• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma korkusu

vallahi allah razı olsun içim bir tuhaf oldu en ufak şöyle güzel söz duyunca rahatlıyorum kendi kendime kuruntu yapıyorum değil mi öyle olsa bile hayat devam ediyor. daha 23 yaşındayım annem sürekli "bak bu çocuk çok temiz bunu elinden kaçırma" tarzı konuştukça ben panikliyorum hayatta başka şansım yokmuş gibi
23 mu? 🤣 23 yasinda tek sansim bu diye dusunmek nasil bir kafadir yahu... Daha karsina neler neler cikacak. Sahsen ben hep soylerim 25 yasimdan once sevdigim kisilerden biriyle evlenseydim kesin bosanirdim 2-3 yilda. Cunku ben 25-26 yasinda daha yeni yeni kafamin oturmaya basladigini hissetmistim. 23te daha yeni ergenlikten cikmissin, beynin daha yeni oturmaya basliyo. Tabii ki hayat arkadasini erken yasta bulan da vardir ama bence baya dusuk ihtimal. Bunlari dusunmek icin cok gencsin. Olacagi varsa olur bi sekilde. Olmayacaksa kendini yirtsan yine olmaz. Yasin okuyacam dedigin icin dindarimsi biri oldugunu farz ediyorum. Biraz akisina birakmak lazim.

Ayrica bu forumda zaten problemi olan insan yaziyor. Normal hayati olan, mutlu evliligi olan gelip burda ay cok mutluyuz diye konu acacak degilya. Zaten memleketin yuzde kaci bu forumda bi dusun bakalim. Yani burda gordugun kucuk bir kesim asla erkeklerin ya da evliliklerin tamamini temsil etmiyor. Senin ilk yapman gereken sey burdan uzak durmak. Madem bu kadar etkileniyosun...

Back