Aldatılmak

Bu bir bahane değil ama belli ki sende yuvanı yıkmak istemiyorsun.
Biraz gözlem altında tut, bişeylerden korkup sana anlatmış orası belli.

Ben 23yasında 8senelik evli bır kızı bır oglu olan bır kadınım esımın ailesiyle kalıyoruz evdekı sıkıntılar is sıkıntıları derken esım bı anlık boşluğa düşüp bır kadınla konusmaya başlamış birkac günde anladım bısılerın farklı oldugunu zaten oda bır kac Gin icinde benımle konustu ben bı boşluğa dustum bana yardım et senı cok sevıyorum senden ayrılmak ıstemıyorum dedı gıtmek istedım gıtme sen gıdersen ben daha kotu olurum gıtme yanımda dur dedı bu arada bız gercekten bırbırını cok seven herseyı basbasa yapan bı cıftız ve esımde benı cok kısknır tek basıma hıc bı yere göndermez ama her istedıgımı yapar her yere götürüp gezdırır ve sekız senede ilk defa boylebısı oldu onuda gelip kendısı anlattı ve yardım istedi sımdı basbasa tatıle gıdelım bısılerı yoluna koyalım dıyoben ne yapmalıyım bılmıyorum bana yardım edin

Çocuk gelin vakası..
Adam sever, ne hikmetse kadını dışarı bırakmaz,ama her istediğinide yapar ..

• Beğen
Reactions: KV_
birbirinizi çok seven bir çift olsaydınız hep öyle kalırdınız üzgünüm.
biri boşluga düşüyorsa zincirlerden biri kırık demektir..
affedeceksiniz çıkın tatile bari değişiklik olur..

yaş 23 8 sene okuyan herkes benım gıbı çıkarma işlemi yaptı herhalde... sonrada okuduklarını pek benımsemedi herhalde...

Ben de şu kısma takıldım. Adam sizi çok seviyor bunu da sizi çok kıskanmasından ve dışarı yalnız çıkmanıza izin vermemesinden anlıyorsunuz... İlginç

Ne şekilde konuşmuşlar ki ben anlamadım çok üstü kapalı geçiştirmişsiniz o bölümü.. Görüşmek mi istemiş arkadaşça mı konuşmuş yoksa cilveli bi konuşma? Bu şekilde yorum yapmamızı nasıl bekliyorsunuz?

Gerçekten de birbirini çok seven bir çiftmişsiniz. O kadar çok seviyormuşsunuz ki eşiniz ilk boşlukta kendini başkasının kollarına atıvermiş. Bak nasıl imrendim şimdi.

yaşı yanlış mı yazdınız acaba? geri kalan kısım çok kısa olsada daha okumadım

ama eşin seni çok kıskanıyo. yalnız bi yere göndermiyo. seni çok seviyo.
affet. bi anlık boşlukmuş.
tatile çıkın.

Acikcasi bir hataya göz yummak demek digerine yol acmak demektir kanimca.Nedeni ne olursa olsun hic bir hatanın üzeri kapatılmamalı.Özellikle tatile gidip sizin gönlününüzü bu sekilde almaya calismasi bu hatanın hic olmamis gibi davranması ve vicdanini rahatlatması demektir.Siz bundan cok cok daha degerlisiniz.Sizine evliliginizle alakali sizi yönlendirmem dogru degil o konuda birsey demek istemiyorum.Ama ozellikle kendinize saygınız sevginizi düşünün.Sonuc olarak ortada bir ihanet var.Böyle üstünü kapatmamalısınız cocuklarınızı da düşünün emin olun hayatın hangi bölümünde,hangi ilişkide hatanın üstünü kapatmak ileride daha büyük kötü günlere davetiye cıkarmak demektir.Esinizi sevdiginiz icin su anda mantıklı dusunemiyor olabilirsiniz ama ileriye dönük düşünün,tüm ailenizin gelecegini ve kendi degerinizi düşünün ve öyle karar verin.

Esim beni hic sevmiyor demekki disari cikmama birsey demiyor asiri kiskancligida yok ama olsun ev kalabalik degil bunalip bosluga dusecek her kafadan bir ses yok sukurler olsun...

Ben de sadece 1 anlığına boşluğa düşmek istiyorum
O engin hazzı almak istiyorum ya, nasıl bir kafa acaba

Back
X