yalandan gülümsemekten sıkıldım

Telefon karıştırmayı hiç doğru bulmam normalde fakat konudan konuya değişiyormuş siz sürekli çaktırmadan baksanız bile birşey demem size
Benim için de hiç doğru değil ne o benimkine bakar ne de ben onunkine ama tamamen anlık hisle baktım iyi ki bakmışım kandırılmaya devam edecektim

Bu olayı daha dün öğrendiğim için kendisiyle konuşmadım, aklımda sadece ayrılmak var başka oluru yok gibi
Size kocaman sarilmak istedim ilk nisanimda nisan atma sebebi aileler di başkasıyla evlendim hersey ruya gibiydi enayi gibi herseyi tek yaptım hicbirseyi görmedi ailesi esimde beni cok ezdirdi ben rest çekince akramda durdu bir de bebegim var ama tahammül seviyem sifir olduğu icin es ailesiyle görüşmüyorum artık esimde benim yanimda oldu konuşmuyor suan ailesiyle olmuyor kardeşim bu tip göbek bagi kesilmemis insanlarla evlilik yürümüyor çocuk yokken ayrıl

Benim için de hiç doğru değil ne o benimkine bakar ne de ben onunkine ama tamamen anlık hisle baktım iyi ki bakmışım kandırılmaya devam edecektim
Zaten size memleketine taşınmak istediğini söylemiş oraya gidince aile sülale ile hep beraber olmamanizin mümkün olduğunu sanmıyorum tabiki gidip deneyedebilirsiniz .Bunada birşey diyemem fakat iş vs orada da iyi gidecekmi sizin yada abi ile nasıl mesafeli olunacak çocuk olmadığı sürece duygusal açıdan çekip gitmek çok daha kolay bence ve bağı sonsuz koparmak

Aşırı sinirlendim bu konuya. Gerçekten bu erkekleri anlamak mümkün değil madem kök ailene bağımlı yaşayacaksan, evlendiğin hayat arkadaşı olan kadının fikirlerini düşüncelerini umursamadan plan yapacaksan ne bok yemeye evlendin? Kafana silah mı dayıyorlar evlen diye.

mesajda abisine oraya gelince arabam ikimizin olacak ne kazanırsak yarıya yarıya demiş sen çalışma dinlen demiş.
Ohh adama bak.. Kendisi çalışacak abisi yan gelip yatacak para yarı yarıya olacak, araba yarı yarıya olacak. Ve siz işinizi bırakıp gideceksiniz onun aklınca. Aile bağından kopamıyorsa evlenmeyecekti! Bu nedir yahu?! Prenses erkekler ayrı ailesinden göbek bağı kesilmeyenler ayrı dert.
Valla sizde iyi sabır varmış. Ben olsam "telefonun çalmıştı ona bakarken bu mesajı gördüm hayırdır bana sormadan ne bu planlar" der o mesajı yazdığına yazacağına pişman eder taşınma olayının sözü bile geçerse boşanma dilekçesinin elinde bulacağını belirtirdim. Anne baba abisi kadar sizi düşünmüyor herif! Sizde de iyi sabır varmış, nasıl sustunuz?
Bacım sen bilirsin, boşanmayı düşünür müsün bilmem de bu herif annemm, babamm, abimm diye diye seni yer bitirir.

Bu konuyu açarken tedirgindim gelecek yorumların beni üzeceğini düşünmüştüm, evlendiğimden beri hiç arkadaşım yok, kalmadı. Dolayısıyla dertlerimi paylaşacağım kimse de yoktu, ben eskiden cıvıl cıvıl bi insandım her ay bi yerleri gezip görürdüm. Az önce aynaya baktığımda ne kadar değiştiğimi fark ettim, eve gelmeden önce kulaklıktan müzik dinlemek istedim hangi şarkıyı sevdiğimi bile unutmuşum rastgele bir şarkı açtım yürüdükçe güçlendiğimi hissettim. Belki çok dramaqueen gelebilirim size ama ben çok farklı bir insandan bambaşka bir insana evrilmişim, eskiden olsa göz bu kadar kör olur mu derdim, oluyormuş. İyi ki bu konuyu açmışım size beni yadırgamadan yanımda oldunuz tek iletide hepinizi kucaklamak istiyorum. Umarım bundan sonraki hayatımda toparlanır eski bene kavuşurum, yeniden arkadaşlarımla akşamüstü oturur keyiflenirim.

Bu konuyu açarken tedirgindim gelecek yorumların beni üzeceğini düşünmüştüm, evlendiğimden beri hiç arkadaşım yok, kalmadı. Dolayısıyla dertlerimi paylaşacağım kimse de yoktu, ben eskiden cıvıl cıvıl bi insandım her ay bi yerleri gezip görürdüm. Az önce aynaya baktığımda ne kadar değiştiğimi fark ettim, eve gelmeden önce kulaklıktan müzik dinlemek istedim hangi şarkıyı sevdiğimi bile unutmuşum rastgele bir şarkı açtım yürüdükçe güçlendiğimi hissettim. Belki çok dramaqueen gelebilirim size ama ben çok farklı bir insandan bambaşka bir insana evrilmişim, eskiden olsa göz bu kadar kör olur mu derdim, oluyormuş. İyi ki bu konuyu açmışım size beni yadırgamadan yanımda oldunuz tek iletide hepinizi kucaklamak istiyorum. Umarım bundan sonraki hayatımda toparlanır eski bene kavuşurum, yeniden arkadaşlarımla akşamüstü oturur keyiflenirim.
Kendinize kıymet verin ne olur. Evlendiğiniz adam sizden ayrı paralel bir hayat sürüyor. Bedenen sizin yanınızda ama akıl fikir diğer tarafta. Size sormalı ve ortak karara göre adım atmalıydı. Bir taraftan abiye umut verip diğer taraftan ama sözle ama kavgayla sizi ikna etmeye çalışacak.
Elbette ailesini bir kenara atsın demiyoruz ancak sorumluluk sıralaması değişmek zorunda. Bir de abi nedir ya, küçük kardeş olsa anlayacağım da abi ne?
Diyarbakır'a gitmeyin. Bir keşmekeşin içine düşeceksiniz çünkü. Kendi köle olan adam karısını da köle edecek demektir.
Ne karar verirsiniz bilemem ama bebek konusunda çok dikkatli olun. Kazara gebe filan kalmayın.

Back
X