beraber olduğunuz müddetçe hep diken üstünde olacaksınız, sürekli şüphe içinde olacaksınız. Erkek arkadaşınız ise ne de olsa affetti diyip tekrar tekrar aldatacak.
Hayır ya öyle bir insan değil 5 yl da hic bir şey görmedim bnden uzakta 1 yıl geçirince farklı ile gitti o ara olmuş

Her yazılana ters tepki verecekseniz neden fikir soruyorsunuz burada ?
Fikir almak istediğim konu farklı siz yazılan anlatılmak isteneni görmüyorsunuz galibaaaa ayrılalım veya ayrılmayalım diye iimi konu açtım ben

Hayır ya öyle bir insan değil 5 yl da hic bir şey görmedim bnden uzakta 1 yıl geçirince farklı ile gitti o ara olmuş
Çekim alanından çıkınca hemen başka kadının çekim alanına girivermiş yani. Ne kadar çekici bir erkek 😂

Bence sizde bayağı bir tecrübesizsinz aldatmışsa sevmiyordur diye bşy yok uzmanlar bile öyle demiyr bir araştırmanızı öneririm ben konunun başındada yazdm ayrılmak istesem ayrılırdm diye benim istediğim benim durumumu yaşayp normale dönen varmı nasıl bir yol izlemişleer o yorumları bekliyorum ben saygılar
Waow ayni fikirde olmayinca elestirilince hemen cirkeflesen baska bir uye...
Arkadasim aldatmis affetmissin! Kendine de bir guzel baskasini sevemem diye inandirmissin! Saglikli bir durum degil. Psikologla gorusun denmis. “Ok” demissiniz. Baska bir yorum yapilmis yok efendim sen ne bilirsin olmus. Bizden nasil bir tavsiye bekliyorusun.
Affetmiyecektin basta. Affettiysen yutacaksin. Yutaniyorsan gozunu karartip ayrilacaksin.
Bu kadar basit.

Ay daha kötü ya demek ki bu adam bir gün bile boş bırakılmaya gelmez. Direk ayrılın yok seviyormuş sevmiyormuş kavgasına bile girmem aldatan bir pislik için.
Düşünün bir bakalım neden siz o farklı ile gittiğinizde başkasıyla aldatmadınız?

Çünkü birileri düzelir, bir hata yapmış, erkeklerin çoğu böyle falan der sandı ufaklık 😉
Yine hayal kırıklığı yarattık yazıklar olsun bize 😅

Fikir almak istediğim konu farklı siz yazılan anlatılmak isteneni görmüyorsunuz galibaaaa ayrılalım veya ayrılmayalım diye iimi konu açtım ben
Burada aldatılmayı kabullenip size ilişkinizi düzeltmeniz için taktik verecek kimse yok o zaman öyle diyeyim bende..

Genelde sırlarımı gercek hayatta paylaşmayı sevmiyorum teyzecim
Biz ona sırlarımı paylaşmayı sevmiyorum değil hayatımda erkek arkadaşımdan başka insan yok, dostum diyebileceğim, derdimi anlatabileceğim bir kişi yok o yüzden aldattığı halde erkek arkadaşımdan ayrılmaya cesaretim yok diyoruz cici kıs.

Waow ayni fikirde olmayinca elestirilince hemen cirkeflesen baska bir uye...
Arkadasim aldatmis affetmissin! Kendine de bir guzel baskasini sevemem diye inandirmissin! Saglikli bir durum degil. Psikologla gorusun denmis. “Ok” demissiniz. Baska bir yorum yapilmis yok efendim sen ne bilirsin olmus. Bizden nasil bir tavsiye bekliyorusun.
Affetmiyecektin basta. Affettiysen yutacaksin. Yutaniyorsan gozunu karartip ayrilacaksin.
Bu kadar basit.
Çirkeflik yaptığımı düşünmüyorum

Dhaa detaylı roman mı yazmamı bekliyorsunuz

Bence sizde bayağı bir tecrübesizsinz aldatmışsa sevmiyordur diye bşy yok uzmanlar bile öyle demiyr bir araştırmanızı öneririm ben konunun başındada yazdm ayrılmak istesem ayrılırdm diye benim istediğim benim durumumu yaşayp normale dönen varmı nasıl bir yol izlemişleer o yorumları bekliyorum ben saygılar

Düzeltmeye calışıyorz
Siz bi kere yorumlara eleştirilere kapalısınız ki neden konu açıyorsunuz o zaman? Aldatmanın affı mı olurmuş 2-3 yıl sonra tekrar yaşarsın. Bile bile lades denir buna. Kişiler yardım etmek için öneri veriyor detay istiyor sizi anlamak için. Ama yok "barıştım beni destekleyin" demek için konu açmışsınız. Üzgünüm, buradan bakınca tekrarı umarım olmaz ama uzak değil gibi duruyor.

Öyle değil aslında Konu daha derinde burda o kadar derine inemem
Yok gerçek hayatta anlatamam yok burda o kadar derine inemem. Adam yanından uzaklaşınca yeni limanlara yelken açmış sen de aldatılmayı affedip yutmuşsun işte. Üç çocukla, işsiz güçsüz ortada kalmış gibi kabullenmişsin durumu. Ne diyelim?

Bedenen ya da duygusal olmaması aldattığı gerçeğini değiştirmez. Aldatma, aldatmadır. "Öncesinde bir şey görmediğim ve çok sevdiğim için ayrılamıyorum ama sıfırdan her şeyi unutup devam edemiyorum." yazmışsınız. Bunu unutmanın bir formülü yok. Güven bir kere sarsıldı mı bazı şeylerin tamiri pek mümkün olmuyor. Devam edemezdim o yüzden.

Biz ona sırlarımı paylaşmayı sevmiyorum değil hayatımda erkek arkadaşımdan başka insan yok, dostum diyebileceğim, derdimi anlatabileceğim bir kişi yok o yüzden aldattığı halde erkek arkadaşımdan ayrılmaya cesaretim yok diyoruz cici kıs.
Siz hastamısınız? Beni tanıyor musunuz yeni üyeyim açtığım konu bu ve bu konudan çevremi dostumu düşmanımı özel hayatımı nasıl yorumlayabiliyorsunz vallahi pes hayal gücünüze hayran kaldım en yakın zamanda psikiyatriye randevu alın

Herkese merhaba; benim cok büyük bir derdim var arkadaşlar cok sevdiğim bu hayatta tek güvendiğim ilk ve son aşkım tarafından aldatıldım. Her ne kadar o aldattığını kabul etmesede:KK43: Güya bedenen aldatmamış duygusal da bişey olmamış aldattı onu bile kabullenemiyor 5 yllk ilişkim öncesinde öyle bir şey görmediğim için bitiremiyorum da seviyorm çünkü ama bu şekilde sıfırdan herseyi unutup ta devam edemiyorm bir şekilde yüzüne vuruyorum haftada bir kavga oluyor bu yüzden ayrılmak istesem yada vazvecebilsem giderdim coktan aama olmuyor akıl verin bunu yenmenin bir yolu formülü varmı
Bedenen de duygusal da bişey olmadıysa nasıl aldatmış oluyor
Detay neden vermiyorsunuz

Herkese merhaba; benim cok büyük bir derdim var arkadaşlar cok sevdiğim bu hayatta tek güvendiğim ilk ve son aşkım tarafından aldatıldım. Her ne kadar o aldattığını kabul etmesede:KK43: Güya bedenen aldatmamış duygusal da bişey olmamış aldattı onu bile kabullenemiyor 5 yllk ilişkim öncesinde öyle bir şey görmediğim için bitiremiyorum da seviyorm çünkü ama bu şekilde sıfırdan herseyi unutup ta devam edemiyorm bir şekilde yüzüne vuruyorum haftada bir kavga oluyor bu yüzden ayrılmak istesem yada vazvecebilsem giderdim coktan aama olmuyor akıl verin bunu yenmenin bir yolu formülü varmı
Bedenen duygusal aldatmamış neyle aldattı

Siz bi kere yorumlara eleştirilere kapalısınız ki neden konu açıyorsunuz o zaman? Aldatmanın affı mı olurmuş 2-3 yıl sonra tekrar yaşarsın. Bile bile lades denir buna. Kişiler yardım etmek için öneri veriyor detay istiyor sizi anlamak için. Ama yok "barıştım beni destekleyin" demek için konu açmışsınız. Üzgünüm, buradan bakınca tekrarı umarım olmaz ama uzak değil gibi duruyor.
Yaa ne alaka allah aşkına kabullenemiyorum bu durumu zaten bir taraftan da bitirmek istemiyorm evet ondan ayrılamıyorum seviyorm kendimi biliyorm ayrıldım yapamadım o da pişman oldu barıstım üzüyorum onu hergün laf sokuyorum hergün kavga çıkarıyorum nereye kadar dayanır bilmiyorum ona laf sokmaktan haz alıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X