- 22 Ağustos 2016
- 143
- 121
- 103
- 29
- Konu Sahibi melekzafer55
-
Buna kişi kendinden bilir işi diyoruz bizSizi cok kiskaniyor ama aldatıyor
Ewet haklısın ama napsin simdi bosansin mi.açık açık boşan diyosun yaniMantıklı düşün diyorlar.
Bir kadın aldatıldığında hangi mantık onun kocasıyla devam etmesini haklı çıkarır?
Kadın boynuz yemiş kankalar, hatun ablalar?
Neyini düşünecek acaba?
Yuvaymış yok bik bik
Adam çok düşünseydi o yuvayı aldatmazdı herhalde değil mi?
Tabiki de boşansınEwet haklısın ama napsin simdi bosansin mi.açık açık boşan diyosun yani
Bence affet... Herkes hata yapabilir evet aldatılmak kötü ama adam size dürüst olmuş size karşı. Eğer ki tensel yakınlaşma yoksa affedin ve bir daha yaparsa o zaman affetmezsiniz. Bir hatanın bedeli yuva yıkmak olmamalı. 8 yıllık bir yuva var. İyi düşünün. Hemen gidip sarılın kocanıza demiyorum ama düşünün affetmeyip boşandığınızda ne olacak? O yüzden bence bir hakkı daha hak ediyor. Seviyorsanız onunda sizi sevdiğini hissediyorsanız tatilinize çıkın kendinize gelin derim...
Ben eğer ki fiilen bir aldatılma olmamışsa temas olmamışsa affet diyorum. Ki olmuşsa zaten affedilecek bir tarafı yok. Ama ortada iki çocuk var eğer ki adam pişmasa dediğim şartlar dahilinde bir hak daha verilebilir. ... Benim görüşümdür tabi ki yine herkesin kendi kararı.Yuvayi aldatan yikiyordu diye biliyordum benzaten aldatmanin sonuncunda yuvasını yikacagini adamin kendisinin bilmesi lazim.
Burda bile bayanlar sürekli "hata" diyor. Aldatmak nasıl hata oluyor bi türlü anlam veremiyorum.
Polemik amacli sormuyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın sadece merak. Çoğu aldatma konusunda ikinci şansı ver hata yapmis diyenlere hep aynı soruyu soruyorum dayanamayip :) ama pek cevap alamıyorum.
Eğer bayan eşini aldatsa. Ayni bu durumun tam tersi. Yine Eşine affet, hata yapmış, bunun icin yuvanizi yikmayın dermiydiniz. Mesela aldatılan erkek kardesiniz misal
Simdi bak canim.tamam aldatilmak cok kötü birsey allah kimsenin başına vermesin zor bir durum.ama o bayanin kendi tercihi.ortada 2 tane cocuk var ayni zamanda. Kimse kimseye boşan dememeli.diyemezde zaten.yalnış birsey.belki bu bayan sizin lafinizla gaza gelip yuvasini yikacak.günahtır. hatalari soylersiniz ama boşan veya bosanmayi düşünmediği icin yargılama yapamazsiniz.kimse yapamaz.hatalarini elbet soylersiniz ama tercih bayanindir.kadindan cok cocuklari dusunmek lazimTabiki de boşansın
Kim bilir hangi sebeplerden evlendi.. kızmadan önce yargılamadan önce düşünmek gerekir. Benim annemde çocuk yaşta evlendi ve gerçekten isteyerek yaptığı bir şey değildi ne olduğunu bile anlamamış evlenirken. Şuan çok mu memnun dersin? Hayır.Offf çocuk yaşta sanki koca kaçıyor gibi evlenip sonra ağlamayın arkadaş . 23 yaşında aldatıldın !! 40 yaşında ne olur otur bir düşün sonra karar ver!!!
Boşan konu sahibiSimdi bak canim.tamam aldatilmak cok kötü birsey allah kimsenin başına vermesin zor bir durum.ama o bayanin kendi tercihi.ortada 2 tane cocuk var ayni zamanda. Kimse kimseye boşan dememeli.diyemezde zaten.yalnış birsey.belki bu bayan sizin lafinizla gaza gelip yuvasini yikacak.günahtır. hatalari soylersiniz ama boşan veya bosanmayi düşünmediği icin yargılama yapamazsiniz.kimse yapamaz.hatalarini elbet soylersiniz ama tercih bayanindir.kadindan cok cocuklari dusunmek lazim
Valla allah akil fikir versin.yuva yikanin yuvasi olmaz dostum. Ne kadarda merakli millet yuva yikmaya.Allah korkunuz olsunBoşan konu sahibi
Eskiden bizlerin anneleri de çok genç yaşta evlenmiş ama şu anda birazda insanın elinde olduğunu düşünüyorum. Bu devirde 15 yaşında evlenmeyi onaylamak çok mantıklı değil bence !!!!Kim bilir hangi sebeplerden evlendi.. kızmadan önce yargılamadan önce düşünmek gerekir. Benim annemde çocuk yaşta evlendi ve gerçekten isteyerek yaptığı bir şey değildi ne olduğunu bile anlamamış evlenirken. Şuan çok mu memnun dersin? Hayır.
Babam ile arası iyi ama babamın bir çok sevmediği huyu var ve buna katlanıyor annem çocukları için katlanmış ama seviyorlar mı desen seviyorlar.. Keşke yaşanmasa diyorum anneme ama olmuş bir kere tabular ve yaşatanlar suçlu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?