1 ay oldu daha dün gibi ama..ben telefonda msjları görünce o an aklına gelen ilk yalanı söyledi,eskiden çıktığım bi kızdı bi akrabası vefat etmiş buraya gelicekmişti benden yardım istedi falan filan,bende memleketteydim 2 ay kadar uzak kaldık,sen yoktun aklımdan geçirdim bende görüştüm dedi,gerçeğin ortaya çıkması uzun sürmedi facedeki yazışmaları gördüm,iş için şehir dışına gidiyor ve bi gittiğinde de dul bir kadın çok ilgilenmiş ,çok üzerine düşmüş,başta iki arkadaş gibi cafede oturmuşlar birbirlerinin hayatından bahsetmişler,kadın evli olduğunu biliyo yani eşimin,1 hafta sonra eşim yanıma dönünce hamile olduğumu söyledim süpriz oldu ikimizede ama ne kadar sevindii anlatamam,ben bebek fikrine hazır olmamama rağmenn bebek heyecanı içindeyken o tam 3 hafta o kadınla msjlaşmaya devam etmiş,gözümün içine baka baka,bana dokunurken,bana sevgi sözcükleri söylerken,gezerken eğlenirken,bir yandan da o kadınla görüşmüş::
o kadar ilerlemiş ki aralarındaki ilişki bir sonraki iş için gittiğinde ev ayarlamaya çalışmış eşim ,evin anahtarını ayarlıyamadım falan yazıyordu facedeki konuşmalarında
( düşündükçe çıldırcak gibi oluyorum bir başka kadının vücuduna nasıl dokunacaktı nasıl birlikte olucaktı onunla
( şimdi çok pişman olduğunu bunun bir heyecan olduğunu benim bu kadar üzüldüğümü gördükten sonra böyle birşeyi asla yapmıyacağını beni çok sevdiğini söylüyor..belki doğru bir daha hiç yapmıyacak ama ben nasıl unutucam nasıl güvenicem,bir başka kadına dokunmayı aklından geçirmiş biriyle sırf bebeğimiz olucak diyee nasıl devam edicem
( boşansam sonuna kadar destek çıkar ailem ama o zaman mutlu olacakmıyım
eşim yine şehir dışında bense hergün bu düüşüncelerle ölüyorum