Aldatılmanın eşiğinde bir kadın ve umursamayan bir eş

mutlulukuzak

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
21
11
34
Durum baya vahim kızlar :KK43:
Hastalığım nedeniyle eşimle arama duvarlar örüldü ve kazılacak gibi değil. Kendisi de çabaladığımı bildiği halde kendi doğrularından vazgeçmiyor ve hep beni suçluyor. Önce anlayışlı eş durumundaydı şimdi hakaret eden , tartışma yaratan eş moduna geçti.
Ve biliyorum ki aldatılmanın ve terkedilmenin eşiğindeyim. Bunu kendi ağzıyla defalarca dile getirdi ama her şeyi silmek bana göre değil bu durumu hemen aşmam da mümkün değil ne yapmam lazım insan aldatılmayı da sineye çekemiyor bi yerde.

Aranıza duvar örecek ne tür bir hastalık olabilir ben anlamadım biraz daha durumunuzu açarsanız daha anlaşılır olabilir

Hastalığınız nedir ve aldatılmanın eşiğinde olduğunuzu nasıl anladınız?

Keske biraz daha detay verseydiniz? Hastaliginiz nedir mesela? Ne kadar suredir evlisiniz?

Vajinismustan bahsediyorsanız eğer tedavi olabilirsiniz. Ne kadar zamandır evlisiniz bilmiyoruz. Ama burda eşinin performansından hoşnut olmayan ya da eşinden kaynaklı cinsellik yaşamayan kadınlara ya eşin tedavi olsun ya ayrıl diyoruz. Sizin için de aynı şey geçerli. Ya tedavi olun, ya bırakın eşiniz yoluna baksın.

Aranıza duvar örecek ne tür bir hastalık olabilir ben anlamadım biraz daha durumunuzu açarsanız daha anlaşılır olabilir

Vajinusmusla uğraşıyorum aylardır ve bu durum yatak odasını etkiliyor ve eşimin sabrı kalmamış bunu hakaretlerle yüzüme vurup duruyor benim elimdeymiş gibi

Bu tarz bi adam her olayda böyle davranırsa yandın sen canım. Sana anlayışla hoşgörüyle yaklaşması gerekirken

Bu hastalıkta erkeğin eşine yaklaşımı da önemli diye biliyorum, yanlış mı? Yani bu durum tek başına kadının sorunu değil aslında, hem tam tersi olsa kadın eşine destek olmaz mı? Yıllarca bu hastalıkla uğraşanlar varken bir erkeğin eşini aldatmakla tehdit etmesi ve eşini suçlaması yanlış!

burda yillarca vajinusmus eslerine bekleyen sabirli kocalar okuduk, ne diyim baci Allah yardimcin olsun,sifa versin,kaldi ki 2 aydir bu problemle karsi karsiya oldugunu yazmissin, esin oldukca tahammülsüz biri galiba bu konuda,Allah sabir versin...

Doktora gittiniz mi, tedavi oluyor musunuz?

Doktorun verdiği egzersizleri yapıyorum burdaki arkadaşlar sağolsun her şeyi yazıyorlar yardım ediyorlar. Fiziksel olarak bitirdim ama beyindeki o psikolojik etkiyi bitiremedim bunun üzerine bide hakaret yemek inan beni bambaşka noktaya itiyor

2 ay cok uzun bir süre degil ki senelerce bekleyenler var. Eşinizin gercek yuzunu görüyorsunuz aslında
Doktorun verdiği egzersizleri yapıyorum burdaki arkadaşlar sağolsun her şeyi yazıyorlar yardım ediyorlar. Fiziksel olarak bitirdim ama beyindeki o psikolojik etkiyi bitiremedim bunun üzerine bide hakaret yemek inan beni bambaşka noktaya itiyor

2 ay kısa bir süre. Eşinin anlayışlı olması gerekli. Sana destek değil köstek oluyor. Tedaviye onu da dahil etmeye çalış. Sana insan gibi davranması gerektiğini ehil ağızlardan duyarsa aklı başına gelir belki.

2 ayda ne çabuk bıkmış!
Bakire kızla evlenmek için can atan erkekler ilk gecede bu durumu yaşayınca ne trajik oluyordur onlar için.
Hiç kendinizi suçlu hissetmeyin. Tedaviye başlamamış olsanız size ayrıl derdik. Ama tedavi sürecinde destek olmak yerine öküzlük yapan biriyle zaten o iş olmaz. Bence hazır olmamışken boşayın gitsin

X