Aldatılmak

Umt123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
1
0
36
31
Arkadaşlar 7 aylık hamileyim dün eşimin telefonumda başka bı kızla yazışmalarını okudum çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilmiyroum dünden beri ağlıyorum özür diliyor bidaha yapmayacam boşluğuma geldi falan deyip duruyor ne yapacam ben akıl verin bende kalmadı

Bir akıl verecektim ama hareket etmişsiniz.
Eğer affedecekseniz seslenmeyecektiniz.
Yok konuştuysanız da ayrılacaksınız.
Bence tek çözümü o.

Adam pişman falan olmamış yakalanmış ve eldeki konforu kaybetmek istemiyor.
Derseniz ki şartların uygun değil ayrılmam sizin kararınız. Ancak bir süre ayrılık, yoksunluk hissettirin ki en azından gerçek anlamda bir af dilesin. Siz de gerçekten affederseniz yola devam edin. Sürekli aldattın mı vs gibi güvensizliklerle de yola devam edilmez.

Arkadaşlar 7 aylık hamileyim dün eşimin telefonumda başka bı kızla yazışmalarını okudum çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilmiyroum dünden beri ağlıyorum özür diliyor bidaha yapmayacam boşluğuma geldi falan deyip duruyor ne yapacam ben akıl verin bende kalmadı

Sizin boslugunuza gelseydi esiniz ne yapardi?

Bence affetmeyin. Bir defa yapan yine yapar. Ya da bayağı süründürün. Sizi çantada keklik görmesin.

aileniz size ve bebeğinize sahip çıkar mı? Eğer öyleyse boşanın.

Bosluguma falan geldi hikaye yakalanmis olmanın ve olası yaşanacaklarin korkusunu yaşıyor. Hamileyken su erkeklerin uckuruna sahip cikamamasini anlayamıyorum. Aldatmak her türlü serefsizlik ama hamile kadını aldatmak serefsizlikten de öte bence.

Boşanmayı düşünüyorsanız yazışmaları delil olarak alarak bir avukat ile anlaşmanız, boşanmayı düşünmüyorsanız konuyu yüz göz olmadan kapatmanız en doğrusu bence.

Affedeceksiniz gibi hissettim ,yanılıyorsam düzeltin lütfen, olayın duygusal kısmında size sabır diliyorum zor bir durum. Allah yardımcınız olsun.

Hep yapacak asla inanma cocuğu doğur kendine gel ve boşan yoksa hpv olursun üç vakte kadar

Hayır bende bunu anlamıyorum konuşuyorlar eee ne oluyor sonuç ne?
Boş yere yuvalarını yıkıyor aptallar işte.
Çapkınlık yapıyor güya salak .

Hamile karısını aldatacak kadar karaktersiz eşiniz. Siz yakalamasaydınız pişman olmazdı eminim.
Bu saatten sonra nasıl güveneceksiniz?

Ne konuşmuşlar bu arada? Kız kim, nerden bulmuş evli olduğunu söylemiş mi? Buluşmuşlar mı? Hayır yani boşluğuna gelmiş ya, bunları da bilelim. Bakalım gerçekten boşluğa mı gelmiş? Hiç sanmıyorum da neyse.

Yakalanmasaydi yapacakdi sizi aldatacakdi, pişmansa bebeğiniz için bi düşünün derim, eger yine yakalarsaniz kiçina tekmeyi basin

Tlf da yazışmaları sakladığına göre daha önce de bu tarz boşlukları olmuş,sözler vermiş aynı haltları yemeye devam etmiş gibi geldi.
Yerinizde olsam ailemi davet eder konuyu onlara açar herifi boşluğa postalardım

Affedersen yine yapacak. Boşan donuna kadar al derim. Kanıtları kaybetme

Back
X