aldatilmak

Hayel5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
26
0
1
31
Merhaba arkadaslar..ben 2 yil birile ciktim.kavgali gurultu bir iliskimiz vardi..ama hic birbirimizden vazgecmedik..2 ay once kiz arkadaslarimla bulusacam dedim kavga etmeye basladik..cok kiskanc biri asiri baskici biri di kendisi..ve kavga ettik bende cok agir konuştum..bitsin dedi bende tamam dedim..10 gun aonra mesaj attim.istemiyorum seni dedi..ayrilali 3 hagta olmadan kankasila sevgili olmus..her yere boy boy foto koymus iliskisi var yapmis.mesaj attim..bir suru laf söyledi..Bende bir ay sonra cok uzun bir mesaj attim..bana.imam nikahi kiydik dedi..kizla kendi arasinda...telefon numarsini bile degistirmis..

Kavga dövüs biriyle sevgili olmaya gerek yok zaten boyle iliski olmaz iyi olmus ayrildiginiz bosver kalan saglar senin.

belli ki kankansından hoşlandığı için seni bu kadar kolay kestirip atmış
ve kanka candır demiş, imam nikahı kıymış
o kadar kankalarmış yani

Sevgisine inandim..kizginlik aninda allah bilir beni aldatmissindir da dedim..kizgiblik.aninda ne dedimse..hepsini yapiyor...

Merhaba arkadaslar..ben 2 yil birile ciktim.kavgali gurultu bir iliskimiz vardi..ama hic birbirimizden vazgecmedik..2 ay once kiz arkadaslarimla bulusacam dedim kavga etmeye basladik..cok kiskanc biri asiri baskici biri di kendisi..ve kavga ettik bende cok agir konuştum..bitsin dedi bende tamam dedim..10 gun aonra mesaj attim.istemiyorum seni dedi..ayrilali 3 hagta olmadan kankasila sevgili olmus..her yere boy boy foto koymus iliskisi var yapmis.mesaj attim..bir suru laf söyledi..Bende bir ay sonra cok uzun bir mesaj attim..bana.imam nikahi kiydik dedi..kizla kendi arasinda...telefon numarsini bile degistirmis..
ee yani

konu başlığı ne alaka..
ayrılmışsınız zaten sizi ilgilendiren bir durum yok ortada..
o kadar kıskanç biriyle ilişki yürümez kankası düşünsün artık

Napcaksin ki aldatilmamissim ayrilmissin oda cabuk unutmuş aşırı kıskanç değil güvensiz adam ayrılmak içinde bahane bulmuş gecmisnolsn umursama bence unut...

Balık baştan kokar.
Kavga gürültü kiskanclik kisitlama anlayış olmayan geçim saglanamayan vs. Iliski ne kadar sağlıklı olacak ki.
Lütfen artık olgunlaşalim kafa yapimiza düşüncelerimize uygun adamlar bulalim. Yaninda huzurlu oldugumuz birbirimizi kirmaktan kotu laf etmekten cekindigimiz çağdaş gunumuze uygun iliskiler yasayalim.

Balık baştan kokar.
Kavga gürültü kiskanclik kisitlama anlayış olmayan geçim saglanamayan vs. Iliski ne kadar sağlıklı olacak ki.
Lütfen artık olgunlaşalim kafa yapimiza düşüncelerimize uygun adamlar bulalim. Yaninda huzurlu oldugumuz birbirimizi kirmaktan kotu laf etmekten cekindigimiz çağdaş gunumuze uygun iliskiler yasayalim.
Iste o balik hayatimin icine etti..aonrada bie kalemde bir kavga da sildi kankasi la sevgili oldu..bende hala onu sevmekle kaldim

Aldatılmamışsınız sanki sizden ayrılmış başka birisiyle sevgili olmuş
Kankasi olduğu biri ve bana mesaj da kiz ben hep.knu seviyordum dedim..hep..bunlar swvgililer gunundw hediye falan almışlar birbirine..bir suru sey aldatilmanin alt versiyonu oldu

Cunku merak ediyorum pisman olup olmayacagini ve insanlarin fikirlerini duymak istiyorum. .cunku deneyim sahibi o kadar insan var
eğer şimdiki ilişkisinde mutluysa,
mutsuz olduğu, kavga ve kıskançlıkların eksik olmadığı bir ilişkiye tabiki dönmez
kankası zaten hep onu sevip beklemişse, ona mutlu bir birliktelik sağlar diye düşünüyorum

Back
X