Aldatılmak

Ben 23yasında 8senelik evli bır kızı bır oglu olan bır kadınım esımın ailesiyle kalıyoruz evdekı sıkıntılar is sıkıntıları derken esım bı anlık boşluğa düşüp bır kadınla konusmaya başlamış birkac günde anladım bısılerın farklı oldugunu zaten oda bır kac Gin icinde benımle konustu ben bı boşluğa dustum bana yardım et senı cok sevıyorum senden ayrılmak ıstemıyorum dedı gıtmek istedım gıtme sen gıdersen ben daha kotu olurum gıtme yanımda dur dedı bu arada bız gercekten bırbırını cok seven herseyı basbasa yapan bı cıftız ve esımde benı cok kısknır tek basıma hıc bı yere göndermez ama her istedıgımı yapar her yere götürüp gezdırır ve sekız senede ilk defa boylebısı oldu onuda gelip kendısı anlattı ve yardım istedi sımdı basbasa tatıle gıdelım bısılerı yoluna koyalım dıyoben ne yapmalıyım bılmıyorum bana yardım edin
Benim kocam beni aldatıcak ve sonra bana gelip karıcım seni aldattım, lütfen bana yardım et dicek. Ba ba ba ba ba ba ba

Ben 23yasında 8senelik evli bır kızı bır oglu olan bır kadınım esımın ailesiyle kalıyoruz evdekı sıkıntılar is sıkıntıları derken esım bı anlık boşluğa düşüp bır kadınla konusmaya başlamış birkac günde anladım bısılerın farklı oldugunu zaten oda bır kac Gin icinde benımle konustu ben bı boşluğa dustum bana yardım et senı cok sevıyorum senden ayrılmak ıstemıyorum dedı gıtmek istedım gıtme sen gıdersen ben daha kotu olurum gıtme yanımda dur dedı bu arada bız gercekten bırbırını cok seven herseyı basbasa yapan bı cıftız ve esımde benı cok kısknır tek basıma hıc bı yere göndermez ama her istedıgımı yapar her yere götürüp gezdırır ve sekız senede ilk defa boylebısı oldu onuda gelip kendısı anlattı ve yardım istedi sımdı basbasa tatıle gıdelım bısılerı yoluna koyalım dıyoben ne yapmalıyım bılmıyorum bana yardım edin
Nasıl bi görüşmesi olmuş kadinla tensel bi yakinlaşma filan varmi?¿?¿?¿?

Yahu konu sahibi nerde gicik olurm konuyu acıp kaybolanlara:sinirli:

Nasıl bi görüşmesi olmuş kadinla tensel bi yakinlaşma filan varmi?¿?¿?¿?
Affetmek istiyorum ama aklım cok karısık laf soyluyorum laf sokuyorum bu sefer daha cok uzaklısıcak dıye korkuyorum cunki ıkı cocugum var ve cok etkılenıyolar bnede gercekten sevıyorum kocamı ya napıcam bısı soyleyın bana oda ugrasıyo hersey duzelsın dıye ne yapıcm ben

Affetmek istiyorum ama aklım cok karısık laf soyluyorum laf sokuyorum bu sefer daha cok uzaklısıcak dıye korkuyorum cunki ıkı cocugum var ve cok etkılenıyolar bnede gercekten sevıyorum kocamı ya napıcam bısı soyleyın bana oda ugrasıyo hersey duzelsın dıye ne yapıcm ben
Yok tensel bısı olmamış telefonla olmus

Soruma cvp vermediniz ama?

O adamın ben neyse:sinirli: Bide 15 yaşında evlenmişşiniz dogrumu sakın bu adamı affetme.

Tensel bısı olmam
Soruma cvp vermediniz ama?
olmamıs telefonla görüşmüş sade
Tlfonla derken acik konusurmusuz biraz cinsel anlamda biseylerdenmi bahsediyosunuz nedir asli anlamadmki
Cınsellik yok sadece duygularını karıştırmış karsıdakı kadın ve sadece telefonla iletısıme gecmıs sımdı esım telefondan engelledı ve hattını degıstı ne yapmalıyım

Aslinda aldatmak illa dokunmakla olmuyo adamin kafasinda bile bunu

düsunmesi yeterli bunu sizin bilmeniz daha beter bi durum affetmek geliyosa

icinizden burda sorup tepki toplamanin bi manasi yok cünkü hiç bi kadin aldatan

bi erkekle barış demez zaten sana...

Tensel bısı olmam

olmamıs telefonla görüşmüş sade

Cınsellik yok sadece duygularını karıştırmış karsıdakı kadın ve sadece telefonla iletısıme gecmıs sımdı esım telefondan engelledı ve hattını degıstı ne yapmalıyım
Aldatmanın bir derecesi olmaz.Bir insanla kendini bir an bile aklindan gecirmesi de aldatmadir o insanla illa sevgili olmasi veya cinsellik yaşaması gerekmez bunlardan birini yapınca daha cok aldatmıs olmuyor bunlarin hicbirinde zerre fark yok aldatmak demek seni bir an bile olsa kaybetmeyi göze alması demektir kendinize sayginiz varsa birdaha düşünün

Aslinda aldatmak illa dokunmakla olmuyo adamin kafasinda bile bunu

düsunmesi yeterli bunu sizin bilmeniz daha beter bi durum affetmek geliyosa

icinizden burda sorup tepki toplamanin bi manasi yok cünkü hiç bi kadin aldatan

bi erkekle barış demez zaten sana...
Bılmıyorum ne yapıcamı ama cok tesekkur ederım sadece icimi acıcak birileri olsun ıstedım

Sen bosluga dusup onu aldatsaydin o ne yaparsa sen de onu yapmalisin

Ya diyeceksin ki aldatmanin azi cogu olmaz alir bavulumu cocuklarimi giderim. Yada diyeceksin ki sanalda olmus bi olay bunun icin yuvamı yıkamam. Karar senin.

Tabi iki cocuk var bunlarin gelisimi var. Gidicek yerim yok diyorsun o var.
Esimi seviyorum diyorsun. Bence sen ayrilmazsim bu adamdan affedersin. Hatta affetmissin bile.

Yukarda arkadasin soyledigi gibi gidip tatilinin tadını da cıkarabilirsin...

Affetmese

Affetmesem ne yapıcm bılmıyorum sevıyorum tamm sevgımden vazgecsemde gıdecek yerım yokkı
Tabii gidecek yeriniz olmaz 15 yaşında evlenirseniz.Yani bilemiyorum yaşadıklarınızı tabii de o yaşta evlilik kararı almak için büyük bir sorun yaşamış olmanız gerek.

Back
X