Aldatılmak

melekzafer55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
36
9
1
32
Ben 23yasında 8senelik evli bır kızı bır oglu olan bır kadınım esımın ailesiyle kalıyoruz evdekı sıkıntılar is sıkıntıları derken esım bı anlık boşluğa düşüp bır kadınla konusmaya başlamış birkac günde anladım bısılerın farklı oldugunu zaten oda bır kac Gin icinde benımle konustu ben bı boşluğa dustum bana yardım et senı cok sevıyorum senden ayrılmak ıstemıyorum dedı gıtmek istedım gıtme sen gıdersen ben daha kotu olurum gıtme yanımda dur dedı bu arada bız gercekten bırbırını cok seven herseyı basbasa yapan bı cıftız ve esımde benı cok kısknır tek basıma hıc bı yere göndermez ama her istedıgımı yapar her yere götürüp gezdırır ve sekız senede ilk defa boylebısı oldu onuda gelip kendısı anlattı ve yardım istedi sımdı basbasa tatıle gıdelım bısılerı yoluna koyalım dıyoben ne yapmalıyım bılmıyorum bana yardım edin

Ben 23yasında 8senelik evli bır kızı bır oglu olan bır kadınım esımın ailesiyle kalıyoruz evdekı sıkıntılar is sıkıntıları derken esım bı anlık boşluğa düşüp bır kadınla konusmaya başlamış birkac günde anladım bısılerın farklı oldugunu zaten oda bır kac Gin icinde benımle konustu ben bı boşluğa dustum bana yardım et senı cok sevıyorum senden ayrılmak ıstemıyorum dedı gıtmek istedım gıtme sen gıdersen ben daha kotu olurum gıtme yanımda dur dedı bu arada bız gercekten bırbırını cok seven herseyı basbasa yapan bı cıftız ve esımde benı cok kısknır tek basıma hıc bı yere göndermez ama her istedıgımı yapar her yere götürüp gezdırır ve sekız senede ilk defa boylebısı oldu onuda gelip kendısı anlattı ve yardım istedi sımdı basbasa tatıle gıdelım bısılerı yoluna koyalım dıyoben ne yapmalıyım bılmıyorum bana yardım edin

15 yaşındamı evlendin acelen neydi..

bi kere yapan her zaman yapar gözümde bu işin tövbesi yok ..bugün affedersin yarın daha ileri gider ..

içinden ne geliyorsa onu yap..
15 yaşında evlenmişsin 2 çocuk var ..
bir anlık boşluk ( nasıl oluyorsa o bir anlık boşluğada hep erkek cinsi kapılıyor ) yaşamış eşin değerlendirmesini sen yapıcaksın artık..

Sevmiştir kesin eşini,aile vermedi kaçmıştır öyle tahmin ediyorum..

Sevmiştir kesin eşini,aile vermedi kaçmıştır öyle tahmin ediyorum..

15 yaşındaki çocuğu gelin diye yanında tutan aile büyüklerine sorsun o zaman ne yapması gerektiğini..
oğulcuklarını gençliğini yaşamadan evlendirmişler çocuk başka arayışlara girmiş..

konu sahibesi eşiniz kaç yaşında ?

8 senelik mi :oha:

İnanması tekrar güvenmesi gerçekten güç.. çok bocalıyorsun bi kere.

He sorarsan boşanmaya değer mi? Senin bileceğin iş.
Ben sevgiliydim, devam etmeyi seçtim ama içimdeki şüphe geçmedi.

15 yaşındaki çocuğu gelin diye yanında tutan aile büyüklerine sorsun o zaman ne yapması gerektiğini..
oğulcuklarını gençliğini yaşamadan evlendirmişler çocuk başka arayışlara girmiş..

konu sahibesi eşiniz kaç yaşında ?

Verecekleri cevap belli değilmi..
Erkektir yapar sende görme ne var canım yaptıysa demedilerse bende hanım değilim..

Ooo ne yapmışsınız siz, kundaktan duvağa...

Valla daha 23 yaşındasınız, o boşluklar yıllar geçtikçe daha çok büyümesin?

Bir kere şans verilebilir adam pişman görünüyor mutlu olmak istiyorsanız yemiş gibi yapın ama sadece 1 kere...

Kesin ortaya çıkmak üzeredir ondan itiraf etmiştir.

Bölme bir şeyi sen yapsan kocan ne yapardı onu düşün sonra karar ver.

26yasında kaçarak evlendık sevdık sorsan ben halada taparcasına sevıyorum daha dune kada oda sevıyo dıyodum ama sımdı bılmıyorum ve su anda kopek GB pesımde donuyo ailesıde benım yanımda

Bunca sene ilk kez böyle bır sey olmuş
Kendısı ıtıraf etmiş zaten.
Bence kabul edın gıdın tatıle degısıklık olur

Back
X