- 13 Mart 2014
- 1.144
- 792
- 128
3 yılın neredeyse tamamında uzak mesafe ilişkisi yaşadığımız sevglimle ayrıldık. Zor da olsa görüşemediğimiz zamanlara alışmaya başladık, arada sevgi ve aşk da vardı. Ta ki 5 gün öncesine kadar. Bu 3 yıl içinde bir dargın bir barışık geçinip giderdik. Genelde ben huysuzluk çıkarır, o ise alttan alan taraf olurdu. Sürekli ayrılıp barışırdık ama bunlar küçük dargınlıklar gibi, önemsiz sebeplerden çıkar, sonra da hemen eskiye dönerdik. Bilirdik ki uzaklığın verdiği şeylerdi bunlar. Erkek arkadaşım atandıktan sonra artık kavuşacağımız düşünüyorduk. Ama öyle olamdı. Bu sefer de benim okulum çıktı. Uzaklık yine devam edecekti yani anlaşıldığı üzere, ortalama 2 yıl daha. bu küçük ayrılıklıklarımızdan birinde (ben öyle sanıyormuşum), erkek arakadaşım bi gece beni aradı. Konuştuk. Beni unutmak için saçma sapan şeyler yaptığını, beni sevdiğini, koşa koşa bana dönmek istediğini ama yapamadığını, çünkü birine ümit verdiğini söyledi. Ben sadece bu kadarsa karşındakine açıklayabilirsin dedim. Çünkü onu seviyordum ve herkes hata yapabilirdi. Sonrasında işin sadece ümit vermek olmadığını anlattı. Bunları duymak çok çok zordu. Ne yapacağımı, nasıl tepki vereceğimi bilemedim. Her şeyi beni unutmak için yaptığını, ona biraz zaman tanımamı söyledi. . Sonra da ertesi gün söylediklerinden döndü. Tam tersini söylemeye başladı. Ben de, madem böyle bir şey var, madem karşıda bir kız var onun da bunları bilmesi gerektiğini, ben de olsam arkamdan neler döndüğünü bilmek istediğimi düşündüm. Kızla sosyal paylaşım sitesinden iletişime geçtim. Ona olanları anlattım, o da bana erkek arkadaşımın 1 aydır nasıl onu tavlamaya çalıştığını, neler yaptığını, ona attığı mesajları gönderdi. Böylece o da ben de her şeyi öğrenmiş olduk. kız benim varlığımdan haberdarmış, ancak erkek arkadaşım ona her zaman benden dert yanıp, ayrılacağımızın sinyallerini vermeye çalışmış. sonra da başlamışlar işte. bunları öğrendikten sonra kız eski erkek arkadaşımı terketti. benim ne yaptığımı söylememe gerek bile yok sanırım. .
her şeyimi onun üstüne kurmuştum. her şeyimi. . nasıl atlatacağım bunu? Hayallerime nasıl yeniden birini oturtacağım. . bana aldatılmaktan bile -ki bunu gerçek anlamda söylüyorum- bana bundan bile zor gelen bunu yapmak. çünkü bu olanladan sonra onu unutmak kolay olacak ve canımı yakmıyor çok fazla. çünkü değmezmiş. zor olan, bana zor gelen, yeniden sevmek, yeniden güvenmek, yeniden tüm bu hayalleri kurmak ve yeniden aşık olmak. . 26 yaşındayım ve o benim ilk sevglimdi. bunu yapabilmek çok mu zor ? ne olur bir şeyler söyleyin
her şeyimi onun üstüne kurmuştum. her şeyimi. . nasıl atlatacağım bunu? Hayallerime nasıl yeniden birini oturtacağım. . bana aldatılmaktan bile -ki bunu gerçek anlamda söylüyorum- bana bundan bile zor gelen bunu yapmak. çünkü bu olanladan sonra onu unutmak kolay olacak ve canımı yakmıyor çok fazla. çünkü değmezmiş. zor olan, bana zor gelen, yeniden sevmek, yeniden güvenmek, yeniden tüm bu hayalleri kurmak ve yeniden aşık olmak. . 26 yaşındayım ve o benim ilk sevglimdi. bunu yapabilmek çok mu zor ? ne olur bir şeyler söyleyin

Son düzenleme: