- Konu Sahibi KaraGull06
Boşandım unuttum,umurumsa bile değil o yakaladığım pis işleri.Bana ne! Ben değerliyim o pislik hatunlarıyla ne hali varsa görür.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu mecrada bu itirafı yapma derim, yüklü cezalar geliyor başkasının özel hayatına müdahaleden. Kocan bile olsa hukuk artık izin vermiyor bu dinlemelere okumalara falan. Abimden biliyorum. Sil bence konuyu.Merhaba Hanımlar
15 yıllık “mutlu”bi evliliğim vardı. Bu Seneye kadar. Yazın aldatıldımı öğrendim hemde hiç şüphelenmeden Tesadüfen öğrendim hiç beklemediğim bi anda öğrendim. Eşimin telefonuna program yükleyip gün ortasında neler yapıyor bakmak için sırf meraktan yüklediğim bi ortam dinleme programından öğrendim. Ne hale geldim hayal bile edilemez o anı hatırlamak istemiyorum dünyam koptu çünkü hiç bi şüphelenme yoktu aldatılmasını gerektiren bi durumda yoktu bence sütü bozukmuş demekki. Şimdi boşanma sürecindeyim ama ben bana bu yapılanı hazımedemiyorum unutamıyorum çok üzülüyorum. Ağlama krizlerine giriyorum çünkü şoklardayım Canlı canlı konuşmalarını dinledim. Bunu Nasıl unuturum atlatırım kullağımda çınlıyor fingirdemeleri. Piskoloğa gitsem bi yardımı olurmu bana hafızamı silmem için birşey önerin LütfenDüşünmiycem diyorum ama aklıma düştümü elim ayağım titriyor buz kesiyorum. Sizden Yardım istiyorum
![]()
Eski eşinizden olan 2cocugunuz da yanınızda mi esiniz nasil davraniyor cocuklara birde simdi 4.ye hamilesiniz galiba genelde çocuklar sorun olabiliyor 2.evliliklerde kac yasinda cocuklariniz
Nasil yani?Canım bu mecrada bu itirafı yapma derim, yüklü cezalar geliyor başkasının özel hayatına müdahaleden. Kocan bile olsa hukuk artık izin vermiyor bu dinlemelere okumalara falan. Abimden biliyorum. Sil bence konuyu.
Şekerim, kızın bacın karin kocan farketmez herkesin özeline girmek ispat edildiği zaman yüklü tazminat ve/veya gözaltı cezası resmi gazetede yayınlandı. Gündüz programlarında dikkat ediyorlar artık, hiç ifade edilmiyor. Direk bipliyorlar. Abim eşine dava açabildi bu konuda resmi olarak. Nafaka isteyemeyecek mesela.Nasil yani?
Programin adi neGeçmiş olsun. Yaşadıklarınızın neredeyse birebir aynısını yaşadım. Ayni yolla öğrendim. Ben 2.5 ay katlandım bişeyleri dinleyip kayıt ettim hep. Ama sonradan öğrendim ki bu programlarla elde edilen kanıtlar hiç bi işe yaramıyor. Hatta programı kuran kisilere dava açılabiliyor yasal değil çünkü. Kanıtları mahkemede bile kullanamadım. Mecbur anlaşmalı boşandım. Benim de 2 çocuğum vardı. Ve "harika" sandığım evliligim vardı. Acısı zor geçiyor malesef. Ben ikinci evliliğimi yaptım. Yaralarımı saran bir eşim oldu çok şükür. Evlenmeseydim de geçecekti ama biliyorum. Çünkü zaman herseyin ilacidir. Allah'tan sabır diliyorum Size...