Aldatılmak

İki seçenek var aslında kesin bir şey söylemek doğru olmaz ; ya insanlara karsi güvenini kaybettiği için o da aldatir, ya da aldatilmanin verdiği aciyi bildiği için böyle bir şeye kalkismaz.. Tartisilir..

Aldatan insanın bahanesi coktur. Aldatılmıs olsa daha mı kolay affedeceksin? Bu da senin bahanen mi? Bir kere eseklik etme pişman olursun.
Aldatan adamın cehennemin dibine kadar yolu var, onun için ne kadar özel oldugunu anlamamıs, senin sevgini ezmiş biridir aldatan, yeri cehennemdir, dünya üzerinde yatacak yeri de yoktur.

Sizce aldatılan erkek daha kolay mı aldatır veya tam tersi midir?
öncelikle karakteri aldatılmaya nasıl tepki vermiş o önemli , ama bende de kolay aldatır hissi uyandırıyor. çünkü bir kere yaşadıktan sonra ikincisi onu ne şok eder ne de yaptığı şeyin karşı tarafı şaşırtacağını düşünür bir nevi alışma durumu , tıpkı ikinci evlilikler gibi , ilkinin bittiğini ve artık evliliklerin bitebileceğini biliyor o halde çok rahat ikincisi de bitebilir diye düşünüyor ,

kimi ne göre çok daha kolay, kimi ne göre ok daha zor. kişiden kişiye değişir ki

türkiyedeki erkeklerimizin açlığı nedenıyle aldatılmak bence cok normal olan bıze oluyo baska bırsey degıl ben bosandım yakalattım daha doğrusu .....İLE butun belgelerı mahkemeye sundular ve sonuc bosandım..

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar genelde yaşatıldıklarını, sonraki ilişkilerinde yaşatır. Yaşanılan bir travma karaktere yapışıp kalabilir. Tıpkı kaynanasından çeken gelinlerin ilerde kaynana olunca gelinlerine çektirmeleri gibi. Eski sevgilisinin ona attığı yalanlar neticesinde ayrılan bir şahsın sonraki ilişkisinde tıpkı eski sevgilisinin ona yaptığı gibi yalanlar atması çevremde çok gözlemlediğimbir örnektir. O yüzden aldatılmış bir erkek de daha kolay aldatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…