• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin haftasonu planı

Yeğenini fazla seviyor, maç-antreman gibi şeyleri izlemeyi de seviyor. haftasonları da bir planımız yoksa gitmek istiyor, çünkü yeğeni dört gözle bekliyor gelecek mi diye.

Görümcemde sürekli aramıyor gel diye sadece eşim devamlı gittiği için her seferinde gelebileceğini düşünebiliyor

Yeğenini fazla seviyor, maç-antreman gibi şeyleri izlemeyi de seviyor. haftasonları da bir planımız yoksa gitmek istiyor, çünkü yeğeni dört gözle bekliyor gelecek mi diye.
Madem görümcen ve eşi de var sen de git. Eşli takılın.

Gittiğiniz zaman evin işleri de kalsın. Bulaşıktır çamaşırdır, dışarı çıkıldıldığı zaman evin işlerini kimsenin yapmayacağını anlasın.

Sen onun annesi misin o antrenmana gitsin sen de evin işlerini yap.
Hafta sonuysa sana da hafta sonu.

Madem görümcen ve eşi de var sen de git. Eşli takılın.

Gittiğiniz zaman evin işleri de kalsın. Bulaşıktır çamaşırdır, dışarı çıkıldıldığı zaman evin işlerini kimsenin yapmayacağını anlasın.

Sen onun annesi misin o antrenmana gitsin sen de evin işlerini yap.
Hafta sonuysa sana da hafta sonu.
ben her haftasonumu görümcem ve eşiyle geçiremem. Çok ilgimi çekmeyen şeyler maç vs. Eşimde bunu bildiği için gel diye teklifte etmiyor.

e planınız yoksa ne var bunda gitsin yeğenin yanına, evli değilim herhalde ondan anlam veremedim. Müsaitsem ben de gidiyorum yeğenimin yanına sebepsiz hemde. Sizin derdiniz sizinle ilgilenmemesi sizin için plan yapmaması mı?
Ben evliyim, bende anlam veremedim. Hayır adam soruyormuş bir de işimiz var mı diye. Tuhaf. Hep yanında olsun istiyorsa demek ki 🤷🏻‍♀️

morciveert morciveert haklısın.
İnsan eşinden böyle ince düşünceler bekliyor. Maksat gezmek yemek içmek değil de, birlikte zaman geçirmek. Kendinize zaman ayırmak.
Çalıştığınıza göre bu motivasyona da çok ihtiyacınız var. İş veriminiz artar.
Ama erkekler böyle olabiliyor. Planı siz yapın, talepkar olun, istemeyi öğrenin. Eminim size katılacaktır. Katılmak istemez, yaptığınız plana ayak sürerse o zaman sorun olur.
Maddiyatı da var bu durumun, şimdi para harcanmaması çoğu kişinin işine geliyor. Herşey 3bin-5 bin. Ama yapacak bşy yok. İmkan varsa hepsi yapılacak
:KK31:

morciveert morciveert haklısın.
İnsan eşinden böyle ince düşünceler bekliyor. Maksat gezmek yemek içmek değil de, birlikte zaman geçirmek. Kendinize zaman ayırmak.
Çalıştığınıza göre bu motivasyona da çok ihtiyacınız var. İş veriminiz artar.
Ama erkekler böyle olabiliyor. Planı siz yapın, talepkar olun, istemeyi öğrenin. Eminim size katılacaktır. Katılmak istemez, yaptığınız plana ayak sürerse o zaman sorun olur.
Maddiyatı da var bu durumun, şimdi para harcanmaması çoğu kişinin işine geliyor. Herşey 3bin-5 bin. Ama yapacak bşy yok. İmkan varsa hepsi yapılacak
:KK31:
tesekkur ederim güzel özetlediniz. evet benim talepkar olmam gerekiyor sanırım.

Şahsen bendebir kaç kez gider izlerim dönüşte beraber markete uğrar evimin eksiğini alırım haftaya da belki berbaer pazara giderim aktivite olur sorasinda zaten vakit daraliyor diye gitmez maça pazara gelir yada ceza usulü derim ki beni avm ye bırak alışveriş yapacam parayı da kendisinden alırım sen maç izle derim ne var ne yok bakım malzemeleri alır kendime bakarım sosyalleşirim ne o öyle o gidiyor sen evde pinek hem para harcaman hem yalnız gezmen bir müddet sora batar ve maca gitmez oturur evde bişeyleri tamir eder aklı basina gelir

hep yapıyorum ama biraz kendisininde düsünmesini istiyorum. artık o kadar rutin haline gelmis ki haftasonu kardesi arıyor direkt gelcek misin izlemeye falan.
Beklentiye gitmek yerine harekete geçen olmak her zaman iyidir.
Ne kadar az beklenti, o kadar çok mutluluk.
Bunu düşünebilen bir kafa yapısı yoksa bundan sonra da olmaz.

O yüzden buna takılmayı ve dert etmeyi bırakıp planları siz yapın ve gönlünüze göre geçirin.

Şahsen bendebir kaç kez gider izlerim dönüşte beraber markete uğrar evimin eksiğini alırım haftaya da belki berbaer pazara giderim aktivite olur sorasinda zaten vakit daraliyor diye gitmez maça pazara gelir yada ceza usulü derim ki beni avm ye bırak alışveriş yapacam parayı da kendisinden alırım sen maç izle derim ne var ne yok bakım malzemeleri alır kendime bakarım sosyalleşirim ne o öyle o gidiyor sen evde pinek hem para harcaman hem yalnız gezmen bir müddet sora batar ve maca gitmez oturur evde bişeyleri tamir eder aklı basina gelir
mantıklı bunları deneyecğiiim

2 saat kendi için bir şey yapmaya hakkı yok mı gerçekten. Tüm gün bile değil. Siz de o vakitlerde kendinize alternatif plan yapın.

Aglamayana meme yok demiş atalarımız. Sen kenarda oturdukca adam gitmeye devam edecek.

+1 le devam ediyorum.

Her konuda talepkar olun hanımlar. Eşiniz size harcayan bir insan olsun :dua:

ayakkabınız eskimeden, 'eskidi' diyebilin mesela, abartmadan. Erkeklerin görüş alanına girmeyi bilmek gerek.

Kendi öz oğlumun basket antremanında sıkılıyoruz da cumartesi eşim götürse pazar ben götürüyorum. Aşırı saçma. Sizin yerinizde olsam o maça giderken ben evde temizlik yapmam. Kız arkadaşlarımla çıkar kahvemi içerim. Temizliği de beraber yapmak için beklerim. Yani siz de gezin tozun. Siz evle uğraşırken o neden gününü gün ediyor ki? Çok saçma

Yorumları dehşetle okuyorum adam yeğenine değil de sanki aleme gidiyor gibi.buradakiler istiyor ki kocaları kendi aileleri ile hic vakit geçirmesin.arlari kötü olsun selam bile vermesin.
Birde bekarken dayılar yeğenleri ile çok ilgili oluyor haliyle aralarında güzel bir bağ var sanırım.bunu bozmak için bu kadar uğraş şaştım kaldım.
Birde burada herkes gelin kimse hala degil galiba.kimse erkek kardesi ile vakit geçirmiyor sanırım. Evlerden ırak 😑

Yorumları dehşetle okuyorum adam yeğenine değil de sanki aleme gidiyor gibi.buradakiler istiyor ki kocaları kendi aileleri ile hic vakit geçirmesin.arlari kötü olsun selam bile vermesin.
Birde bekarken dayılar yeğenleri ile çok ilgili oluyor haliyle aralarında güzel bir bağ var sanırım.bunu bozmak için bu kadar uğraş şaştım kaldım.
Birde burada herkes gelin kimse hala degil galiba.kimse erkek kardesi ile vakit geçirmiyor sanırım. Evlerden ırak 😑
O zman kuzum evlenmesin gitsin yeğenleri ile takılsın yeğeninin babası yokmu her hafta her hafta nedir bu dünya ligine mi çıkıyor kendi couguna emek versin karısına zaman ayirsin masaj yapsın yemek yapsın pikniğe götürsün havuza götürsün yapsın yapacağını sora da ayda yılda bir gitsin yeğenine

O zman kuzum evlenmesin gitsin yeğenleri ile takılsın yeğeninin babası yokmu her hafta her hafta nedir bu dünya ligine mi çıkıyor kendi couguna emek versin karısına zaman ayirsin masaj yapsın yemek yapsın pikniğe götürsün havuza götürsün yapsın yapacağını sora da ayda yılda bir gitsin yeğenine
Sevindim yılda bir kere gorusebilirler yani 🤣🤣🤣
İzni kopardik 🙏🙏
İki tarafta raziysa sıkıntı yok zaten.onemli olan mutlu olmak.

Back
X