- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi yasemin1976
Aldatılmışsınız öyle ya da böyle.
Bosanmayacaksaniz kurcalamayın derim.
Bosanmayacaksaniz kurcalamayın derim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esimin verdigi cevaplar beni tatmin etmiyor.
ben bir erkeğin gelene git dediğini yada diyeceğini hiç zanletmiyorum ,erkeklerde tek nefis var neticede ,mahsum görünüyor yada hikayeyi çarpıtıyorda olabilir ,küçümsemek gibi değilde olağan hayata ters bi durum tır şöförüne asılan masa başı kadını gözümün önüne gelemiyo nedense ,bence hikaye başka
Kadinla gorusmeyin bence, psikolojiniz kaldirmaz bunu, hicbir kadinin psikolojisi kaldiramaz. aldattigi belli ne yazik ki. 1.si siz konusmak istiyorum dediginizde esiniz " telefonu mu karistirdin" demis. ikincisi kadin buna ilk etapta meyletmis olsa bile esinize uygunsuz fotolar gonderiyor ve esiniz de karsilik veriyor. anladigim kadariyla baskin karaktere sahip. ortada kanitlar varken bile pişkince kendini aklamaya calisiyor. eger sizi kaybetme korkusu varsa gözdagi verin. yani su durumda da evlilik nasil eder bilemiyorum guven bitti mi her sey bitmistir. siz affetseniz de omur boyu o fotolar zihninizde kalacak.aslinda nasil baslicagimi bile bilmiyorum. ama neyseki biryerden baslamam lazim. ben esimle 23 senelik evliyim. 2 kizim var. ..
2 hafta önce esim telefonu evde unutmus. ilk önce ilgimi cekmedi sonra biray karistirdim. biraz eski resimlere girdim ne göreyim bir kadin. öpücük atiyor. 1 dak sonra baska bir resim cekilmis budefa esim gülerek resim yollamis. 3 -4 tane bunlara benzer resim vardi. sonra telefona silinmis resimleri geri getirme programi yükledim. benzer resimler ama en itici kadin yatakta resim yollamis ama sadece yüzü belli. güya dalmis gitmis. beynimden vurulmasa döndüm. mecbur ise gittim ama o gün aksam edemedim.
sonra aksam oldu konusalim dedim. ne oldu. telefonumu karistirdin dedi evet dedim bana anlatmak istedigin birsey varmi dedim. cevap veremedi. anlat bana herseyi dedim. sinirlendi. ama ben gercekten cok sakin konusuyorum. ona söyledim bak bana dürüst ol. herseyi bilmek istiyorum diye. sonra anlatmaya basladi bu kadin esimin calistigi sirkette muhasebede calisiyormus. esim tir söförü. bu sene sirketin yaz partisinde kadin esime yakin olmaya calismis. demesine göre esim ve diger is arkadasi ve öteki kadin ve onun yaninda calisan kadin bunlara sürekli resim yollamaya baslamislar. bunlar basta olmaz biz evliyiz demisler. ama kadinlar rahat durmamissonra bunlarla konusmaya gitmisler o kadin esimi öpmeye calismis güya esim izin vermemis am a resim atilmaya devam ediliyor anlamiyorum bunlara cevap bekliyorum. bana kurana basarak yemin ediyor seni asla andatmadim diyor. ona diyorum birbirinize resim yollamaniz bile aldatmak diyorum kabul etmiyor. sizce beni aldattimi simdi. aldatmak nerde baslar. diyorum o kadinla konumak istiyorum diyorum tamam güya beni yüzlestirmek istiyor. gurumu cigneyip o kadinla görüssem mi. cünkü kafamda o kadar sorular varki. esimin verdigi cevaplar beni tatmin etmiyor.