Erkek arkadaşım beni sevmiyor mu?

seks yapmak için seni zorluyor sence bunun tanımı ne?
sana var ya zerre değer vermiyor ama ayrıldığın zaman açılacak gözün.
o zaman geldiğinde kendini fazla suçlamamaya çalış olur mu? yaşadığını birçok kadın yaşadı.
bir an önce uzaklaşmalısın bu leşşşşş erkekten. ayrılırsan tehdit etmeye veya şantaj yapmaya kalkar mı?

Son düzenleme:
Hep cinsel şeyler yaşamak istiyor bir buçuk seneye yakın beraberiz ilk başlarda hep temkinli davrandim kendim de istemediğim için yasamadik ama cinsellige adım attıktan sonra hep istemeye başladı zaten cinsellik olmadan öncede istiyordu hep ben geri tepip tepki veriyordum sabret diyordum birbirimizden emin olunca biseyler yaşadık. Haliyle bir kere yaşayınca hep istemeye başladı. Cinsellik de konuşunca devamlı. Suç onun degul sadece bende istedim he başlarda istemedim ama sonucta itibariyle bende yaşadığımız süreçte istedim neyse. Neden sevmediğini düşünüyorum çünkü çevresinden beni gizliyor oturduğumuz yerde tanıdık arkadaş akraba çıkınca kaçıyoruz ordan. Ailenin içinden 1 2 kişiyle tanıştım onun değer verdiği biriyle. Ki evlilik islerinde hep o akrabası ön ayak oluyor.1 Arkadaşıyla tanıştım arkadaşının eşiyle de hatta başka arkadaşı da geldi denk geldik falan. Bugün zorla çıktım evden aramızda birkaç mesele vardı oturup konusacaktik gittik konuştuk direkt yine arabayla uzağa götürdü bişiyler yaşamaya. Israr etsem de götürdü sonra bıraktı beni eve yakın gittim ve tabiki eve gelince bir sürü laf işittim. Daha yoldayken akşam ezanı okunmuştu. 2 hafta öncesine kadar da aynı şeyi yaşadık ısrar etsem de dinlemedi biraz bişeyler yaptım ama hemen bıraktım içim istemedi. Evet başlarda bende istedim ilk kez biriyle yaşadım bunları ama artık kendimi kullanılmış gibi hissediyorum. Zaten zor bela çıkıp bir sürü laf yiyorum onun isteklerini karşılayıp geliyorum gibi hissediyorum tuhaf hissediyorum Norma sevgililer gibi sarılsak öpse beni ben onu öpsem oyle şeyler olsa tamam ama Israrlarıma rağmen yapıyor belki kendimi kollamak lazım ama bilmiyorum. Bugun geç olacak kizacaklar dememe rağmen gittik ve istemiyordum gercektek geçen arkadaşı aradı yanimdayken kiminlesin dediğinde bir arkadaşlayım dedi sonra surat atacağımı anladı da bayadır biriyle görüşüyorum ciddiyiz falan dedi. Akrabalarından yakınlarından saklıyor biliyorum ailesinden çekiniyor anne babasından herhalde anlamadım artık. Başlarda yaptığında fazla ciddiye almadım hatta baya sonraları da yaptı ama artık bu saatten sonra yapınca insanın zoruna gidiyor. Geçen istek geldi onların tanıdığı bir kadın evli yasi büyük kabul edeyim diye falan sordum istersen etme dedi o takipçi toplamak için yapıyor bu doğru olabilir belki ama peki ya diğer yaptıkları anlayamadim. Şey düşündüm kadın beni mi merak etti falan biliyorsa beni diye ailesinin içinden o da akraba gibi çünkü. Neyse o şekilde cinsellik yaşayan erkek ısrar eden erkek sevmiyor mudur sevgilisini çevresinden gizleyen erkek sevmiyor Ayrıca onun yaşadığı ilçeye gitmedik hiç bu da çok tuhaf bence bir kere bile götürmedi beni oralara. Neyse söz olsun nişan olsun adı konulsa bunlar sıkıntı olmayacak diyor. Aslında ilgisi var düşünceli dibine kadar kızdığım şeyi anında düzeltir bugünde suratının asıldığını görünce bir daha yapmayalım dedi cinsellik yaşamayalım dedi. Ya birde arabada gidiyoruz ordan oraya ordan oraya biri görse ya da tenhada çektiğimizde biri farketse ne yaparım ben bugün öpüştük durduğumuz yerde tenhaydi ama üst taraflardan araba geçiyordu camlar siyahti biri gördüyse zaten yandım. Elinden geldiği kadar tenhaya çekiyor biri görür bisey olur diye ödü kopuyor ama vazgeçemiyor da cinsel açıdan çok istekli. Üstüme de düşüyor beni kaybetmekten korkuyor bu çok belli yapma ama insan evleneceği kadına bunu yaşatır mı sağa sola götürüp tatmin olup tekrar eve bırakır mı bunu ona reva görür mü ya da neden saklar çevresinden çözemiyorum gerçekten çok ilgili ödü kopuyor kaybetmekten hatta bir şey yüzünden baya kızdım ben haksız olmama rağmen yine kızmadı bana. Ama bugün ağlayasım geldi yasadigimiz şeylerden sonda anladı optü beni ellerimi gözlerimi kızmyım diye herhalde asla böyle bir kız değildim her şeyi geçtim bunlari yapması doğal mı hen mi abartıyorum
Sınır koyun sınır başta koydunuz mu aşmayın onu, erkek bu bir şeyi verdin mi fazlasini ister. Amacı belli istemiyorum dediğinde sen adim atmayana kadar adım atmazdi ama bu adam değil ki ergen velet gibi Allah rizasi için sal şu ergeni, kendinize değer verin biraz ya

Yasadiklarimizi soylemek ya da ciplak foto cekmek gibi santaj yapma olasiligi var mi? Oyle bir sey varsa sikayetci olacaginizi bilsin.
Gece yatarken birden aklıma geldi korku sardı içimi zaten bayadir cinsellik konuşmuyoruz yine de korktum mesajları sildiriyor biri görmesin diye ama ss alırsa falan diye aman aman öyle yapacak biri de değil aslında ama

seks yapmak için seni zorluyor sence bunun tanımı ne?
sana var ya zerre değer vermiyor ama ayrıldığın zaman açılacak gözün.
o zaman geldiğinde kendini fazla suçlamamaya çalış olur mu? yaşadığını birçok kadın yaşadı.
bir an önce uzaklaşmalısın bu leşşşşş erkekten. ayrılırsan tehdit etmeye veya şantaj yapmaya kalkar mı?
Gitmeyelim yapmayalım dedim yine götürdü çekti kuytuya yani kendisine hakim olamıyor ben şunu isterdim erkek olarak o beni kolllasin gözetsin yani bilemiyorum erkekler evlenmek istedikleri kadini kuytu köşeye çeker mi ya geç oldu zaten eve gidince de azar yedim ayrıldığım zaman neden açılacak peki şuan asla içimden kötü şeyler geçmiyor her şey yolunda olduğu için mutluyum ama böyle davranması beni saklaması onlar çok zoruma şeyler daha önce ayrılma şeyimiz oldu 1 kere ama o zamanlar yaşamamıştık bazen düşününce bende korkuyorum şantaj yapar mı beni tehdit eder midiye

Bence evli ya da niyeti ciddi değil. Kesinlikle bitirin. Sizi düşünen biri bunu yapmaz. Yakalansanız fuhuştan kendinizi aklamaya çalışacaksınız. İş arkadaşlarının olduğu yerde kaçması da tuhaf. Tanıştırdıkları belki kuzenleri belki değil. Belli ki birbirlerini kolluyorlar. Lütfen kendinizi daha fazla kullandırmayın. Bi şeyler yaşamak istemiş olabilirsiniz ama düzgün bir erkek sırf seks için sizi dağ bayır gezdirmez.

Yok evli değil korktum şuan evli olsa kardeşiyle falan tanıştırmazdı cidden korktum ahahha başıma bu da mı gelir
Sevgilin evli mi değil mi bilemem ama kardeşiyle tanistirmasina da fazla güvenme.Bi tanıdığımın başına geldi.Adam sevgilisini alıp gizliden Türkiye de ki kardeşlerinin evine tanıştırmaya götürdü.Yanliz burda haberi olmayan karisiydi.Adamin ailesi abilerinin metresini güzelce agirlamislar.Hersey olabilir.

Ayrıca kendini kullandiriyosun.Ne demek ıssız yerlerde araba içinde iliski yaşamak falan.Kendine saygin olsun biraz.Ayrica eve geç kalmaman gerektiğini bildiği halde seni zor durumda birakmaz seven insan.istemedigin halde seni biseylere zorlamaz.Seven insan böyle olmaz.

Gece yatarken birden aklıma geldi korku sardı içimi zaten bayadir cinsellik konuşmuyoruz yine de korktum mesajları sildiriyor biri görmesin diye ama ss alırsa falan diye aman aman öyle yapacak biri de değil aslında ama
Santaj yapmanin cezasi var, herkese rezil edersiniz, hic korkmayil, korktugunuzu belli etmeyin, o korksun, suc isleyen siz olmaayacaksiniz . Burda da cok yazildi, haklarinizi iyice arastirin. Kimse sizi istemediginiz bir seye zorlayamaz

Sevgiliniz evli bile olabilir.
Ailesinden biriyle tanışmanız da bunun olmadığınız ispatlamaz.
Kendisini araba içinde sizinle sevişmek dışında bir motivasyonu yok.
Yaşadığı yere götürmüyor, bir tanıdık çıkar diye ödü kopuyor.
Siz bunları kendinize yedirip o arabaya binip gidiyorsanız diyecek bir şey yok.

ayrıldığım zaman neden açılacak peki
seni istemediğin cinselliğe zorluyor. sadece cinsellik için görüşüyor ama evlencem diye kandırıyor. insanlardan saklıyor. yazdık ya bu kadar insan.
"kendisine hakim olamıyor"?????? sen sekse zorlamayı seni çok istediği için mi yaptığını sanıyorsun? adamın leş karakterini görmüyor musun? resimden seni çıkar başkasını koy hiçbir şey değişmez. her şey nereye yolunda ben anlamadım valla. her şey çok tehlikeli ve travmatik senin için. ayrıldığında anlayacaksın çünkü çok kötü hissettirecek. adamın yaptığı şey zorlamak zorlamak!! sonra da yokmuşsun gibi hissettirmek. yolunda olan ne? 🤬
belki öğretilmedi belki de senin dikkatini çekmedi haklarını bilmiyor olabilirsin, sevilmeyi bilmiyor olabilirsin, neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edemiyor olabilirsin ama etmeye başladığın noktada da her şey yolunda mutluyum diye kendini kandırmaya çalışma. yaşadıkların doğru olmayan şeyler ve göz göre göre istismar ediliyorsun.

Son düzenleme:
İşte onu düşünmesi lazım jandarmayı gec birine denk gelsek kaza yapsak hepsinden önemlisi benim sevdiğim kadını ben buralara layık mi görüyorum diye düşünmesi lazım
Bekaretini arabada bozan bir adamdan çok şeyler bekliyorsun bence.

Evlensen sanıyormusun sana sadık kalacak.
O zaman daha beter azar bu tipler karı kız peşinde koşar…

Seven insan öyle şeyler yapar ki aklınız şaşar. Gerçekten sevseydi her şeyi göze alır gerekirse yıldırım nikahı vs bissürü şey.. ne demek kuytu köşeye çekip alacağını almak bu kadar mı değersizsiniz ya kendinizi buna nasıl layık görebilirsiniz daha da sevmiyor mu diye soruyorsunuz hayret bir şeysiniz.

Kac yaşındasın neden bu durumlara düşürüyorsun kendini. Bir erkek neden sevgilisini saklar. Bu ülkedeki hangi aile oğlu bir kızla beraber diye oğlunu yargılamış. Kızlar sevgilisi olunca çekinir onu anlarım ama erkekler öyle yetiştirilmiyor.
Seni sakliyorsa ya evlidir ya nişan durumları vardır ya da seni kendine yakistiramamistir.
Çok özür dilerim ama adam seninle bedava ihtiyaç gideriyor arada da iki güzel söz edip gönlünü alıyor birkaç kişiyle de tanistirmis laf etme bu iğrenç düzeniniz devam etsin diye.
Kendine gel kendine saygı duy. Annen baban seni adamın biri arabayla tarlalık yere götürsün istiyor musun istemiyor musun umrunda olmadan ihtiyacını gidersin diye mi bugünlere getirdi?

Back
X