Aldatılmak

Siz de eşinizi aldattığınız için affedin bu şekilde devam edersiniz

Ben onu itmişim dışarı saygısızmısım kendi bildigimi okuyomusum o da bunların zıttını yapan kadınlar aramıs
Mantıklı mı bu

Bazı erkekler kendini pohpohlayan,aptal ayağına yatan,ay kocacım sen daha iyi bilirsin pozları çeken kadınları sever. Altyapısında toplumumuzun erkekleri şoşartması vardır.
Aldatmanın mantıklı sebebi olamaz ama bahanesi olur. Bunların bahane olduğu çok hikaye duydum.

Eşi tarafından ara ara aldatılan biri olarak ne hissettiğini anlıyorum...Ama kapıyı çekip çıkıp gitmek kolay değil,hele ki çocuk varken(Ben çocuğum olmadığı halde gidemiyorum.)Acı ama gerçek "Aldatmayan erkek yok."...Birçok kadın "Benim kocam yapmaz."teziyle gelecek muhtemelen ama emin ol herkesin eşi farklı şekillerde(etkilenerek bi kadına bakma,cinsel bi şeyler yaşama,duygusal bişeyler yaşama...)aldatıyor sadece bazıları fazla profesyoneller ve yakalanmıyorlar...Eşin seni sevdiğini söylüyorsa bırakma,demek ki seni kaybetmek istemiyor ne olursa olsun,affet bence...

Eşi tarafından ara ara aldatılan biri olarak ne hissettiğini anlıyorum...Ama kapıyı çekip çıkıp gitmek kolay değil,hele ki çocuk varken(Ben çocuğum olmadığı halde gidemiyorum.)Acı ama gerçek "Aldatmayan erkek yok."...Birçok kadın "Benim kocam yapmaz."teziyle gelecek muhtemelen ama emin ol herkesin eşi farklı şekillerde(etkilenerek bi kadına bakma,cinsel bi şeyler yaşama,duygusal bişeyler yaşama...)aldatıyor sadece bazıları fazla profesyoneller ve yakalanmıyorlar...Eşin seni sevdiğini söylüyorsa bırakma,demek ki seni kaybetmek istemiyor ne olursa olsun,affet bence...

Ben aldatma meselesinin aileden gelen eğitimle ilgili olduğunu düşünüyorm. Aile aldatmanın ahlaki sorumluluğunu öğretmişse,sorumluluk bilincini aşılamışsa erkeklerin de aldatmayabileceğini düşünüyorm. Tabi bu erkekler çok az,çünkü bilinçli aile çok az.

Bence siz aldatılmayı hayat standartınız haline getirmişsiniz. Siz yaşayamadığınız için de diğer insanların mutlu, aldatmayan, ahlaklı olduğunu kabullenemiyorsunuz. Onlardan ziyade "herkes aldatır" lafı tezden öteye geçemez bence.
Tüm dünyada ahlaklı, onurlu kadın ve erkek bireyler var. Ve bunlardan yoksun olanlar var. Belli bir durumun içerisinde olmanız diğerlerini yok sayabileceğiniz anlamına gelmez.

bu ne cesarettir yarabbi...
seni tanımak istiyorum yiğidim demek istiyorum eşine :KK53:

Back
X