Aldatilmak

Bu arada erkekler çok aptallar. mutlaka Allah karşımıza çıkarıyor kurban olduğum Allahım canım iyi düşün bunun altından kötü şeyler çıkabilir, çıkarsa nasıl bi karar vereceksin iyi düşün.Eğer bişey çıkar da devam edersen de o şüpheyle baş edebilecekmisin. Kadınla yüzleşme kadını tembihler, hiç bişey kanıtlayamazsın emin ol

ya nasıl inanıyosunuz, kendinizi kandırmak kolay geliyo sanırım, siz mi 23 yılı çöpe atıyosunuz boşanırsanız, niye kadın cefakar olmalı ya? aldatmak için illa yatağa mı girmek lazım, aldatmış işte, numarasını değiştirseymiş, size anlatsaymış, çok mu zor yani? erkekliğin %99 u inkardır, daha bugüne kadar kabul eden adam görmedim. Çok sinirleniyorum şu erkeklere yemin ederim ya, basiretsiz uçkuruna düşkün mahlukatlar.

Kadinla gorusup de kendinizi dusurmeyin bence.Esiniz opucuklu foto atmis.Hersey ortada.Esiniz ya da o kadin ne derlerse desinler birsey degismeyecek ki.Ayrilacaksaniz kurcalayin da ayrilmayacaksaniz daha fazla ustune gitmeyin bu olayin.Hayirlisi olsun hakkinizda,cok zor bir karardir eminim.

tabi aksam direk telefonumu karistirdin mi diye sormadi. tabiki herseyi burda detayli yazamiyorum. aksam yemek yedik kücük kizim odasina gecti. ama ben tabiki cok durgundum. sordu birsey mi var diye.
herseyin farkindayim bana göre beni tabiki aldatti. ona diyorum ben is arkadasima öyle resimler yollasam ne yaparsin. cevap veremiyor sen asla yapmassin diyor ama sen yapma hakkin varmi diyorum..ama cevreme bakiyorum coguna göre aldatmak sadece yatak icin gecerki bunu anlamiyorum...
birde sunu belirmem lazim o kadinda evli bazen seytan diyor o resimleri kadinin kocasina yolla. bukadar kötü olmaliyim mi .iste intikam duydum biran firliyor ama diyorum ikisinide def et.
bu arada o kadin simdi baska bir söförle berabermis simdi..güya esim kadini kabul etmediya. baska bulmus. güya güya

ben bir erkeğin gelene git dediğini yada diyeceğini hiç zanletmiyorum ,erkeklerde tek nefis var neticede ,mahsum görünüyor yada hikayeyi çarpıtıyorda olabilir ,küçümsemek gibi değilde olağan hayata ters bi durum tır şöförüne asılan masa başı kadını gözümün önüne gelemiyo nedense ,bence hikaye başka

Evliliginiz acil cikis sinyallerini vermeye baslamis aldatma asla affedilemez bisey genede siz blirsiniz...

Yine madur bir namuslu bir erkek!

Kesin kadın ona tecavüz etmeye kalkmıştır yoksa o çok düzgün namuslu biridir.

Aklın varsa inanma bacım. Yatakta bassan erkekleri, bu kadın kim tanımıyorum ne zaman gelmiş buraya diye inkar eder.

Aldatan erkekleri duydukça hüngür hüngür ağlayasım geliyor. Bir insanı bundan âlâ incitebilecek duygu zor bulunur.

O kadınla yüzleş döker zaten eteğindeki taşları kopacağı yerden kopar olaylar.

Belli ki tek gecelik bir olay da değil bu görüşüyorlar. Hem tek gece olsa ne olacak hepsi aynı b*k.

yemeyin bu yalanları. 23 yıllık evliysen benden yaşça büyüksündür, daha fazla tecrübe sahibi olman lazım. eşin ve arkadaşı hiç pas vermedi sert bir şekilde reddettiler ama kadınlar mı askıntı oldu yani?? bariz aldatılmışsın. güven bir kez kırıldı mı bir daha yerine gelmez. hazmedebileceksen devam et ama ben de evliyim ve bir kez olsun içime şüphe düşerse ve bunun doğruluğundan emin olduysam bir dk durmam boşanırım o kadar da netim.

Yatakta foto çekip karşılıklı öpücük fotoğrafı atanlar mesajlarda siyaset konuşmuyorlardır herhalde.
En güzeli ikisinin de o fotoğraflarını büyük bir şekilde bastırıp çerçeveletin, çalıştıkları şirkete kargolayın.
Kadınla ne konuşacaksınız, eşim en çok hangi iç çamaşırını seviyor mu?
Eşinizin niyeti kötü olmasa karşı taraftan gelen ilk hamlede size söyler, kadına haddini bildirir, numarasını da engellerdi. Kendi fotoğrafını atmak ne demek kendisini fiziksel olarak da öpmeye kalkmış olan kadına.

Kendi niye gülen resmini atiyo o zaman.ya cocukmu kandiriyolar. Birde kurana el basmış Allantanda korkmuyolar. Allah ıslah etsin

ben bir erkeğin gelene git dediğini yada diyeceğini hiç zanletmiyorum ,erkeklerde tek nefis var neticede ,mahsum görünüyor yada hikayeyi çarpıtıyorda olabilir ,küçümsemek gibi değilde olağan hayata ters bi durum tır şöförüne asılan masa başı kadını gözümün önüne gelemiyo nedense ,bence hikaye başka

Kadınlar gelene git demeyi biliyor da erkek neden diyemesin?

Erkegin iradesi yok mu? Beyni yok mu?

Sadakat, güven, dürüstlük nefis hesabıyla mı saglanır? Buna göre mi suclu sucsuz ayrımı yapacagız?

kesinlikle aldatmış hem kadın ısrar emiş felan diyor yok öyle bir şey erkekler hep bu yalanı söylüyor zaten

ayy ne rahat kocan ya... fotolardan bazıları hala silinmemiş telefon evde unutuluyo falan ilahi adalet mi nedir bu yoksa mallık mı? aldatmış işte , kadınla konuşmayın sakın zaten saçma olur , kocan seni ikna edemiyor da o kadın mı ikna edecek ? hiç sanmıyorum , boş işler. 2 kızından da mı utanmamış rezil kocan ? 23 sene falan dinleme boşan derim, yine de sen bilirsin.

aslinda nasil baslicagimi bile bilmiyorum. ama neyseki biryerden baslamam lazim. ben esimle 23 senelik evliyim. 2 kizim var. ..
2 hafta önce esim telefonu evde unutmus. ilk önce ilgimi cekmedi sonra biray karistirdim. biraz eski resimlere girdim ne göreyim bir kadin. öpücük atiyor. 1 dak sonra baska bir resim cekilmis budefa esim gülerek resim yollamis. 3 -4 tane bunlara benzer resim vardi. sonra telefona silinmis resimleri geri getirme programi yükledim. benzer resimler ama en itici kadin yatakta resim yollamis ama sadece yüzü belli. güya dalmis gitmis. beynimden vurulmasa döndüm. mecbur ise gittim ama o gün aksam edemedim.
sonra aksam oldu konusalim dedim. ne oldu. telefonumu karistirdin dedi evet dedim bana anlatmak istedigin birsey varmi dedim. cevap veremedi. anlat bana herseyi dedim. sinirlendi. ama ben gercekten cok sakin konusuyorum. ona söyledim bak bana dürüst ol. herseyi bilmek istiyorum diye. sonra anlatmaya basladi bu kadin esimin calistigi sirkette muhasebede calisiyormus. esim tir söförü. bu sene sirketin yaz partisinde kadin esime yakin olmaya calismis. demesine göre esim ve diger is arkadasi ve öteki kadin ve onun yaninda calisan kadin bunlara sürekli resim yollamaya baslamislar. bunlar basta olmaz biz evliyiz demisler. ama kadinlar rahat durmamis:ukala: sonra bunlarla konusmaya gitmisler o kadin esimi öpmeye calismis güya esim izin vermemis am a resim atilmaya devam ediliyor anlamiyorum bunlara cevap bekliyorum. bana kurana basarak yemin ediyor seni asla andatmadim diyor. ona diyorum birbirinize resim yollamaniz bile aldatmak diyorum kabul etmiyor. sizce beni aldattimi simdi. aldatmak nerde baslar. diyorum o kadinla konumak istiyorum diyorum tamam güya beni yüzlestirmek istiyor. gurumu cigneyip o kadinla görüssem mi. cünkü kafamda o kadar sorular varki. esimin verdigi cevaplar beni tatmin etmiyor.
Kadinla gorusmeyin bence, psikolojiniz kaldirmaz bunu, hicbir kadinin psikolojisi kaldiramaz. aldattigi belli ne yazik ki. 1.si siz konusmak istiyorum dediginizde esiniz " telefonu mu karistirdin" demis. ikincisi kadin buna ilk etapta meyletmis olsa bile esinize uygunsuz fotolar gonderiyor ve esiniz de karsilik veriyor. anladigim kadariyla baskin karaktere sahip. ortada kanitlar varken bile pişkince kendini aklamaya calisiyor. eger sizi kaybetme korkusu varsa gözdagi verin. yani su durumda da evlilik nasil eder bilemiyorum guven bitti mi her sey bitmistir. siz affetseniz de omur boyu o fotolar zihninizde kalacak.

Back
X