aldatılmaktan korkanlar

abceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
818
186
bayanlar bende ilişki döneminde sevgilimin şimdiki kocamın başka kızlara bakmasından bazen bakmadığı halde büyük kavgalar çıkaran biriydim.ama çocuk sahibi olduktan sonra bana bir rahatlık geldi.aldatsa ne olcak demeye başladım.bazen eşimlede muhabbeti geçiyor.sen iyi değilsin kızım falan diyordu şimdilerde bence bana daha fazla yol açma diyor. ama sürekli birinemi baktı beğendimi beni aldatttımı aldatacakmı kafasından çıkınca insann bir rahatlıyor.sonumu pek hayırlı görmüyorum ama hadi bakalım...

aldatmayı kafamda sınıflandırdım.başkasını severse yada uzun süreli birliktelik yasarsa sorun ama tek seferlik biriyle olması sırf anlık bir beğenme için sorun değil.böyle düşünüyorum artık

Ben de belki affederim derdim hep eşim olursa faln ama sevgilimin beni aldatmasına bile katlanamadım hala canım yanıyor eşimi düşünemiyorum bile.. Başa gelmeyince anlaşılmıyormuş.. Bana ait birini paylaşmak delirirdim

kadınların hiçmi başkasıyla birlikte olmak istedikleri zaman olmuyor.neden hep bunu erkek düşünürmüş gibi

aldatmayı eşinizin tek seferlik biriyle birlikte olması olarak düşünün.ne oluyor olunca neden sorun oluyor.

aldatmayı kafamda sınıflandırdım.başkasını severse yada uzun süreli birliktelik yasarsa sorun ama tek seferlik biriyle olması sırf anlık bir beğenme için sorun değil.böyle düşünüyorum artık

Bu düşüncelerinizi eşinize soylediğiniz için mi " bana yol açma " gibi çok hadsiz bir laf kullandı ?
Erkek üye olsa ancak bu kadar yazar.
Eğer böyleyse ne denilir ki, hayat sizin .

Çok geniş düşünüyorsun şaşırdım açıkçası
. Acaba aldatilsan böyle düşünür musun bilemiyorum.

bayanlar bende ilişki döneminde sevgilimin şimdiki kocamın başka kızlara bakmasından bazen bakmadığı halde büyük kavgalar çıkaran biriydim.ama çocuk sahibi olduktan sonra bana bir rahatlık geldi.aldatsa ne olcak demeye başladım.bazen eşimlede muhabbeti geçiyor.sen iyi değilsin kızım falan diyordu şimdilerde bence bana daha fazla yol açma diyor. ama sürekli birinemi baktı beğendimi beni aldatttımı aldatacakmı kafasından çıkınca insann bir rahatlıyor.sonumu pek hayırlı görmüyorum ama hadi bakalım...
sen ya şakasın yada normal degılsın.
sen değilmiydin kocanı masaj salonuna gonderen onun için burdan masaj salonu tavsıyesı ısteyen?
senın mide baya genışleyıp hava yastıgına dönmüş.
yakında bdv de goruruz kocam aldattı bosanıyoruz dıye merak etme:KK14:

Bacım ne diyorsun sen? Eğer bu düşüncende ciddiysen sizin evlilik çoktan bitmiş, siz aynı evde yaşayan iki arkadaş olmuşsunuz demektir.

kadınların hiçmi başkasıyla birlikte olmak istedikleri zaman olmuyor.neden hep bunu erkek düşünürmüş gibi

Bugüne kadar sevdiğim adamdan başkasını düşünmedim. İstemiyorum da.

aldatmayı eşinizin tek seferlik biriyle birlikte olması olarak düşünün.ne oluyor olunca neden sorun oluyor.

Benim olanı paylaşmam. Herkes de böyle düşünür.

valla yazabilcek varsa yazsın benim gerçekten kafama takılan bir konu.yada benmi eşimden uzaklaştım acaba ondanmı böyle düşünüyorum.seviyoruzda birbirimizi

Sorunun tam olarak bu bence. . Aldatmanın dışında bunu bi düşün.

X