Aldatılmak

elifselendemir

🍀
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2023
493
932
23
merhaba herkese,
Güvendiğiniz, bu yapmaz dediğiniz birinin sizi aldattığını öğrendiğinizde o içinizde olan korkunç his , bulantı , terleme , üzgünlük ağlamak mide kramları falan en önemlisi de kalpteki yara nasıl geçer? Nasıl baş ederiz

Çok canım yanıyor , kalbim paramparça ne olur kırıcı yazmayın .
Maddi konulardan ayrıldığım eski erkek arkadaşımın beni ilişki içinde aldattığını öğrendim ona duygularım hala vardı. Hiç bir iletişimimiz olmasa da daha yeni ayrılmıştık zaten 1,5 2 ay oldu ben unutmadım. İlişki içindeyken de ona güvenmeyi seçmiştim bana asla beni aldatmayacağını söylemişti inanmıştım şimdi öğrendim ki aldatılmışım. Ağlamaktan kahroldum.
Ayrılmışsınız bitmiş zaten demeyin Ben içimdeki kırgınlıkla baş edemiyorum

merhaba herkese,
Güvendiğiniz, bu yapmaz dediğiniz birinin sizi aldattığını öğrendiğinizde o içinizde olan korkunç his , bulantı , terleme , üzgünlük ağlamak mide kramları falan en önemlisi de kalpteki yara nasıl geçer? Nasıl baş ederiz

Maddi konulardan ayrıldığım eski erkek arkadaşımın beni ilişki içinde aldattığını öğrendim ona duygularım hala vardı. Hiç bir iletişimimiz olmasa da daha yeni ayrılmıştık zaten 1,5 2 ay oldu ben unutmadım. İlişki içindeyken de ona güvenmeyi seçmiştim bana asla beni aldatmayacağını söylemişti inanmıştım şimdi öğrendim ki aldatılmışım. Ağlamaktan kahroldum.
İki yıl görüştüğüm biri vardi beni aldatiyormusun dediğimde ben şerefsiz değilim ben orospu çocuğu değilim derdi bende inanırdım guvenirdim bı süre sonra şeytan dürttü sosyal medyadan başka bir hesaptan buna arkadaslik isteği attım kabul etti o da takip etti Ben buna merhaba dedim konuşmaya başladık işte sevgilisi olmadığını ciddi düşündüğünü söyledi ısrarla telefon numarası isteyip tanışmak istediğini söyledi o an basimdam aşağı kaynar sular döküldü bütün güvenim umutlarım yerle bir oldu ona hiç söylemedim o kişinin ben olduğumu ayrıldım bitti gitti.

merhaba herkese,

Aldatılmak zor bir duygu ama aşk acısı dünyadaki en hafif acılardan. Yolunuza bakıp, dik duracaksınız. Aldatma adiliğini yapan bir adam için tek bir damla gözyaşınızı dökmeyin.

merhaba herkese,

Demekki adam değilmis.Yipratmayin kendinizi.

Aldatılmak zor bir duygu ama aşk acısı dünyadaki en hafif acılardan. Yolunuza bakıp, dik duracaksınız. Aldatma adiliğini yapan bir adam için tek bir damla gözyaşınızı dökmeyin.
Aşk acısımi en hafifi ben annem öldüğünde rahattım.Birgun kavusucaz diye ümit ettim.Ama aşk acısı öyle olmuyor birdaha gorusemeyecegini bilmek insana çok koyuyor.

Aldatılmak ne kadar kötü olsa da atlatlmas kolaydır. Aşk acısı sinek ısırığına benzer çabuk geçer. Böyle aşk gibi gereksiz bir şey için canınızı sıkmayın

Aşk acısımi en hafifi ben annem öldüğünde rahattım.Birgun kavusucaz diye ümit ettim.Ama aşk acısı öyle olmuyor birdaha gorusemeyecegini bilmek insana çok koyuyor.
Benim hayat tecrübeme göre en küçük acılardan aşk acısı, on senelik sevgilimin ardından ayağa kalktım ben. Bu dünyada ne büyük imtihanlar var, aldatmış bi sümüklü herife mi ağlayacağım sittin sene görmemek en güzeli:)

Benim hayat tecrübeme göre en küçük acılardan aşk acısı, on senelik sevgilimin ardından ayağa kalktım ben. Bu dünyada ne büyük imtihanlar var, aldatmış bi sümüklü herife mi ağlayacağım sittin sene görmemek en güzeli:)
O insanın duygusallığına göre şekilleniyor.Ben çok sevdim kaybettim artık nefret ediyorum.

bana asla beni aldatmayacağını söylemişti inanmıştım şimdi öğrendim ki aldatılmışım.

İki yıl görüştüğüm biri vardi beni aldatiyormusun dediğimde ben şerefsiz değilim ben orospu çocuğu değilim derdi .

kızlar bir ilişkide nası olup da "beni aldatır mısın" diye sorabiliyorsunuz
karşıdaki nasıl havada karada asla diye cevap verebiliyor...

bunlar nasıl muhabbetler hiç aklım almıyo benim açıkçası yahu
aldatır mısın/mıydın diye soruluyorsa o ilişki bitmiş (aslında hiç olmamış da neyse) okeye dönüyordur bence...

normal sıradan bir ilişkinin zaten asgari şartı, aldatmayacağına olan inançtır (tabii ki asla asla demeden) böyle bi konuşma nasıl geçebiliyor?
aklım almadı.

Komik ama ben ayrıldığım dönem böbrek taşım çıkmıştı aklıma aşk bile gelmemişti , kendi acımdan aşk acısına fırsat gelmemişti 😀

kızlar bir ilişkide nası olup da "beni aldatır mısın" diye sorabiliyorsunuz
karşıdaki nasıl havada karada asla diye cevap verebiliyor...

bunlar nasıl muhabbetler hiç aklım almıyo benim açıkçası yahu
aldatır mısın/mıydın diye soruluyorsa o ilişki bitmiş (aslında hiç olmamış da neyse) okeye dönüyordur bence...

normal sıradan bir ilişkinin zaten asgari şartı, aldatmayacağına olan inançtır (tabii ki asla asla demeden) böyle bi konuşma nasıl geçebiliyor?
aklım almadı.
Beni aldatma bak sana güveniyorum beni aldatıyor musun diye sormak değil zaten konuşurken söylenen şeyler . Ben öyle biri değilim benim karakterime uugun değil asla yapmam falan diye söylenir ya rn sevdipim film şu gibisinden ya da bilmiyorum. Şuan o kadar tazeki yaşadıklarım belki sonraosnda saçma gelecek ama şuan bunu düşğnemiyorum ne kalbimin acısı diniyor ne göz yaşım

Komik ama ben ayrıldığım dönem böbrek taşım çıkmıştı aklıma aşk bile gelmemişti , kendi acımdan aşk acısına fırsat gelmemişti 😀
Aşk acısı mı bilmiyorum ama kalbimin güvenmeyi seçtiği birinin bunu yapması bunu yeni öğrenmem çok zor Allah tabi ki ölüm sağlık sorunu göstermesin ama kalp kırıklığım hafiflemiyor

Kızlar siz demeyin üzülürüm ama ben kendime diyeyim bu devir için çok safın çok salağım , çok iyi niyetliyim
Öyle tek başımaykenn öyle güçsüz öyle özlemişken öğrendim ki Allah öyle üst üste gösterdiki gerçekleri çok ağırmış

Yok yok komik değil.

Ben de bir aşkın arkasından ağlarken bir anda rahatsızlandım. Sağlığımla ilgilenirken adamın adını bile unuttum.

merhaba herkese,

öncelikle üzülmeniz kendinizi paralamanız çok doğal çünkü ona karşı bir beklenti içindeymişsiniz yani duygular bitmemiş sizin de dediğiniz gibi. o hissi hiç yaşamadım ama sizi çok iyi anlıyorum. yaranızı dindirmek için eski günleri düşün. hak etmediğin halde yaşanan olayları, çok istediğin halde yaşanamayan ihtimallleri. bunları düşünün. size yaptığı haksızlığı.. beyniniz unuttursa bile kalbiniz unutturmaz hissettiğiniz acıyı. sorun bu yüzden kendinize, siz neden bu haldesiniz? gerçekten maddiyattan dolayı mıydı ayrılık yoksa sadece dindirmek için arkasına saklanılan bir bahane mi? dilerim bir gün yazdıklarımı benim gözümden okuyabilirsin, tüm yaralardan arınmış ve geri gelmeyecek günlerinizin daha iyi geçmesi gerektiğini fark ederek. bunları hak etmiyorsunuz, etmeyeceksiniz de. bırak insanlar istediğini yapsın ama sen kendine bunu yapma. kendi elinden kendin tut çünkü bir başkası seni oradan nasıl çekip çıkaracağını bilemez. seviliyorsun bunu sakın unutma.

Düşünüp düşünüp ağlarsın uzunca bir süre maalesef. Ama evli ve çocuklu olmadığın için karşına yenisi çıkınca oh be iyi ki bitmiş dersin. Ama bu aldatma huy senle ilgisi yok o herkesi birbiriyle aldatmaya bir ömür devam edecektir

Back
X