Aldatılmanın acısı geçermi :‘(

KaraGull06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
52
26
3
41
Merhaba Hanımlar
15 yıllık “mutlu”bi evliliğim vardı. Bu Seneye kadar. Yazın aldatıldımı öğrendim hemde hiç şüphelenmeden Tesadüfen öğrendim hiç beklemediğim bi anda öğrendim. Eşimin telefonuna program yükleyip gün ortasında neler yapıyor bakmak için sırf meraktan yüklediğim bi ortam dinleme programından öğrendim. Ne hale geldim hayal bile edilemez o anı hatırlamak istemiyorum dünyam koptu çünkü hiç bi şüphelenme yoktu aldatılmasını gerektiren bi durumda yoktu bence sütü bozukmuş demekki. Şimdi boşanma sürecindeyim ama ben bana bu yapılanı hazımedemiyorum unutamıyorum çok üzülüyorum. Ağlama krizlerine giriyorum çünkü şoklardayım Canlı canlı konuşmalarını dinledim. Bunu Nasıl unuturum atlatırım kullağımda çınlıyor fingirdemeleri. Piskoloğa gitsem bi yardımı olurmu bana hafızamı silmem için birşey önerin Lütfen :kızgın: Düşünmiycem diyorum ama aklıma düştümü elim ayağım titriyor buz kesiyorum. Sizden Yardım istiyorum:KK61:

Canım Allah yardımcın olsun unutmak kolay olmayacak ama bi psikoloğa gitsen faydası olur bence ayriyetten kendini meşgul etmen için kurslara katılabilirsin..maddi imkanın varsa tatile git bi şekilde unutmak için kendini zorla arkadaşlarınla takilmacalar yap mesela

Allah yardimciniz olsun ama ben sadece meraktan kısmına inanmıyorum.Içinize şüphe düşüren bir durum olmuş ki o programı yüklemişsiniz.Umarım en kısa sürede atlatırsınız.

Allah yardımcınız olsun acınızı yaşıcaksınız uzuleceksınız tedavı gorun canım tamamen gecmıo ama en azından kendımıze zarar vermeden bu sürecı gecırıoruz

Merhaba Hanımlar
15 yıllık “mutlu”bi evliliğim vardı. Bu Seneye kadar. Yazın aldatıldımı öğrendim hemde hiç şüphelenmeden Tesadüfen öğrendim hiç beklemediğim bi anda öğrendim. Eşimin telefonuna program yükleyip gün ortasında neler yapıyor bakmak için sırf meraktan yüklediğim bi ortam dinleme programından öğrendim. Ne hale geldim hayal bile edilemez o anı hatırlamak istemiyorum dünyam koptu çünkü hiç bi şüphelenme yoktu aldatılmasını gerektiren bi durumda yoktu bence sütü bozukmuş demekki. Şimdi boşanma sürecindeyim ama ben bana bu yapılanı hazımedemiyorum unutamıyorum çok üzülüyorum. Ağlama krizlerine giriyorum çünkü şoklardayım Canlı canlı konuşmalarını dinledim. Bunu Nasıl unuturum atlatırım kullağımda çınlıyor fingirdemeleri. Piskoloğa gitsem bi yardımı olurmu bana hafızamı silmem için birşey önerin Lütfen :kızgın: Düşünmiycem diyorum ama aklıma düştümü elim ayağım titriyor buz kesiyorum. Sizden Yardım istiyorum:KK61:
Zaten boşanıyorsunuz geride bırakmaya çalış hayat devam ediyor. Bir karaktersiz yüzünden hayata küsecek değilsin ya.

Geçmiyor geçmeyecek sadece alışacaksın. Psikolog sadece dinliyor. Bir dostunuz varsa onunla konuşun. Susmayın anlatın hep.

Merhaba Hanımlar
Program iyimis ama adi ne programin

Gecer zamanla 15 yil kolay deil

Back
X